2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bitirdi canım genelde bitirir, antrikot un yumuşak yerini yer. Dişi yokken de yiyordu ama büyük kızım sonradan yemeye başladı biraz çocukla ilgili durum. İstersen sende bonfile dene?

Sabah 8 den beri toplamda yarım saat uyudu ve hala dalamadı. İbufen filan da verdim ama yok uyumuyor iyice bozuldu uyku düzeni ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum :-/
Hepimiz aynı durumdayız canım benim ufaklık dün bir saat uyudu eve gelen oyun ablası bile şaşırdı :))) ben artık takılmıyorum takılsam da kendime ne yapalım..

Biz hiç kullanmadık canım bu antibiyotiği. İnşaallah tez zamanda tamamen düzelir. Annenin gelmesi harika olmuş sana da bebeğe de çok iyi gelir kış günü :)

Bitirdi canım genelde bitirir, antrikot un yumuşak yerini yer. Dişi yokken de yiyordu ama büyük kızım sonradan yemeye başladı biraz çocukla ilgili durum. İstersen sende bonfile dene?
Eti parçalayıp elinle mi veriyorsun, o mu elitle yiyiyor? Dünden aldığım kıymam var dolapta haftasonu et deneyeyim.

Bugün gerdan aldım. Yani umarım gerdandir:/ tanıdık kasap ama ne bileyim, hiçbir zaman içime sinmiyor. Başka yerinden veya başka hayvan verse nereden haberim olacak. Biri şey demişti, kasap baban bile olsa güvenme:)) artık günahı boynuna..

Gece annem bende kaldı. Sabah kızım uyanınca yanımdan aldı, altını temizledi karnını doyurdu. Sonra kahvaltı hazırlayıp beni kaldırdı. Kahvaltıdan sonra karşılıklı kahve içtik. yemeği ocağa koyarken sen git biraz gez de gel ben çocuğa bakarım dedi.
Tam kapıdan çıkacam rüyamdan uyandım:/

Eti marine ediyor musun canım? Birde omlet menemen tarzı şeyler için hangi tavayı kullanıyorsun? teflonları granitle değiştirdim ama granitte içime sinmiyor açıkcası

Eti parçalayıp elinle mi veriyorsun, o mu elitle yiyiyor? Dünden aldığım kıymam var dolapta haftasonu et deneyeyim.
Parçalayıp elimle veriyorum minik minik veya önüne koyuyorum o eline alıp o parçaları yiyor. Bütün parçayı eline vermiyorum çünkü büyük koparıyor ve yutamıyor.

Okurken bana böyle bir rahatlama geldi sanki ben yaşıyormuşum gibi sonunda fena çakıldım Keşke rüyalar gerçek olsa.. Bu aralar uyku diye birşey yok , O kadar yoruluyorum ki çalıştığıma pişman oluyorum

Gerdan çok çok belli canım görüntü olarak orta kısmında kemik var oval bir parça ve en son halede yağ ağırlıklı olur. Ben artık parçaları büyük oranda tanıdım dediğin gibi güven yok..

Ay tam ne güzel diye sevinmiştim ya uyanmak tokat gibi :)

Ben dün araştırdım. En sağlıklısı döküm demir ve çelikmiş. Granit de kaplama yani cık.
Evet granitin de çizilme olasılığı var ama ancak ılag onaylı olanlar var bayağı dayanıklıymış karacada vardı 1 tane aldım.. Yumurtanın yapışmayacağını bilsem döküm tava alırdım

Eti marine ediyor musun canım? Birde omlet menemen tarzı şeyler için hangi tavayı kullanıyorsun? teflonları granitle değiştirdim ama granitte içime sinmiyor açıkcası
Etmiyorum canım direk kızgın tavaya cossss :) çok yumuşak oluyor zaten sıkıntı yaşamadım hiç ama kontrfile alırsam onu Marine ederim zeytinyağı ve sarımsak ile. Ben menemen için çelik omlet için granit kullanıyorum. Kullandığım graniti bir tane aldım jumbodan aşırı pahalıydı ama içime bir tek o sindi. Bir bak istersen belki sende beğenirsin? Taşı oymuşlar resmen :) granit kaplama değil gerçek granit tava.

Bende karacadan aldım bir tane, ılag onaylı diye.. Sanırım onlara güvenmekten başka bir yol yok :/ Bende dana lokum aldığım zaman marine etmiyorum direk pişiriyorum.. Biftek sanki kalın gelecekmiş gibi geldi bana öyle bütün hiç pişirmedim hep julyen doğradım, birde senin gibi deneyeyim

Bu pişirdiğin bonfile miydi ununuttum:) hadi ya Jumbo demek not aldım. Granitin doğal olarak yapışmama özelliği var yani öyle mi?
Hach miydi neydi yerli malıymış. Staub'u da çok övüyorlar duydun mu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…