3 saat çok değil ama oraya kızınla birlikte gitmeniz daha güzel olur ailecek, bahsettiğin kaçamak için sanki evinize yakın bir yer daha iyi gibi. Sonrasında arayı açmadan kapadokya da yapabilirsiniz bence çok iyi gelir.
Deniziminannesi
kızım kahvaltı yaptı saat 9'da. 1 yumurtadan domatesli omlet. Ve 1 dilim avokado ile yarimdan daha az muz karışımı. 2 zeytin.
İyi değil mi az mı olmuş? Çünkü 1,5 saat sonra yine acıktı
Peynir tam buğday ekmeği falan yemiyor mu? Bilemedim canım benimkiler bu kadar kısa sürede asla ve asla acıkmaz seninki devam sütü saatine alışmış olabilir yani alışkanlıktan yiyordur acıkması zor bence avakado bayada yağlı, yoksa acıktığını nasıl anlıyorsun benimkiler kolay kolay acıktığını belli etmez çünkü :) Elinden geldikçe azalt azalt bırak devam sütünü canım gereksiz kof kilo, birde obezite inanılmaz arttı midesi çok büyür okul cağında zor olur sana.
Peynir tam buğday ekmeği falan yemiyor mu? Bilemedim canım benimkiler bu kadar kısa sürede asla ve asla acıkmaz seninki devam sütü saatine alışmış olabilir yani alışkanlıktan yiyordur acıkması zor bence avakado bayada yağlı, yoksa acıktığını nasıl anlıyorsun benimkiler kolay kolay acıktığını belli etmez çünkü :) Elinden geldikçe azalt azalt bırak devam sütünü canım gereksiz kof kilo, birde obezite inanılmaz arttı midesi çok büyür okul cağında zor olur sana.
Ekmek veriyorum bazen ama sadece tırtıklıyor. Peynir de az yiyor. Ama o yediğine ben doyardim yani. Acıkınca işaret parmağını emiyor ve ağlıyor.
Şimdi uyuyor, uyanınca yemek yer. Sonra yoğurt. Sonra yine mama. Sen en son ne yedirip yatırıyorsun?
Şu an 12 kiloyu aştı sanırım. Ama boyuna göre iyi 81 cm olması lazım.
Akşam yatana kadar mama vermemeye çalışacam bakalım.
Ekmek veriyorum bazen ama sadece tırtıklıyor. Peynir de az yiyor. Ama o yediğine ben doyardim yani. Acıkınca işaret parmağını emiyor ve ağlıyor.
Şimdi uyuyor, uyanınca yemek yer. Sonra yoğurt. Sonra yine mama. Sen en son ne yedirip yatırıyorsun?
Bu kadın iyice delirdi diyordur Bazen Ali mızmızlık yaptığında ben daha çok mızmızlanıyorum çocuk derdini unutup bana bakıyor şaşkın şaşkın Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
benimkilerde böyle, spatula vs ne varsa süpürge sanıp sokuyorlar her yere :))) Bu arada geçmiş olsun canım kuzucuğa, inş müdahalesiz atlatırsınız.
Kızlar benimde perş akşamından beri felaket geçti günlerim. Eşim memlekete gitmişti ve dün geldi. Ama süre zarfında 2 kilo vermişim :) geceleri hiç uyumadım. Küçük kızın ateşi 40'ı geçti yine. Sanırım boğazı kötü oldu çünkü emmedi kaç gündür. Cumartesi akşamı saolsun bir hocamız ve eşi ile hastaneye götürdük. Kızları da evde diğerlerine baktı. boğazı kötü olmuş ve Antibiyotik verdi. Şükür ateşi düştü. Ama antibiyotikte ishal yaptı hemen. Bugün maflor alacağım. Kullananlar nasıl kullandı? günde 1 şasemi verdiniz?
Bu kadın iyice delirdi diyordur Bazen Ali mızmızlık yaptığında ben daha çok mızmızlanıyorum çocuk derdini unutup bana bakıyor şaşkın şaşkın Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Benim kızım da 11 Ekim doğumlu ve hem hastalık hem atak mahvetti bizi. 9 buçuk 10 gibi uyuyan kızım dün zorla 1 e doğru uyudu. Yanımda yatıyo zaten ve devamlı ağzı memede.. Geçecek bu günler de inşallah. Baktım da 60.hafta atak zamanıymış
Ben emzirip bıraktım canım uyku saati gelmemişti henüz. Uykusu gelince bazen memede bazen de babasının kucağında gezerek uyuyor normalde. Benim gücüm yetmiyor artık o kadar gezdirmeye tabi
kendi hatasını başkasına yıkmaya alışıyormuş. bir de ne türlüsü olursa olsun şiddet öğrenmesin istiyorum ben. kızdığı şeyde vurmayı öğrenecektir bu hareket tekrar edildikçe diye düşünüyorum.
Benim kızım da 11 Ekim doğumlu ve hem hastalık hem atak mahvetti bizi. 9 buçuk 10 gibi uyuyan kızım dün zorla 1 e doğru uyudu. Yanımda yatıyo zaten ve devamlı ağzı memede.. Geçecek bu günler de inşallah. Baktım da 60.hafta atak zamanıymış
bnmki de 6 ekim bize de atak geldi o vakit öyle mi :) geçti mi bari bnm ki de bu ara bi türlü dalamıyor. beni aürekli yanında istiyı uyurken yatapına bırakınca kıyamet kopuo meme hep ağızda dursun istiyo çok uykusuzum. yine meme ağızda uyusa bende kestircem ama sürekli bi dönme yuvarlanma içinde
Evet en doğrusu akşam yatmadan ver mamasını yani günde bire düşür böyle alışkanlıktan mama içiyor gibime geldi.Valla bizim hergün değişik oluyor abiden dolayı ben iki parçaya bölünuyorum karışık bir düzenimiz var :) Akşam yatmadan genelde yoğurt yedirip yatırıyorum bazen de bisküvili kaşık maması tok tutsun diye gece hiç beslemedim çünkü bazen de keçi yada inek sütü icip uyuyor.Mesela dün abisi yattı geri kalktı anne canım bisküvili süt istedi dedi gündüz misafirin kızından duymuş kalktım yaptım içerken bebek de asıldı durdu abisinin koluna tadına baktı beğendi gülücükler atıyor ona da yaptım aynısını eşim icirdi ikisi de yattı sonra :)
Yenidunya3
cnm çok geçmiş olsun ben de aynı şekilde perşembeden beri ateşle mücadele ettim dün toparladı çok şükür ama inanılmaz hırçın şuanda kendni yine yerlre atmya basladı azı dişler hücum etmiş vaziyette aynı zmnda .arka arkaya çıkıyo yemek yemiyo 5 gündr.maflor un damlası var 10 damla günde şaseden daha rahat ,antbyotikten bi kaç saat önce ver
@ nisandeniz katılıyorum yine:) çocugu hiç bişekilde etiketlememek gerek,o kelimeleri oğlum okulda öğrendi yaramaz ı asla kullanmam hareketli derim.
Bi de bana göre en önemli şeylerden biri verilen sözün tutulması ve kandırmamak ufak şeyler de olsa.o kdr iyi biliyolar ve anlıyolar ki,bazen kv yapıyo uyarıyorum çocuktr anlamaz olayına çok karşıyım bal gbi farkındalar.