annemin evini görseniz gülmekten ölürsünüz :) g0venlik önlemleri son sınırda :) bütün gün kendi evinde bakıyor oğluma. koltıklarının ayakları ahşap 5 cm belki uzunluğu her bacağı havluyla sarmıi rengarenk düşerse kafasını vururmuş. orta sehpayı tvye geçmesin die iki koltuğun arasına tvnin önüne sıkıştırmış. sehpanın köşeleri sivri diye ğstüne battaniye atmış yumuşak olsunmuş. bunun gibi bisürü önlem.
bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
Bizim evdekiler çekiyordu ne hikmetse onunkiler çekmiyor her yer su küresi dolu bisey yapmıyor. Evimde hiçbir şey kaldırmayacağım diyordum ama nerdeee tabiki oğlum galip geldi:)
annemin evini görseniz gülmekten ölürsünüz :) g0venlik önlemleri son sınırda :) bütün gün kendi evinde bakıyor oğluma. koltıklarının ayakları ahşap 5 cm belki uzunluğu her bacağı havluyla sarmıi rengarenk düşerse kafasını vururmuş. orta sehpayı tvye geçmesin die iki koltuğun arasına tvnin önüne sıkıştırmış. sehpanın köşeleri sivri diye ğstüne battaniye atmış yumuşak olsunmuş. bunun gibi bisürü önlem.
bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
Geçende aykumu yapmıştım hatırlarsan anneme anlattığımda gönlün ne kadar geniş hayatta katlanamam demişti :) Kayınvalidemde aynı fikirde annemle:) Yazın anneme gidince bende aynısını yaşayacağım muhtemelen ve evde vitrin dolu çok tehlikeli Nasıl yapacağız bilmiyorum
Ayy o vitrinleri ben de hiç sevmiyorum ne işe yarıyorlar neden alınıyor hiç bilmiyorum. Annemde de koca bir vitrin var bir de yetmezmiş gibi vitrin gibi bir parça daha var içi hep kırılacak ıvır zıvırlarla dolu çocuğun üzerine düşer diye aklım çıkıyor. Annemin dediğine göre biz bebekken hiç ellemezmişiz cıs dermiş bize dokunmazmışız bile nasıl bebeksek artık kızımı tüm evi karıştırırken görünce şok oluyor haliyle iyi dayanıyorsun sen diyor
bnmki de öyle nerde bi bez ağız bezi önlük bulsa heryeri silio eşimde oyalamaya oyun etmiş pnu hadi babacım kapıyıda sil hadi babacım arabanı sil diip duruo bütün evi geziyolar sile sile o eskidenmiş bırak yapsın
bnmki de öyle nerde bi bez ağız bezi önlük bulsa heryeri silio eşimde oyalamaya oyun etmiş pnu hadi babacım kapıyıda sil hadi babacım arabanı sil diip duruo bütün evi geziyolar sile sile o eskidenmiş bırak yapsın