2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Sonuçu yazarmisin?

Benimki makarnayı ağzına koymuyor. Nasil yapıyorsunuz makarnayı?
Makarnayı haşlıyorum canım sonra da suyunu süzüp tereyağı koyuyorum içine çok az tuz bazen kıyma salça veya peynir de koyuyorum elimle yediriyorum seninki sevmemiş olabilir benimki de zeytin domates yemiyor hepsinin sevip sevmediği şeyler var turşu da yemedi ben bayılırım bana çekmemiş yada ilerde sevecek

Benimki zeytin domates turşuya bayılır:) dediğin gibi herşeyi sevecek diye bir şey yok ben herşeyden yesin istiyorum:)

Sonuçu yazarmisin?
Milföyun sonucu mu? Şimdi atabildim fırına. Evi topladım. Güzel oluyor. Daha önce baklavalık yufka ile yapıyordum. Eşim milföy aldı. Klasik evli erkeğin markete gitmesi konuşması...

Eklentiler

• C8B6609A-05BE-4B24-9E5F-22EA19625BF3.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar bebekleriniz evet ya da hayır diyor mu? Kızım evet diyor ama hayır demiyor. Hayır demek yerine böyle yapıyor :)

Eki Görüntüle 2215654 Hasta kuzumdan herkese öpücükler yarım saat önce uyudu ve ben bugün çektiğim fotolara bakıyorum, hemen özlüyorum :)
Yakasında da şurup izleri :))

Benimki makarnayı ağzına koymuyor. Nasil yapıyorsunuz makarnayı?

Majesteleri hava alsın havası değişsin atarı bitsin dedik bakışlara gel babababababa
Ay tiplere bak maşallah:)

Polyanna burada arkadaşlar makarna verdik diyorlardı daha bebeler minikken yazılmıştı hatta, ben şaşırıyordum. Boncuk makarnalar var ya onlardan veriyorum sonradan oturtabildim kafamda bayılıyor şimdi. Onları dene bak.

Son düzenleme:
maşallah bu ara bir dünya benim etrafımda dönüyor, siz beni mutlu etmek için varsınız başka işiniz ne havaları var bunlarda,1 yaş sendromu
Kesinlikle çok doğru tespit, bu saat oldu küçük hanım dünya merakından geçip.bi türlü uykuya dalamadı, uyusun diye uğraşınca da basıyor atarı :)

oğlanın üstte 4 altta 2 dişi vardı alt iki yan kesiciler patlamış dün nokta kdr gece tuvalete bile gidemedim ya mem mem mem saat 8 olmuş oğlan uyandı eşimle bn diyoruz uyu daha gece saate baktık ki 8 hava karanlık :) misafir gelcek die gece 1 kdr çalıştm daha bisürü işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…