Ben uzun zamandır 5 kullanıyorum canım boyu daha uzun olduğu için sırttan taşma yapmıyor. 4 nolar sırttan kakasını taşırıyor genelde. Stok yapacaksan bence 5 stokla.
Kızlar oğlum yemek yerken mümkün değil önlük takmıyor. Her ogün sonrası kıyafet değiştiriyoruz. Zor oluyor tabiki. Aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan varmı acaba?
bnmkide taktırmıyo genelde. eğer taksrsam ve istemio çekerek çıkartıo ensesi kıpkırmızı oluo. bazende mana sandlayesine oturtunca önlüğü kendi verio tak die neye göre değişio psikolojisi bilemiyorum.
Külot bezde kaç numara kullanıyorsunuz? Kızım 13 kiloya yakın. 4 no.lar 14 veya 15 kiloya kadar. Stok yapsam elimde patlar mı acaba. 5 no çok mu büyük ?
Sleepy kalıbı bize uymadı taştı kakası hep. Malzemesi güzeldi ama. Şuan en beğendiğim kalıp soffioda ama malesef uzun vadede kızarıklık yaptı o nedenle dönüşümlü kullanıyorum. Goon hiç denemedim, molfix külot bezi de denemedim sen yazarsın deneyince merak ediyorum.
Kızlar oğlum yemek yerken mümkün değil önlük takmıyor. Her ogün sonrası kıyafet değiştiriyoruz. Zor oluyor tabiki. Aynı durumu yaşayan ve çözüm bulan varmı acaba?
Benim kız onlugu gectım mama sandalyesinde ayaga kalmasa razıyım her yemekten sonra her yer batıyor ama olsun yesin de napalım temizleriz:)Batması bir şey değil kalbim sıkısıyor o ayaga kalkıp aktobatik hareketler yaptıkça neresinden tutacagımı sasırıyorum
Kızlar bızım kız soyledıklerımı tekrara basladı kendi bildiği nesnelerin de adını soyluyor:)Legoların ıcınde a b c d harfi olan stickerlar cıkmıstı onları öğrettik Eşim gecen diyorki legolara diğer harflerden yapıstıralım onları da ogrensın.Oldu dedim okula yazdıralım istersen
Çok katı değil kakası yani belirli bir şekli yok ama aşırı cıvık da değil kıvamlı. Günde 1 kez ve çok miktarda yapıyor genelde o nedenle de taşma oluyor malesef. Çok fazla emmesine bağlıyorum bu durumu her ne kadar katı gıda da alsa yetişkin kakası gibi olmadı.
Külot bezde kaç numara kullanıyorsunuz? Kızım 13 kiloya yakın. 4 no.lar 14 veya 15 kiloya kadar. Stok yapsam elimde patlar mı acaba. 5 no çok mu büyük ?
Sen şimdi kaç numara kullanıyorsun canım? Paketin üstünde yazan kilolar pek uymuyor benimki 12 kilo civarında biz 5+ kullanıyoruz siz 4 mü kullanıyorsunuz? Seninki benimkinden daha iyi kilosu 4 baya baya küçük olur yani biz dört numarayı bırakali çok oldu.Ya da külot bezlerin kalıbı mı büyük?
Sen şimdi kaç numara kullanıyorsun canım? Paketin üstünde yazan kilolar pek uymuyor benimki 12 kilo civarında biz 5+ kullanıyoruz siz 4 mü kullanıyorsunuz? Seninki benimkinden daha iyi kilosu 4 baya baya küçük olur yani biz dört numarayı bırakali çok oldu.Ya da külot bezlerin kalıbı mı büyük?
Pamuk çok daha pahalıya geliyor canım. Dışarıda çok fazla ıslak mendil kullanıyorum. Parkta ellerini silmeye, bazen salıncaklar çamurlu oluyor, bazen yiyecekleri bebek arabasına bulaştırıyor vb. Pamuk paketi çok çabuk bitiyor ve kumaşları silerken parçalanıyor
Molfix denedin mi? Ben de şu an soffio, prima külot bez ve molfix dönüşümlü kullanıyorum. Primadan nefret ediyorum ama külot bezi kızarıklık yapmıyor kakayı taşırıyor sadece. Gece külot bez, gündüz de soffio ve molfix kullanıyorum.
Ben 6 aylık olduğundan beri 5 numara kullanıyorum. Bacaklarının üst kısmı tombul olduğundan ancak sarabiliyordu ama şimdi uzadıkça zayıfladı, 4 numara da oluyor. Yani 5 aşırı büyük değil.
Prima canım 5+ kullanıyorum bayadır daha yeni bitti Molfiks de 5+ aldım, 5 de oluyor yanlardan sıkıyor ama kızartıyor sıktığı için eşim değiştirirken sıkıyor çocuğu diye sinir oldu 5+ aldı baya, erkek bebek benimki acaba kemik yapısı daha mı büyük, 4 asla olmuyor çok önce kullanıyodum olsa keşke numara artıkça bez sayısı baya azaldı çünkü :)
Ben 6 aylık olduğundan beri 5 numara kullanıyorum. Bacaklarının üst kısmı tombul olduğundan ancak sarabiliyordu ama şimdi uzadıkça zayıfladı, 4 numara da oluyor. Yani 5 aşırı büyük değil.