2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimki de öyle yaa azı dişi patlamış bi de o eklendi iyice coştu sabahtan beri uyumadı. Calpol verdim ağrısı vardır belki diye ama keyfi yerinde çığlık çığlığa geziyoruz evde :-/
Çok geçmiş olsun bizim de aynı canım azı patladı diğeri yolda :) bu dönem çığlıkla geçecek ben kabullendim inşaallah uzun sürmez :)

Sebzeli yaptım, köfte yaptım yemedi. Tarhana yaptığım zaman yemiş oluyor 2 güne bir falan. İlginç olan lahmacun içi yiyor, lahmacun içi gibi fırında yapinca yemiyor. aynısı oluyor halbuki.
Kusbasını ıyıce haslayıp biraz tuzlasan ama boyle ıyıce lime lime olsun bir de sulu kalsın biraz yemez mı yine de

Cok isi var annesi aksama yemek yaoilcak :))) isiririm o totoyu ben :)) bizimde favorimiz buzdolabi ne varsa cikariyor.mayonez ve ketcap en sevdigimiz kapaklarini acip kapatmak cok hosuna gidiyo :)

Bizimki geçen 2 arada bir derede tencereyi çekmiş indirmiş tencere kapağı kırıldı

Tamam canım bir daha kullanmam tesekkur ederim. Peki bekliyorum.
Canım bende burts baby bee pişik kremi var çok memnunum çocuk doğduğundan beri 2. Tüp ancak bitecek çok yoğun bir kıvamı var incecik sürmen yetiyor , içerik olarak %100 doğal.. Hatta instagramda mühendisinoglu var içerik inceleyen , orda da en iyilerden biri olarak öne çıktı.. Fiyat olarak pahalı gibi gözüküyor ama doğduğundan beri 2.si yeni bitiyor o yüzden diğerleriyle arasında fiyat farkı yok.. Ali geçen yaz Adana’da sıcak ve diş pişiği yüzünden 1 kez mantar oldu onun dışında pişik nedir bilmedik şükürler olsun.. Sünnetinde pipisinin ucuna sürdük doktor tavsiyesiyle , onu da iyileştirdi..

Eklentiler

• F9ADBB74-25C6-425C-A195-47256927CEF7.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1577C7A6-EDAE-4244-9E86-356EFAB762AF.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 42
İki yanağında 5 kuruş büyüklüğünde kızarıklık var. Plastik hiçbir şey kullanmıyoruz. Ben de metalden olduğunu düşünüyorum

Canım.sgol tavsiyen için. Nemlendiricisi var mı bu markanın yüz için? Eczanelerde bulunuyor mu ?

Canım.sgol tavsiyen için. Nemlendiricisi var mı bu markanın yüz için? Eczanelerde bulunuyor mu ?
Ben dermokozmetik.com dan getirtiyorum, anne ürünleri eczanelerde var ama bebek ürünlerini birkaç yere sordum ama bulamadım.. Jokerlerde satılıyor ama.. Nemlendiricisi var ben hiç kullanmadım kuruluk yaşamadık.. Yağını şampuanını ve pişik kremini kullandım sadece..

Teşekkürler bakayım buna da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…