2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Deneyim bende merak ettim

Ben evde biblo o bu su hep kaldırdım basedemiyorum diye ama annemin evinin heryeri indik cıncık dolu bizimki hic dokunmuyor ya anlamıyorum. Hayır demeye gerek kalmıyor yani

Valla yolda giderken dolmuş bana korna çaldı uzun uzun. Karşıya geçecem yol benim hakkım. Şoförü aşağıya indirip bir güzel dövdüğümü hayal ettim. Neye şaşırdın :))

Aman dikkat et vala su ara eşinle çok konuşma:) bende temizlik yaptım bugün yoruldum eşime sarıyorum sürekli:)

ztn herşeye hayır diince neyin gerçekten hayır olduğunu ayırt edemiyolar ve hiç.birini uygulamuyolar bence sen doğruaunu yapıyosun annenin yaptığını kv yaptı ve oğlum şuan sakın diince bize parmak sallayıp karıştırmaya drvam ediyo oyun haline getirdi

Evet annem de benim izin verdiğime sırf hosuna gidiyor parmak sallasın diye hayır diyor. Dedim anne deme öyle kafası karışır.

annemin evini görseniz gülmekten ölürsünüz :) g0venlik önlemleri son sınırda :) bütün gün kendi evinde bakıyor oğluma. koltıklarının ayakları ahşap 5 cm belki uzunluğu her bacağı havluyla sarmıi rengarenk düşerse kafasını vururmuş. orta sehpayı tvye geçmesin die iki koltuğun arasına tvnin önüne sıkıştırmış. sehpanın köşeleri sivri diye ğstüne battaniye atmış yumuşak olsunmuş. bunun gibi bisürü önlem.

:))) Çok tatlı ya düşüncelere bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…