2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar kızlar. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Montessori yatak kullanan var mı aranızda? Ben de kızımın büyüyen beşiğinin beşik kısmını çıkarıp geride kalan tek kişilik yatağa parmaklık yaptırmayı düşünüyorum. Böylece gece uyandığında yanına uzanabilirim.
Ama hiç güvenli değil. Gece kalkıp diğer odalara gidebilir. Tehlikeli bir şeyi ağzına atabilir. Kullanıp memnun olan var mı?

İki yanağında 5 kuruş büyüklüğünde kızarıklık var. Plastik hiçbir şey kullanmıyoruz. Ben de metalden olduğunu düşünüyorum
Canım sanki soğuktan olma olasılığı daha yüksek gibi geldi bana ama doktor da allerji demiş. Metal kaşık allerjisi gibi birşey mi acaba? Kızımın ağız kenarlarında benek benek şeklindeydi allerji sinek ısırığı gibi nokta noktaydı.

Çok geçmiş olsun bizim de aynı canım azı patladı diğeri yolda :) bu dönem çığlıkla geçecek ben kabullendim inşaallah uzun sürmez :)
Sabah 8 den beri toplamda yarım saat uyudu ve hala dalamadı. İbufen filan da verdim ama yok uyumuyor iyice bozuldu uyku düzeni ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum :-/

Daha birde o kısım var değil mi gece yataktan kalkma

Daha birde o kısım var değil mi gece yataktan kalkma
Evet canım ya 18 Aydan sonra beşikten çok rahat atlıyor diyor arkadaşlar. Beşiği şu an çok derin ama yorgana, parmaklıkların aralarına basıp çıkmaya çalışıyor. 18 aylıklen daha pek çok şeyi ayırt edemez ki. Montessori yatak kullananlar ne yapıyor acaba. Bir de Allah korusun cam falan açma ihtimali var

Bizimki geçen 2 arada bir derede tencereyi çekmiş indirmiş tencere kapağı kırıldı
Cok hizlilar bu konuda :)))

Bu aralar bende arastiriyorum canim.ama dedigin gibi gece kalkip yaramazkik yapma durumu olur mu acaba +tehlikeli durumlar ? Benim buyuk kizim gece yatagindan kalkip direk yanimiza gelirdi ama simdikiler fena ..

Arkadaşım kullanıyo,kalkıp yanına geliyomuş o da gelmesin dye artık kendi bebeğin yanında yatmya baslamış:) değişen bişe yok yani:)

Ay allah korusun

Günaydın kızlar o kadar yoğunumki. Hem çalışıp hem anne olmak öyle zorki. Allahtan annem geldi iki ay kızıma o bakacak (babam ne kadar müsade ederse tabi )
Kızım krup olmuştu. Ya ne illet Bi şeymiş Bi haftayı geçti hala tam iyileşemedi. Hala öksürük burun akıntısı devam ediyo. Dün tekrar doktora götürdük ciğerlere inmesini önlemek için antibiyotik verdi Klamer 125 gr. İlk defa antibiyotik kullanıcaz. Çok ağır Bi antibiyotik mi bu kullanan var mı?

Sebzeli yaptım, köfte yaptım yemedi. Tarhana yaptığım zaman yemiş oluyor 2 güne bir falan. İlginç olan lahmacun içi yiyor, lahmacun içi gibi fırında yapinca yemiyor. aynısı oluyor halbuki.
Denediklerin arasında benim kızın tek yediği köfte, onda da çok seçicidir. Bebeklerin geneli yumuşak olan löp eti sever canım kıymadan ziyade eti severler. Bonfile antrikot kuzu gerdan yine incik filan severler. Sen yavaş yavaş hepsini dene istersen.

Çok zor çok çalışan anne olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…