2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Annem sabaha kadar emebilirsin dediğinde ben :)

Kızlar bebekleriniz evet ya da hayır diyor mu? Kızım evet diyor ama hayır demiyor. Hayır demek yerine böyle yapıyor :)

Eki Görüntüle 2215654 Hasta kuzumdan herkese öpücükler yarım saat önce uyudu ve ben bugün çektiğim fotolara bakıyorum, hemen özlüyorum :)
Yakasında da şurup izleri :))

Majesteleri hava alsın havası değişsin atarı bitsin dedik bakışlara gel babababababa

misafir gelecekse temizliği ben yaparım sen yemekleri hazırla anneee :)
Butun kuzulara masallah hepsi birbirinden tatli :)))

Olcturmek lazım ama kan vermek istemiyorum ya. Az da olsa vereyim bişey olmaz herhalde. Ölçüsü nedir peki
Mama veriyosun ya içeriğine bi bak bakalım var mı b12? Kız Allah seni,belki yüksektr normldr ihtyacı yoktur az az verimm dyo:)) ölçtür gtsin.

Mama veriyosun ya içeriğine bi bak bakalım var mı b12? Kız Allah seni,belki yüksektr normldr ihtyacı yoktur az az verimm dyo:)) ölçtür gtsin.
accık ucundan :))
100 ml'de 0.17 mcg diyor. varmış ya la :))
kız D vit. de varmış 100 ml'de 35 IU. ben de fırt fırt sıkıyorum ağzına Allah ne verdiyse:)) şaka şaka ama mamadaki D'yi göz ardı etmiştim. Çok da değilmiş zaten neyse.

bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
Olması gereken bu aslında.. Yemeğin temizliğin ufak tefek tamiratların kendi söküğünü dikebilmenin kadını erkeği yok insanoğlunun başına herşey gelebilir yalnız kalabilir donanımlı olmak şart.. Eskiler bu şekilde bakmıyor bu olaya onların zamanında erkek olsun kadın olsun yalnız kalmıyordu şimdi ise dünyanın binbir türlü hali var..

Ailemle arası bozuk. Ben de onlardan taraf tutmuşum öyle diyor. Halbuki yerden göğe kadar haklılar. Napacagimi şaşırdım.

zor bir durum gerçekten. Bu durumlarda ailelerin biraz alttan alması lazım. Yakın 2 arkadaşımiz sırf aileler yüzünden boşanma aşamasına geldiler dava açıldı avukat filan tutuldu derken son anda vazgeçtiler. Allah yardımcın olsun canim

oyyy maşallah maşallah, Rabbim korusun nazarlardan.tez zamanda iyileşir inşallah
Amin canım benimm.

Ay canım çok seker masallah :) benimkinde hala saç yok kafada . Aaa kazittinizmi diyorlar :))) anca uzuyor
Benim kızım saçı da anca bu kadar uzadı işte, kahkülünün babası tarafından kesildiği ne kadar da belli demi

Çok şeker yaaa maşallah maşallah bayılırım böyle diş gözüken pozlara :)
Ben de çok severim dişlerini göstererek gülen bebekleri

Majesteleri hava alsın havası değişsin atarı bitsin dedik bakışlara gel babababababa
Oy haşin bakışlı maşallah çok tatlısın ama tü tü tü

Ay tiplere bak maşallah:)

bebelere maşallah kızlar :)
:*

Oyy maşallah :)

Ama senin o uyumaktan şişen gözlerini yerim

Benim annem de rahattır hatta bana kızar bırak oynasın ellesin. Annem çok çok fazla anaç Bi kadın. Ben onun kadar torunlarını seven anneanne ve babanne görmedim. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.

Ne güzel gülmüş maşallah annesi inşallah çabucak geçer hastalığı
Sağol canımmm

Sağolun Kızlar , Rabbim hepimizin evladını korusun , bahtını güzel eylesin inşallah.. Granger çok geçmiş olsun, gülüşleri hiç eksik olmasın :)
Amin canım tüm bebişlerimizin inşallah
Allah esirgesin maşallah hep gülsün bal surat:))

misafir gelecekse temizliği ben yaparım sen yemekleri hazırla anneee :)
Ya nasıl da yardım edermiş annesine kuzuu
Butun kuzulara masallah hepsi birbirinden tatli :)))

Doğru diyorsun da babam öyle deyince acaba kız gibi mi olur cocuk diyorum allah korusun

Bende merak ediyorum, küçükken oyuncakmışım da sonradan mı canlanmışım acabaYemek problemi hariç bir problemim hiç olmamış, sabaha kadar beşiğimde kesintisiz uyur , uyandığımda kendi kendime oynar gülermişim.. Çok değil 2 saat kesintisiz uyusam amma güzel uyudum diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…