2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben ilk yediğimde insan olan bunu yiyemez demiştim çıkarma noktasına geldim her ne hikmetse 2.tadışımda fena diil dedm sonraları lezzetli bile geldi bana da:) ekürisi bence de muz..
Aynen benimkide avakado muz ve cevizli karışıma bayılıyor ama çok yumuşak tatlı avakado olursa sabah kahvaltıda dilim dilimde yiyorlar, Alanyadan kocaman yumuşak tatlı avakadolar getirmişim o hafta içimiz dışımız avakado oldu ama Istanbuldakiler hep sert alıp meyvelerle bekletince anca iş görüyor.Dün bizde de yemek kıymalı makarna vardı :) Bugün fırında köfte ve yanına elma dilim patates olacak inşallah, ikisini tepsiye yağlı kağıdın üstünde birlikte atıyorum pişiyor tembel işi :) valla ben bütün hafta yemek yap yap cumaları yemek yapmaktan yorgun düşüyorum nedense baştan savıyorum.

Bu arada bugün tatilmis senin adına sevindim hafta sonuyla birleşti iyi oldu :)

Yemek konusunda ben de çok zorlanıyorum arada yazmak iyi fikir ben sabah karnabaharlı omlet yedirdim birazdan yoğurt ve muz yedircem öğlen de kemik suyuyla bulgur ve pırasadan çorba yapcam akşama bilmiyorum
Menü çok güzel. Akşama da aynısını versen?

Amin canim insallah :)) dun gece buraya da yagdi cok sukur.simdide yagmurla karisik yagiyo

Daha nolsun cnm ne güzel yemek işte ben de bu tarz yemeklerden yapıyorum mesela ıspanak tam bi işkence,fırın ve düdüklü yemekleriyle gdiyorum daha çok.şimdi dolma yapıcam onda da mutfağımın baş tacı olmazsa olmazı tupper rendesi çok işime yarıyo soğan domates 2 dk da hazır.
Tatil olsa da olmasa da farketmiyo her daim mesai,eskiden olsa çk sevnrdim:)

Aslında olur her öğün farklı bişey bulmak zor oluyor
bizde oğlanın yiyeceği yemek yokda mesela dün mantarlı tavuk sote vardı. o zaman oplanı annemden alırkn bi kasedeyemek istiyorm öğlen kereviz vermiş mesela akşam bnde kereviz pilav yoğurt verdm akşam çok az yiyo ztn emmekten

Ben de bişey bulamazsam makarna haşlıyorum bizde de onun yiyeceği yemek pek olmuyor eşim doğru düzgün sebze yemeği yemediği için

Kızlar mesela bir öğünde yaptıgınız seyleri yemedi ya da az yedi yeni bir şeyler mi yapıyorsunuz yoksa o ogunu atlayıp diger ogunu erken mı verıyorsunuz yoksa o ogunu atlayıp acıkan kadar beklıyormusunuz

Canım montessori yatakların da parmaklıkları yüksek ve kapılı olanları var aklı erene kadar gece kapalı tutuluyor galiba. Büyüdükçe kapıyı açık bırakıyorlardır sanırım. Ben de biraz daha büyüyünce kızım montessori bir oda düzenlemeyi düşünüyorum.

Kızlar mesela bir öğünde yaptıgınız seyleri yemedi ya da az yedi yeni bir şeyler mi yapıyorsunuz yoksa o ogunu atlayıp diger ogunu erken mı verıyorsunuz yoksa o ogunu atlayıp acıkan kadar beklıyormusunuz
Hiç yemediyse meyve veriyorum. Az yediyse bekliyorum diğer öğünde acıksın da yesin diye.

Benimki bu ara yine yemiyor. Öğle kumpir (tereyağ kaşar garnitür) yedi. Akşama sosyete mantısı fırınladım şimdi.
Yarın temizlikçi gelecek. Sabahtan itibaren full dışarda olacağız bakalım neler gelecek başımıza:)
Yarın için atıştırmadık gece milföy hamurunu inceltip erolunkinin içine tahin süreceğim fırınlayacağım. Sıcakken üstüne pekmez gezdireceğim.

Bugün benim ufaklıkta yemedi o kadar uğraşıp pizza yaptım halbuki, ayıp :)) günleri günlerini tutmuyor canım. Tahin pekmez bayılırımmm. Çok iyi fikir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…