2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Annene bayıldım

Ayy o vitrinleri ben de hiç sevmiyorum ne işe yarıyorlar neden alınıyor hiç bilmiyorum. Annemde de koca bir vitrin var bir de yetmezmiş gibi vitrin gibi bir parça daha var içi hep kırılacak ıvır zıvırlarla dolu çocuğun üzerine düşer diye aklım çıkıyor. Annemin dediğine göre biz bebekken hiç ellemezmişiz cıs dermiş bize dokunmazmışız bile nasıl bebeksek artık kızımı tüm evi karıştırırken görünce şok oluyor haliyle iyi dayanıyorsun sen diyor

bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
Benim kızım da yapıyor öyle bence dönemsel bir hareket olabilir neden anormallik olsun ki kızı erkeği mi var eşimle birlikte temizlik yapıyoruz hep

Süpermiş çok şeker:))

bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
bnmki de öyle nerde bi bez ağız bezi önlük bulsa heryeri silio eşimde oyalamaya oyun etmiş pnu hadi babacım kapıyıda sil hadi babacım arabanı sil diip duruo bütün evi geziyolar sile sile o eskidenmiş bırak yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…