2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bnm annemde öyle herşeyi karıştırtır hatta birlikte karıştırıyolar elletme diyorum bazı şeyleri. bırak ellesin bolzulursa alırız kirlenirse temizleriz modunda. ama ellememesi gereken şeyleri de elletiyo hiç sınır yok. bu sefer evde de yapıo bn tahammül edemşyorum

Aslında bazen bir kez elleyip merakını giderince bir daha ellemediği de oluyor kızımın. İzin vermeyince hep merak edip daha çok ilgisini çekiyor. O nedenle zararlı olabilecek şeyleri de kendim ellemesine izin verip sonra açıklama yapıp kaldırıyorum bazen

Canım kolay değil yepyeni bir düzen kuruyorsun bunların olması normal ama insanı çok yıpratıyor işte. Hepsi zamanla rayına oturur Allahın izniyle. İnşaallah yeni gelen kişiyle çok iyi anlaşırsınız. Çok dua edicem sana. Kayınvalidene diyecek söz bulamadım.. Allah sana gani gani sabır versin.

Selam kızlar :) Benim kız da asırı meraklı her yerı her seyı karıstırıyor:) Engel olmuyorum her seyı ellesın dokunsun evırsın cevırsın. Annemde de aynı her yeri merak edıyor. Yazın annemlere gıtmıstım salonu cok merak edıyordu biraz baktırdım cekmece dolap vs. Sonra kapıyı kapatıp oturma odasına gectık. Emekleye emekleye salonun kapısına gıtmıs. Kapının altından da ısık sızıyo kapı altına egılmıs bakmaya calısıyor ondan sonra hıc kapatmadık kapıyı orayı da iyice alt ust ediyoruz her gıdısımızde. Benim evde de salonu seviyor hanım daha suslu ya daha merak uyandırıcı oluyor sanırım:)

Allah annenin huyunu bozmasın bize de onun gibi olmayı nasip etsin canım. Yok gayet iyi ifade etmişsin mesela benim ne annem ne kayınvalidem annenle aynı gruptan değil :)

Çocuklar geniş alanı daha çok seviyorlar genelde canım, evinde hem salon hem oturma odası olan arkadaşlar hep aynı şeyi söylüyor :) ne kadar çok alan o kadar karıştıracak şey demek sonuçta :)

Çocuklar geniş alanı daha çok seviyorlar genelde canım, evinde hem salon hem oturma odası olan arkadaşlar hep aynı şeyi söylüyor :) ne kadar çok alan o kadar karıştıracak şey demek sonuçta :)
Salon daha geniş tabi daha cok esya daha cok alan haklısın:)

canım inşallah herşey yoluna girer çok iyi bir bakıcı bulursun salonun da dolup taşar inşallah aminn
Amin canım insallah cok sagol :*

Bu akşam kuzenimin

Inşallah gönlüne gore olur
Amin canim sagol :*

Aynen canım Rabbim büyük sen canını sıkma, öyle ya da böyle büyüyecek bebeklerimiz. İlerde daima hatırlar neden bakamadım ben diye pişmanlık duyar yani umarım.
Aynn canım.ay yok ilerde buyuk kizimda da bakmadigi halde ben buyuttum diye gezinir ortalarda !

Ah canım ya inşallah gönlüne göre içine sinecek iyi bir bakıcı denk gelir. Her şey zamanla düzene girer canını sıkma sen. Kv hakkında yorum bile yapmak istemiyorum bir benzeri de bende var malum
Amin xanım insallah.gercekten dicek bisi yok.Bide yalanci duruma dustum ;(

Amin canım insallah Allah razı olsun..evet hiccc kolay degil.insallah tez zamanda yerine oturur hersey ..

Gündem değiştireyim:)
Kızlar bizim bebede dört diş oldu biliyorsunuz.
Dişler biraz daha uzasın önümüzdeki ay diş fırçası olayına gireyim diyorum.
Arkadaş 4 yaşındaki kızını dişçiye götürmüştü oradan açıldı konu. Doktorlar 1 yaştan itibaren alışkanlık kazanması açısından diş fırçası verilmesini tavsiye ediyormuş. 7 yaşına dek de temizliği çocuk kendi tam olarak yapamayacağı için ailenin de üstünden bir kez daha gerektiğini söylemiş.
Sizde durumlar ne? Özellikle bol dişli bebek annelerimize hatırlatayım dedim:)

Ben 2 yaşından sonra dış fircasi olayına girecem .
Bu arada kızım hala yürümüyor normal değil mi? Herkesin bebesi yürüyor mu?

Ben 2 yaşından sonra dış fircasi olayına girecem .
Bu arada kızım hala yürümüyor normal değil mi? Herkesin bebesi yürüyor mu?
Ellerinden tuttuğunda adım atma hareketi yapıyor mu? Koltuğa tutunuyor mu yani sıralıyor mu? Öyleyse normal 15-18 aya kadar olabilir demişti doktor bize.

Ellerinden tuttuğunda adım atma hareketi yapıyor mu? Koltuğa tutunuyor mu yani sıralıyor mu? Öyleyse normal 15-18 aya kadar olabilir demişti doktor bize.
Coktandir sıralıyor. Kendi kendine bir kaç adım da atıyor. Devamı yok ama. 18 aya kadar normalse iyi.

Silikon parmak diş fırçası kullanıyoruz canım. Diş ağrısı tutunca da normal diş fırçasını ıslatıp buzluğa atıyorum, onunla kaşıyor ama en önemli şey örnek olmak. Anne baba diş fırçalarken çocuk yanında olursa zaten öğreniyor.

Giyime çok dikkat ediyoruz zaten dediğin gibi doğru diyorsun. Harika haftalar kitabında da bez alır toz alır yazıyordu gelisimde

Bizimki prizlere ve ocak düğmelerine takmış durumda. Anlatıyorum yapma etme diyorum yok anlamıyor

Olsun ya hiçbirimiz mükemmel değiliz, benim annem de aşırı pimpirikli ben izin versem kat kat giydirecek ve kaloriferi de kökleyecek artılarıyla eksileriyle iyiki varlar canlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…