2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızların leğen kemiği daha geniş olmaz mı :) fikir yürüttüm sadece bilmiyorum. Aynen güççük paketler 5'ler :)

Islak mendil tavsiyesinde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Pamuklar çok başarılı ancak benim kızlar cıvık tuvalet yaptığı için temizlerken pamuğun ebatı çok küçük kalıyor en az 10 tane ile ancak temizleniyor bu sebeple ıslak mendil tipi benim için çok daha uygun oluyor. Dışarıda bende ebebek baby&me yenidoğanı yıkayıp kullanıyorum içeriğinde pamuk su ve potasyum sorbat var evde de potasyum sorbat dahi olmasın diye böyle bir çözüm bulmuştum. Hani umumi tuvaletlerde çektikçe gelen kağıt havlular var ya onlar gibiydi solo ve çok kaliteliydi. Çok memnunum. Şayet bu kalitede bir çek al bulamazsam dediklerinizden birini seçicem. Çifte bez ve ıslak mendil masrafı koyuyor ya :)

Prima mı? 4 plus kilo aralığı ne?
Bence de kilo aralığını dikkate alma. Bacaklarını sıkıyorsa büyüt numarasını. Ki senin bebiş 13 kilo Bi an önce değiştir.
Benim kız 10 buçuk kilo, yaklaşık 3 aydır 5 numara (prima soffia ve minies) kullanıyoruz. Külot bez kullanmadık ama hiç.

+1 sabun tozu da pek iyi çıkaramıyor lekeleri bütün kıyafetler yemek listesi
Ay sorma bizim de öyle, taktırmıyo önlük. Önceden çıkarmıyodu şimdi ne olduysa önlük tutmuyor boynunda. Kıyafetler hep leke. Beyaz sabunla çitiliyorum öyle yıkıyorum ama yok. Artık bizim beyazlarla yıkamaya başladım lekeli ve beyaz olan kıyafetlerini. Çok az çamaşır suyu koyuyorum napayım..
Sevdiğim Bi kıyafetinden leke çıkmayınca çok sinir oluyorum :/

Tamam öyle yapacam numarayı buyuteyim tesekkurler canım

Kızımın beyaz yün ceketi yağ lekesi olmuştu. Bulaşık ilacı ile citeleyip öyle yıkadım geçti.

Ben de bitkisel çamaşır suyu denedim içinde zararlı kimyasal yok diyor ama lekeyi de çıkarmıyor tabi bi tık hafifletiyor gibi sadece

Külot bezde kaç numara kullanıyorsunuz? Kızım 13 kiloya yakın. 4 no.lar 14 veya 15 kiloya kadar. Stok yapsam elimde patlar mı acaba. 5 no çok mu büyük ?

Ben 4 numara kullanıyorum oğlum 11 kiloydu en son. Son zamanlarda arada cıs kaçırmaya başladı bez acaba 5 e mi geçsem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…