2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Teşekkür ederim canım inşallh. Sağ ol

bizimki de şurekli bez elinde etrafı siliyor babamda vermeyin erkek çocuk o diyor. Ben özellikle vermesemde islak mendil peçete alıyor siliyor bunda anormallik varmi sizce?
Yok canım. Her davranışı taklit ediyorlar artık kızım da kağıt havluyla halıları siliyor. Kuzum onla olmaz, dur sana ıslak bez vereyim de sil diyorum :)

Canım iş güç ne durumda? Nasılsın?
Iyi degilim aslinda canim.karmancorman oldum.ev is cocuk hepsi birbirine girdi.bakiciyi yolladiktan sonra bi hafta kv bakti.bu arada bakici aradim hala ariyorum.bulamadik.bugun acamadim salonu mesela ;( gelen giden oluyor tek tuk basladik calismaya ama bakici olayi beni benden aldi.bugun esim annesine laf soylemis onceden bakicam deyip simdi neden bakmiyosun diye.vee cevabı ben oyle bisey demedim olmus !!!! Ben sok ! Yarin bi bakici adayi daha gelicek.daha once kreslerde calismis vs.insallah anlasiriz.ayy uzun yazdim canim kusura bakma.birilerinin sormasini bekliyomusum valla anlatmak icin ;( cok sagol ..

Her şey yoluna girer canım en kısa zamanda inşallah. Ben yarınki bakıcıyla anlaşacağını düşünüyorum.
Eşinin annesine diyecek söz bulamıyorum..

Her şey yoluna girer canım en kısa zamanda inşallah. Ben yarınki bakıcıyla anlaşacağını düşünüyorum.
Eşinin annesine diyecek söz bulamıyorum..
Amin canım insallah ..bende ne desem bilmiyorum.bir degil iki degil kac kez soyledi ben bakarim siz isinize bakin diye.Rabbim buyuk gun gelir devran doner diyorum.Elbet buyuyecek bu cocukta..

Canım alttan alınacak bir durum yok ki. Alttan alması gereken eşim.. Eşim gelsin de konuşurlar artık düzelir inşallah.

Son düzenleme:
Allah ailene uzun sağlıklı ömürler versin canım. Annem de düşkün çok seviyor tabi ki söylemeye bile gerek yok. Düzen ve temizlik takıntılı biraz. Öyle yazarak ona haksızlık ettim o an sinirden öyle yazdım. Orta yolu bulmaya çalışıyorum ona gittiğimde artık napalim onun da huyu bu olsun:) Allah yokluklarini vermesin.

canım inşallah herşey yoluna girer çok iyi bir bakıcı bulursun salonun da dolup taşar inşallah aminn

Bu akşam kuzenimin

Inşallah gönlüne gore olur

bn sofra kurarken taşıyabileceklerini veriyorum çamaşır asma toplama hepsinde yardm ediyo hem ona etkinlik oluyo hem rutin ev işlerini öğrenmiş oluo

Amin canım insallah ..bende ne desem bilmiyorum.bir degil iki degil kac kez soyledi ben bakarim siz isinize bakin diye.Rabbim buyuk gun gelir devran doner diyorum.Elbet buyuyecek bu cocukta..
Aynen canım Rabbim büyük sen canını sıkma, öyle ya da böyle büyüyecek bebeklerimiz. İlerde daima hatırlar neden bakamadım ben diye pişmanlık duyar yani umarım.

Amin canımm, tabiki her anne çok sever torunları için her şeyi yaparlar. Sanırım ben biraz yanlış ifade ettim, benim annem sizinkilerden daha çok seviyo gibi olmuş. Aynen dediğin gibi benim annem çok rahattır aman dağılırsa toplanır, kırılırsa yenisi alınır hem nazar da çıkar, pislenirse temizlenir vs modunda. İnşallah ben de onun gibi olurum.

Yorumlarımızdan sonra içim rahatladı :) biz kiz ağırlıklı bir sulaleyiz o yüzden erkek çocuk nasıl yetiştirilir pek bilgim yok açıkçası korkuyorum yanlış bisey öğreteceğim diye
Bu dönemde insan herşeyden işkilleniyor haklı olarak canım, problem böyle şeylerde değil de daha çok giyim konusunda benim okuduğum kaynaklara göre. Bu hususlar her bebeğin yaptığı taklit konuları, ket vurmak gelişimi engellemek olur.

Yorumlarımızdan sonra içim rahatladı :) biz kiz ağırlıklı bir sulaleyiz o yüzden erkek çocuk nasıl yetiştirilir pek bilgim yok açıkçası korkuyorum yanlış bisey öğreteceğim diye
Canım aksine çocuklarda cinsiyetçi bir yaklaşım ters tepiyor bence. İşte kızlar bebekle oynasın, erkekler araba ile oynasın, kızlar pembe giysin erkekler mavi giysin filan tamamen yapay ve saçma klişeler bence. Çocukları özgür bırakmak, cinsiyet kalıplarına sokmamak ve eşit davranmak lazım bana kalırsa. Ben de öyle yapıyorum. Eğer böyle yapmazsak ileride şu an ülkemizde hüküm süten ataerkil yapıya destek vermiş oluruz. Ezilen kadınlar, erkekliklerini kadınları ezerek ispat etme çabasındaki egoist erkekler filan...arka planda hep bu cinsiyetçi yaklaşım var gibime geliyor benim.

Ah canım ya inşallah gönlüne göre içine sinecek iyi bir bakıcı denk gelir. Her şey zamanla düzene girer canını sıkma sen. Kv hakkında yorum bile yapmak istemiyorum bir benzeri de bende var malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…