2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bisküvi ne kullanıosun

bisküvi ne kullanıosun
Keçi sütlü bebe bisküvisi almıştım bir kutu içinde dört paket olanlardan dışarda falan ellerine veririm diye ama benimkilerin pek arası yok öyle bekliyordu dün kullandım ışte kırk yılda bir lazım oluyor evde yapmakla uğraşamam ilkinde çok parçaladım kendimi herkes beni parmakla gösteriyodu şimdi daha rahatım hepimiz daha mutluyuz :) Bebe bisküvili süt iyi tok tuttu galiba bir kere uyandı oğlum gece :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar kuzucuk.

Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar çabucak. Grip mi oldu kuzucuk?

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin, okudukça hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz demek ki bu dönemleri hırçın huysuz bol çığlıklı bir dönem. Büyük kızım da 14. Ayda böyle olmuştu.

Bisküvili süt Nasil oluyor?

Geçmiş olsun canim

Liliyaa senin tarifi yapayım dedim haftasonu irmik yokmuş evde onsuz yaptım mecburen. Ilk gün elleriyle biraz parçaladı 2 lokma yedi 2 .gun gordugu gibi istemiyorum anlamımda kafasını sallıyor. Tarcini 1 tepeleme çay kaşığı koydum o mu fazla geldi acaba bilemedim

Sağol canım inşallah. Kar yağacakmış yarın yağsa da kurtulsak şu virüslerden.
Gözüm yolda,havada..açtım kollarımı bekliyorum karı o derece:) bi garip kış aralık ayındayız daha aman aman kış bile yok.eskiden ankara dondurucu olurdu.inşallh yağar yrn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…