2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım yanaklardaki kızarıklık nasıl? Benek benek mi? Benzer bir durum yaşamıştık ve nuk marka suluktan olduğunu farkedip değiştirmiştim. Boyalı bir suluktu ben de sterilazöre konabildiği için koyuyordum o zamanlar ondan oldu diye düşündüm. Belki öyle bir şey olabilir?

Benimki de öyle yaa azı dişi patlamış bi de o eklendi iyice coştu sabahtan beri uyumadı. Calpol verdim ağrısı vardır belki diye ama keyfi yerinde çığlık çığlığa geziyoruz evde :-/

Hayır yanlış anlamam canım aksine mutlu olurum lütfen her zaman paylaş tecrübelerini.
Ben pahalı diye almıyor değilim, hatta 70 liraya krem aldım. Ama baktım ki işe yaramıyor, daha yoğun bir nemlendirici lazım. Arko ve kantaron yağıni dönüşümlü sürüyorum. O bebek ürünlerinin içinde de bir ben eksiğim.
Rica etsem müsait olunca mustela'nin içeriğini atar mısın bana? Bakmak istiyorum.
Allah'ım ucuzcu oldum ya:)))

Bize de cildiyeci bir tane yazmisti pahali ama icerigi tertemiz yeni dogdugundan itibaren kullaniliyor.Yuz vucut herseye.Ben pisige de suruyorum iyi geliyor.Adi pharmaceris Emotopic:)Temiz icerik icin tavsiye ederim.Annem de bize hep arko kremle ilitilmis yag kullanmis pisik icin bu arada.Mustelaninki de temiz tabi gunes kremini almistik iyiydi

Yok hayır ışte bu yüzden yanlış anlama dedim sen demişsin ya pahalı kremlere gerek yok diye o yüzden dedim yoksa kim ucuzcu yada değil biz burdan bilemeyiz bilsek de o herkesin kendi bileceği iş, ama inan bebek cildi o kadar hassaski bütün gözenekler açık beyinleri de öyle herşeyi anında içine alıyor cildi de beyni de, bebek ürünleri de çok temiz değil ama yinede bin kat iyi bence, o 2 tl lik kremler bilmiyorum ne kadar sağlıklı olabilir ki iyilestirse de başka yerine zarar veriyor, dr beni ezdi resmem utandım kendi ellerine bile kullanmamalisin onun yerine petrol al sür dedi yılların tanışmışligiyla belkide, işe yaramıyor dediğin kremlerde çok ağır kimyasallar olmadığı için hemen etki etmiyor olabilir kantaron yağı veya hindistan ceviziyagi kullanman çok çok daha iyi olur ben dışardayım şimdi eve geçince şişeyi okur sana yazarım.

Merakımdan netten baktım canım içinde besleyici yağlar E ve F vitamini varmış.Avakado yağı var onu zaten biliyodum ona önem veriyorum çünkü, jojobo yağı karite yağı var paraben yok, çok düşük seviyede parfüm var hafif bir kokusu var çünkü.

Sağol canım tavsiyem için. Not ettim. Nemlendirici bu dimi?

Tamam canım bir daha kullanmam tesekkur ederim. Peki bekliyorum.

Tamam sen yine de foto çek sana zahmet. Tam yazmiyorlar çünkü. İnan ki ben de çok titizim sadece gıda ve kozmetik değil aklına gelen her türlü şeyin içeriğine bakarım.

Tamam canım bir daha kullanmam tesekkur ederim. Peki bekliyorum.
Bu canım.Bunun hassas ciltler için olanı da var hatta.Ama ben bundan çok memnunum..Gecikme için sorry yeni gelebildim eve.

Eklentiler

• 20181212_170202.webp
    98,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 20181212_170153.webp
    90 KB · Görüntüleme: 49
  • 20181212_170143.webp
    97,7 KB · Görüntüleme: 50
Çok tesekkurler canım zahmet verdim:)
İçeriğini göremedim ama %95 doğal yazıyor. Alayim ben de bundan. Tekrar teşekkürler.
Eczaneden almıştım orjinal, internetten alma, Fransız malı olduğu için bazılarına Türkçe etiket basılmamış oluyor öyle galiba ben bayadır kullanıyorum öncekinde vardı detaylı etiket.Rica ederim.Paylaşarak öğreneceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…