2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
evet biz gece fırçalarken kapıdan bakıo kendinindr silikon parmak fırçası var kendisi fırçalıo onla bizden gördüğü gibi ileri geri yapıyor. ama alışkanlık gibi diil öyle her gece yatmadann önce fln

Kızlar ıslak mendil olarak solo çek al havlu alıp onu ıslatıp kullanıyordum mükemmel oluyordu büyük ıslak mendil gibi oluyordu ancak malesef piyasada stok tükenmiş durumda bir tek hepsiburadada var ama aşırı pahalı. Siz ne kullanıyorsunuz? Var mı böyle tavsiye edebileceğiniz ıslatıp kullandığınız bir marka?

Zamanla alışkanlık da olacak inşallah canım. Eskiden söylediğimiz hiçbir şeyi anlamıyorlardı, şarkıları bilmiyorlardı. Ama biz sürekli söylüyorduk:) Şimdi hepsini anlıyorlar. Alışkanlıklar da öyle oluşacak inşallah

Canım ben ebebekin Baby&me ıslak devam mendilini yıkayıp kullanıyorum. Kokusu zaten çok az, o yüzden çok memnunum. Diğer ıslak mendillerin aşırı kokusu yıkayınca bile gitmiyor.

Kızlar Carrefour’da sleepy ve goon indirimde. İkisinden de aldım. Primayla nöbetleşe olarak kullanıyorum. Bu arada minnies ve soffio da aldım. Hepsini gündüz primayla nöbetleşe kullanıyorum. Minnies bir kullanımda kızarıklık yaptı bile

canım ben basından beri ebebekten baby&me temizleme pamuğu alıyorum. kare mendil gibi,onu ıslatıp kullanıyorum. piyasadaki pamuklara göre çok iyi

Bir de ıslak devam mendilini onlu kutuda alırsan çok uyguna geliyor

ben de artık prima sadece gece takıyorum. gündüz minies kullanıyorum.bizde pişik yapmadı, çok memnunum

canım ben basından beri ebebekten baby&me temizleme pamuğu alıyorum. kare mendil gibi,onu ıslatıp kullanıyorum. piyasadaki pamuklara göre çok iyi
Ben de evde onu kullanıyorum ama dışarıya çıkarken ıslak devam mendilini alıyorum yanıma. İçine dört beş kez su doldurup lavabonun içine sıkıyorum, durulanmış oluyor

Soffia da bizi mahvetti primaya devam

BeN de goondan memnun kaldım sdce sık değiştrmk gerekiyo 2 gündr gündüz molfix geceleri primaya dvm hepsinin külot bezini kullanıyorum ıslak mendilde unibaby yenidoğan a dvm.
Goon'u niye sık değiştiriyorsun emiciligi mi kötü? Molfixte külot bez çıktı mi

Çok mantikliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…