2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
BeN de goondan memnun kaldım sdce sık değiştrmk gerekiyo 2 gündr gündüz molfix geceleri primaya dvm hepsinin külot bezini kullanıyorum ıslak mendilde unibaby yenidoğan a dvm.
Benim prima stoklarım tükendi Molfiksle devam ediyorum prima inanılmaz pahalı ya neden böyle oldu birtek o bu kadar aşırı zamlandi fırsatçılık bu başka bişey değil sırf bu sinir bozucu durumdan dolayı bidaha almayacağım..Molfiksden memnunum büyük oğlumada kullanmıştım son dönemlerde şimdi birde Minies aldim onuda kullandık şükür pişik vs yapmadı iki bezi dönüşümlü kullanacağım artık.
 
Bence satışları inanılmaz düşmüştür çevremdki tüm primacılar bıraktı,katılıyorum uçtu fiyatlar dolar ayağına.inşallah molfixle sıkıntısz giderz..
 
Ben de goon külot bezciyim. Kokusuz pamuklu... Eşim geçen prima almış. Goon a alıştığımızdan o kadar garip koktu ki anlatamam. Goon a döneceğim ben de. Çok çok dolduğunda taşırma yapmıyor ama ön dış yüzeyi nemli gibi oluyor.
 
bizimki balık balık diyo kırmızı balığı söylüyoruz el hareketleri yaparak. kırmızı balık dinle diince kulaklarını gösteriyo. yemi yeme diince ağzını. bide mini mini bir kuşta pırpır uçmuş la ellerim boş kaldıyı. çok tatlı oldular aerık herşeyi anlıyolar.
 
Çabuk doluyo cnm aslında fiyat uygun gbi ama primadan daha sık değiştrdğim için aynı kapıya çıkıyo.molfix ilk defa aldım öncesini bilmiorum külot bez olarak var yani.
sayende öğrendim bilmiyordum külotu olduğunu. Bantlı bezleri çok kalındı bu da öyle mi?
 
kızlar oğlum sağ elinin orta parmağının iç kısmında eklem yerini birşeyle kesmiş, sanki ip çekmiş gibi.kirmizi yarık var.acaba birşeyle kapatsam mı ?eli ağzının içinde sürekli
 
Molfix denedin mi? Ben de şu an soffio, prima külot bez ve molfix dönüşümlü kullanıyorum. Primadan nefret ediyorum ama külot bezi kızarıklık yapmıyor kakayı taşırıyor sadece. Gece külot bez, gündüz de soffio ve molfix kullanıyorum.
 
Ben unibaby yenidoğan kullanıyorum doğumdan beri bir sıkıntı yaşamadım canım. Kampanyaları takip edip toplu bir şekilde alınca uygun oluyor.
 
Külot bezde kaç numara kullanıyorsunuz? Kızım 13 kiloya yakın. 4 no.lar 14 veya 15 kiloya kadar. Stok yapsam elimde patlar mı acaba. 5 no çok mu büyük ?
Ben uzun zamandır 5 kullanıyorum canım boyu daha uzun olduğu için sırttan taşma yapmıyor. 4 nolar sırttan kakasını taşırıyor genelde. Stok yapacaksan bence 5 stokla.
 
kızlar oğlum sağ elinin orta parmağının iç kısmında eklem yerini birşeyle kesmiş, sanki ip çekmiş gibi.kirmizi yarık var.acaba birşeyle kapatsam mı ?eli ağzının içinde sürekli
Geçmiş olsun canım birşey kapattıracağını sanmıyorum ilgisini çeker ve çıkarır bence. Çok derin değilse, kanamıyorsa bence bişey olmaz hava aldıkça daha çabuk iyileşir.
 
Ben uzun zamandır 5 kullanıyorum canım boyu daha uzun olduğu için sırttan taşma yapmıyor. 4 nolar sırttan kakasını taşırıyor genelde. Stok yapacaksan bence 5 stokla.
Bizde hiç taşma olmadı ama yavaştan sıkmaya başladı gibi. 5 no. daha da pahalıya geliyor ya adet olarak az kolide. Geçenlerde sormuştum ya sleepy nasıl diye .onu almadım sonra. Goon'u deneyecem bide Molfix külot bez.
 
Kızlar oğlum yemek yerken mümkün değil önlük takmıyor. Her ogün sonrası kıyafet değiştiriyoruz. Zor oluyor tabiki. Aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan varmı acaba?
 
Sleepy kalıbı bize uymadı taştı kakası hep. Malzemesi güzeldi ama. Şuan en beğendiğim kalıp soffioda ama malesef uzun vadede kızarıklık yaptı o nedenle dönüşümlü kullanıyorum. Goon hiç denemedim, molfix külot bezi de denemedim sen yazarsın deneyince merak ediyorum.
 
Kalıp da çok önemli benim için. Yazarım canim tabi ki. Gönül yine Prima istiyor ama artık alınacak gibi değil fiyatı yüzünden.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…