2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Maşallah çok şeker ve yakışıklı bir minik adam bu annesi

Allahım çok tatlı yaaa o burnu yanakları mıncırırım ısırırım :) Maşaallah maşallah.

Maşallah çok tatlı :)

Tipini yerimm gülüşe bak :))
Sağolun Kızlar , Rabbim hepimizin evladını korusun , bahtını güzel eylesin inşallah.. Granger çok geçmiş olsun, gülüşleri hiç eksik olmasın :) nisandeniz ve yesoka o kontes edalarının kont versiyonu bizde de var dediğim dedik bir minik canavar adeta, istemediği birşey varsa hayır demiyor avazı çıktığı kadar bağırıyor:/ İşler yolundaysa fotoğraftaki gibi kıs kıs gülüyor.. @liliyaa Canım Tuğçe artık bizlere yazmıyor ne zamandır niyetim vardı söyleyim dünür olabilir miyiz acaba :)))))

Geçende aykumu yapmıştım hatırlarsan anneme anlattığımda gönlün ne kadar geniş hayatta katlanamam demişti :) Kayınvalidemde aynı fikirde annemle:) Yazın anneme gidince bende aynısını yaşayacağım muhtemelen ve evde vitrin dolu çok tehlikeli Nasıl yapacağız bilmiyorum

Milföyun sonucu mu? Şimdi atabildim fırına. Evi topladım. Güzel oluyor. Daha önce baklavalık yufka ile yapıyordum. Eşim milföy aldı. Klasik evli erkeğin markete gitmesi konuşması...
Yine de kuzum falan demişsiniz gözümden kaçmadı :)))) Bence gayet formundasınız maşallah Maşallah

olur canım senin gibi dünürüm olsun 1 milyon borcum olsun:))) aliii damadımm:))

Demir ve mineraller ztn olmazsa olmaz vücut için ama b12 d vitamini gbi vitaminler gelişimleri için katalizör adeta.sinir beyin zeka gelişimi illa aşırı süper zeki olması diil mutlu olması için de gerekli uykusunu etkiler huzursuzlugunu etkiler yani zeka çoklu bi kavram biliyosun o yüzden sağlıklı beslemeye çalışıyoruz.ben yardımcı olmk istedim kendm yaşadgım için yoksa doktoru dinleme aman böyle yap dye diil.kaldı ki her doktorun yaklaşımı farklı yanlış anlama ama ilk çocukta doktorun agzının içine bakıyoruz her dediği en doğru gbi,2 arkdşım doktor 1 yaşından sonra anne sütünün faydası yok dediği için şıp dye kesti sütü.şimdi bakıyorum oğlum da doktru dinlemeseydim dediğim noktalar var antbyotik kullanımı gbi.toparlar çabucak çk düşük diildi ztn geçmiş olsun tekrardan.

Milföyun sonucu mu? Şimdi atabildim fırına. Evi topladım. Güzel oluyor. Daha önce baklavalık yufka ile yapıyordum. Eşim milföy aldı. Klasik evli erkeğin markete gitmesi konuşması...

Evet milfoyun sonucu yiyecek mi bakalım. Eşin yine iyi onun yerine milföy almayı akıl etmiş masallah :)

Evet milfoyun sonucu yiyecem mi bakalım. Eşin yine iyi onun yerine milföy almayı akıl etmiş masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…