2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bir şeyler yedikten sonra deneyeyim o zaman :) tesekkurler:)

Turşu ben de veriyorum bazen. Çok sevmiyor ama. Nar ekşili salata suyu ve domatese bayılıyor.
Benimkiler bayılıyor ama hazır turşu yemezler ev yapımı olacak. Annem de sağolsun güzel yapıyor. Bir de lahana kornişon ve havuç turşusu seviyorlar diğerlerinden pek haz etmediler.

Yarasınnnn, nar ekşisi candır :)

muzsuz yemiolar bu avokadoyu heralde :) muz avokado keçiboynuzu tozu ceviz yapayım bnde bakaym yicek mi bide avokadolu omlet var aklımda
Benimki ek gıdaya ilk basladıgımızda sade yemişti sonra yememeye basladı tadınılk basta hos degıl ama ben de bir iki kez yiyince alıstım guzel gelıyor bana :)

Benimki ek gıdaya ilk basladıgımızda sade yemişti sonra yememeye basladı tadınılk basta hos degıl ama ben de bir iki kez yiyince alıstım guzel gelıyor bana :)
ay yok ya hiç yencek bişi diil :) bn iki kere verdm ikisindr de benek oldu çocukta baya bi ara vermiştik 6 ay kadar şimdi bidaha deneyeyim dedim.

İyi akşamlar herkese
Kızlar kızımın b12 değeri sınırın üstündeydi ama doktor “bu yaşta 500’ün üstünde olmasını istiyoruz” dedi ve vitamin yazdı. Ama iğne olmayacak, ampüllerdeki sıvıyı içireceğim

Bu arada bana da tahlil yaptılar. Benim değerim düşükse asıl bana tedavi uygulanacaktı ki sütümden vitamini alır diye. Benim değer 500 civarı çıktı. Acaba neden sütteki b12’den faydalanamadı ya kafama takıldı. Kanla ilgili çok sıkıntı yaşayan arkadaşımız var ama Sinop’ta uzman olmadığından hep Samsun’a gidiyorlar. İnşallah bir sorun yoktur ya.

Bizim b12 ye bakılmadı hic

Ben ilk yediğimde insan olan bunu yiyemez demiştim çıkarma noktasına geldim her ne hikmetse 2.tadışımda fena diil dedm sonraları lezzetli bile geldi bana da:) ekürisi bence de muz..

B12 emilimi ve vücutta depolanması çok zor bi vitamin en çok ette var deli gbi et tüketenler de bile düşüklük olabliyo.daha önce konşmuştuk senle takviye tavsye etmştim.neyse ki toparlanabilen bişe.yumurta yiyo mu o da çok iyi b12 kaynağı.ben en çok bu vitamine dikkat ediyorum çnkü beyin ve zeka gelişimi için çoook önemli

ankarada mısn istda yok hala kar

Yemek konusunda ben de çok zorlanıyorum arada yazmak iyi fikir ben sabah karnabaharlı omlet yedirdim birazdan yoğurt ve muz yedircem öğlen de kemik suyuyla bulgur ve pırasadan çorba yapcam akşama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…