Ne zaman dönecekti canım?Ailemle arası bozuk. Ben de onlardan taraf tutmuşum öyle diyor. Halbuki yerden göğe kadar haklılar. Napacagimi şaşırdım.
Hahahha :) çok titizler ne yapsınlar :)Benim kız da kusunca eliyle şöyle bir yediriyor halıya ohh mis
Hala bileti kesilmedi ama en geç 10 Ocak gibi. 14'ünde vizesi doluyor çünküNe zaman dönecekti canım?
Annem sabaha kadar emebilirsin dediğinde ben :)
Kızlar bebekleriniz evet ya da hayır diyor mu? Kızım evet diyor ama hayır demiyor. Hayır demek yerine böyle yapıyor :)
Eki Görüntüle 2215654 Hasta kuzumdan herkese öpücükleryarım saat önce uyudu ve ben bugün çektiğim fotolara bakıyorum, hemen özlüyorum :)
Yakasında da şurup izleri :))
Majesteleri hava alsın havası değişsin atarı bitsin dedik bakışlara gel babababababa
Eki Görüntüle 2215731
Yeni uyanmış halimiz :)
Kızımla anneme geldim. Annem hiç birşeyi ellemesine izin vermiyor. Tamam tabi ki kendi evi kendi düzeni. Zaten tehlikeli ve yanlış yerleri ellemesine ben musaade etmiyorum. Ama onu elleme, buna hayır.. ben cok iş n veriyormusum karıştırdın diye her yeri. Terbiye etmem gerekirmiş. Bilmesi lazımmış. Ben de evimde bazı yerleri yasaklamışım. Yaklaşmiyor bile. Annemin evine geldiğim zaman kızım çok kısıtlaniyor hiç hoşlanmıyorum. Sizde de böyle mi.
Butun kuzulara masallah hepsi birbirinden tatli :)))misafir gelecekse temizliği ben yaparım sen yemekleri hazırla anneee :)
O zaman bol bol taciz et canım :)Hala bileti kesilmedi ama en geç 10 Ocak gibi. 14'ünde vizesi doluyor çünkü
Canım iş güç ne durumda? Nasılsın?Butun kuzulara masallah hepsi birbirinden tatli :)))
Mama veriyosun ya içeriğine bi bak bakalım var mı b12? Kız Allah seni,belki yüksektr normldr ihtyacı yoktur az az verimm dyo:)) ölçtür gtsin.Olcturmek lazım ama kan vermek istemiyorum ya. Az da olsa vereyim bişey olmaz herhalde. Ölçüsü nedir peki
:)) ohh ohh,bnmki de elime vuruyo istemiyosa aniden kaç kere kaşık uçtu elimdenBenim kız da kusunca eliyle şöyle bir yediriyor halıya ohh mis
accık ucundan :))Mama veriyosun ya içeriğine bi bak bakalım var mı b12? Kız Allah seni,belki yüksektr normldr ihtyacı yoktur az az verimm dyo:)) ölçtür gtsin.
Kızım da öyle yeni moda yaptı yemeği istemiyorsa elime vuruyor :):)) ohh ohh,bnmki de elime vuruyo istemiyosa aniden kaç kere kaşık uçtu elimden
Hayır tabi ki yok. Özellikle yaptirsan bile anormal değil. Erkek diye yapmayacak mı yaparsa güzel asıl.
Ay çok teşekkürler canım, tamam o zaman yaza bebeleri tanıştıralım inşallah anlaşırlarolur canım senin gibi dünürüm olsun 1 milyon borcum olsun:))) aliii damadımm:))
Hep yiyorum teyzesi sağolasınŞimdi bu surat çok fena öpülmez de napılır soruyorum ye annesi lütfen:))
Maşallah Subhanallahmisafir gelecekse temizliği ben yaparım sen yemekleri hazırla anneee :)
Olması gereken bu aslında.. Yemeğin temizliğin ufak tefek tamiratların kendi söküğünü dikebilmenin kadını erkeği yok insanoğlunun başına herşey gelebilir yalnız kalabilir donanımlı olmak şart.. Eskiler bu şekilde bakmıyor bu olaya onların zamanında erkek olsun kadın olsun yalnız kalmıyordu şimdi ise dünyanın binbir türlü hali var..bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
Ailemle arası bozuk. Ben de onlardan taraf tutmuşum öyle diyor. Halbuki yerden göğe kadar haklılar. Napacagimi şaşırdım.
Amin canım benimm.oyyy maşallah maşallah, Rabbim korusun nazarlardan.tez zamanda iyileşir inşallah
Benim kızım saçı da anca bu kadar uzadı işte, kahkülünün babası tarafından kesildiği ne kadar da belli demiAy canım çok seker masallah :) benimkinde hala saç yok kafada . Aaa kazittinizmi diyorlar :))) anca uzuyor
Ben de çok severim dişlerini göstererek gülen bebekleriÇok şeker yaaa maşallah maşallah bayılırım böyle diş gözüken pozlara :)
Oy haşin bakışlı maşallah çok tatlısın ama tü tü tüMajesteleri hava alsın havası değişsin atarı bitsin dedik bakışlara gel babababababa
Ay tiplere bak maşallah:)
:*bebelere maşallah kızlar :)
:*Oyy maşallah :)
Ama senin o uyumaktan şişen gözlerini yerimEki Görüntüle 2215731
Yeni uyanmış halimiz :)
Benim annem de rahattır hatta bana kızar bırak oynasın ellesin. Annem çok çok fazla anaç Bi kadın. Ben onun kadar torunlarını seven anneanne ve babanne görmedim. Rabbim sağlıklı uzun ömür versin.Kızımla anneme geldim. Annem hiç birşeyi ellemesine izin vermiyor. Tamam tabi ki kendi evi kendi düzeni. Zaten tehlikeli ve yanlış yerleri ellemesine ben musaade etmiyorum. Ama onu elleme, buna hayır.. ben cok iş n veriyormusum karıştırdın diye her yeri. Terbiye etmem gerekirmiş. Bilmesi lazımmış. Ben de evimde bazı yerleri yasaklamışım. Yaklaşmiyor bile. Annemin evine geldiğim zaman kızım çok kısıtlaniyor hiç hoşlanmıyorum. Sizde de böyle mi.
Sağol canımmmNe güzel gülmüş maşallah annesi inşallah çabucak geçer hastalığı
Amin canım tüm bebişlerimizin inşallahSağolun Kızlar , Rabbim hepimizin evladını korusun , bahtını güzel eylesin inşallah.. Granger çok geçmiş olsun, gülüşleri hiç eksik olmasın :)
Allah esirgesin maşallah hep gülsün bal surat:))
Ya nasıl da yardım edermiş annesine kuzuumisafir gelecekse temizliği ben yaparım sen yemekleri hazırla anneee :)
:*Butun kuzulara masallah hepsi birbirinden tatli :)))
Olması gereken bu aslında.. Yemeğin temizliğin ufak tefek tamiratların kendi söküğünü dikebilmenin kadını erkeği yok insanoğlunun başına herşey gelebilir yalnız kalabilir donanımlı olmak şart.. Eskiler bu şekilde bakmıyor bu olaya onların zamanında erkek olsun kadın olsun yalnız kalmıyordu şimdi ise dünyanın binbir türlü hali var..
Bende merak ediyorum, küçükken oyuncakmışım da sonradan mı canlanmışım acabaAyy o vitrinleri ben de hiç sevmiyorum ne işe yarıyorlar neden alınıyor hiç bilmiyorum. Annemde de koca bir vitrin var bir de yetmezmiş gibi vitrin gibi bir parça daha var içi hep kırılacak ıvır zıvırlarla dolu çocuğun üzerine düşer diye aklım çıkıyor. Annemin dediğine göre biz bebekken hiç ellemezmişiz cıs dermiş bize dokunmazmışız bile nasıl bebeksek artıkkızımı tüm evi karıştırırken görünce şok oluyor haliyle iyi dayanıyorsun sen diyor
Benim kızım da yapıyor öyle bence dönemsel bir hareket olabilir neden anormallik olsun ki kızı erkeği mi var eşimle birlikte temizlik yapıyoruz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?