2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benimki de çok iştahsız bu aralar :/ Sabah 1 yumurtadan omlet yedi, öğlen çeyrek kase havuçlu tarhana, ikindi yarım avakado az önce de minik bir köfte yedi ikinci köfteyi ister gibi yapıyor ağzına alıyor çiğneyip çiğneyip dışarı atıyor çok sinir bozucu:/ Eti çok severdi bu aralar onu da yemiyor.. Birazdan yoğurt vereceğim inşallah yer

Evet konuşmuştuk ama doktorumuz gerek görmemişti. Yumurta yiyor sabah, köfte de yiyor ama maksimum bir köfte yedi şimdiye kadar. Yeterli gelmedi demek ki.
Aslında ben şöyle biliyorum. B12 sinir sistemi gelişiminde önemli, kanda taşınan oksijen ve bunun beyne gidip beyin gelişimini sağlaması için demir önemli. Belki yanlış biliyorumdur. Aşırı zeki olmasına gerek yok. Mutlu olsun yeter :)

Canım kızımın boyu biraz uzun. Büyüyen beşikte yatağını en dibe kadar indirdik yine de atlayabilir . Montessori yatakları inceledim, onların etrafındaki parmaklıklar sadece dönerken düşmesin diye yapılmış bence. Kızımın karnına kadar ancak geliyor ve şimdi bebeklerin kafaları vücuda göre ağır olduğu için öne doğru sarkınca kafa üstü düşme ihtimalleri çok yüksek.
Ama gece uyanınca yanına yatmayı çok istiyorum ne güzel okur birlikte uyusak. Montessori yatağıda öyle bir avantajı var.

Ne güzel ya benim kızım omleti sevemedi bir türlü. Kıymalı, peynirli, patatesli, domatesli yılmadan denemeye devam ediyorum
bnm ki de kaşarlı domatesli olursa yarısını yiyo bide peynir maydanoz yapıyorum bazen bi kaç kerr de ceviz atmıştm. omlet gibi iice çırpmadan tavada karıştırınca daha yumuşak oluyo. patates li kabaklı fln yemedi ama

Belki korkuluk kısmı özel ölçü ile yaptırılabilir çok basit bir şey herhangi bir mobilyacı yapabilir bence. Ben de aynı şeyi düşündüm güvenli olması açısından bir süre aşamayacağı yükseklikte bir korkuluk şart. Biraz büyüyünce anlar hale geldiğinde çıkarılabilir.

Eki Görüntüle 2215654 Hasta kuzumdan herkese öpücükler yarım saat önce uyudu ve ben bugün çektiğim fotolara bakıyorum, hemen özlüyorum :)
Yakasında da şurup izleri :))

Ay canım çok seker masallah :) benimkinde hala saç yok kafada . Aaa kazittinizmi diyorlar :))) anca uzuyor

Kızlar bebekleriniz evet ya da hayır diyor mu? Kızım evet diyor ama hayır demiyor. Hayır demek yerine böyle yapıyor :)
Hahahha bence çok güzel hayır diyor :))) maşallah çok tatlıı.

Benim ufaklıkta konuşma ablası gibi geriden geliyor canım o yüzden diğer arkadaşlar daha iyi yönlendirir. Büyük kızım da iki yaşına kadar doğru düzgün konuşmadı sonra bir başladı şimdi otur 4-5 ay içinde birlikte dedikodu yapacak kıvama geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…