2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Geçmiş olsun bgn daha iyidir inşallah,ben bazen ev zıvanadan çıktgında foto çekiyorum yok böyle bi dağılma tuvalet kağıtlarından yol yapmalar tüm koltuk minderleri tünel veya ev oluyo( buna çocukken ben de bayılırdım) 2 sinin en büyük eğlencesi koltukta koşma ve zıplama kaç kere düştüler çıldırıyolar bu oyuna.geçen asansör bi altta durdu sbh saat 7.15 gbi bizim alt komşuyla ilk defa karşılaştım günaydın dedik ama kadının bakışı unutamıyorum :)) ne deseler haklılar ama napimm:) banyo ztn olay olay olay..

Eniştem koç o da kararsız çok.

Ben başak burcuyum kararlıyımdır hatta kararsızlıktan nefret ederim eşim de başak o da kararsız gruba daha yakın malesef :)
Ben de başak,netimdir bide kafaya koyunca yapmam lazım çok bekleyemem.ha burçlarla çk aram yoktr o ayrı:)

Arkadaşlar herkes son günlerde zorlanıyor sanırım bizde de gündüz uykusu sıfırlandı neredeyse gece de sürekli uyanıyor bilincim kapanıyor artık uyudum mu emzirdim mi kalktım mı ne yaptım bilemez haldeyim. Bütün bunların yanında, bugün bir arkadaşıma bebek görmeye gittim 5 aylıktı ve çok güzel bir bebişti kucağıma aldım hiç ağlamadı minnoş minnoş gülümsedi bana o kadar masum o kadar tatlıydı ki bir de hafif geldi bana benim kıza alışmış kollarım kas yapmış resmen bunu farkettim bebek özlenmez mi yaaa ben o minik hallerini özledim resmen kızımın bunu anladım. Hem o kadar şikayet ediyorum çok zor diye hem de özlüyorum minik hallerini bu nasıl bir paradoks böyle yahu bu kafayla gidersem 2. yi de yaparım ben galiba )

Bakıcı nasıl gidiyor canım? Gündüz o bakarken sen uyusan 1-2 saat?
yap kız 2.yi kim tutar seni:))

bugun bir psikologla gorustum. nur topu gibi yogun anksiyete orta siddette depresyon ve panik atak baslangicim var. oldumu sana 5 cocuk
ooo hayırlı olsun kömkö:)) şaka bi yana ilaç da verdi galiba dimi. bir an önce belirsizlikten kurtulup yeni bi sayfa açman lazım canım ya. Bak ne güzel annen de destek oluyor sana. Kardeşlerin de varmış. Söylemesi kolay biliyorum. Allah yardımcın olsun sabır kuvvet versin.

Ya bırakın ,bilmesek verdiğiniz emekleri,sevgiyle canla başla o canı korumaya çalıştıgınızı tmm dicem de, diyemem ki:) 1 kere bunu desen bile 100 kere iyi ki var diceksin.kendime not olsun aynı zmnda:))
sorun kendimle ilgili ya. Benim kaygım benim buhranım.. bugün annem kızım.ben gezdik çok güzel geçti kızım çok eğlendi. Hepimize çok iyi geldi. Eve çok mutlu döndüm kızım da yorulmuş hemen uyudu. Demek evde olmanın verdiği sıkıntı, yesoka'ya dediği gibi yalnızlık.

İyi ki varsınız sizi seviyorum:**)))

Evet eşim gelince daha iyi olacak inşallah. Arada patlayıp kafanızı sisiriyorum kusura bakmayın:) tesekkur ederim:)
Evet bazen anneme kahvaltıya gidiyoruz sabahtan, akşama kadar kaldığım oluyor. Zaman çabuk geçiyor. Günübirlik giderim ama kalmam :)

Bakıcı nasıl gidiyor canım? Gündüz o bakarken sen uyusan 1-2 saat?
yap kız 2.yi kim tutar seni:))
İyi gidiyor şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Gündüz uyuyamıyorum ben hiç sevmem zaten uyumam için ya hasta ya da aşırı derecede bitkin olmam gerekiyor. Hem yorgunum ve uykusuzum hem de uyuyamıyorum gündüz ben de bi değişiğim yani Bakıcı kızımla ilgilenirken de genelde yemek, etrafı toparlama, temizleme, çamaşır yıkama ütüleme, market alışverişi vs modundayım. Tabi arada dışarı da çıkmaya başladım 3-4 saat sorunsuz durmaya başladı kızım alıştığı için ama evdeyken ayağımı uzatıp dinlenemedim hiç. Galiba işe başladığımda dinleneceğim biraz

Bakıcının kızına bakarken iş yapıyor olman bile büyük lüks :)

liliyaa 2. konusunda gaza gelme modundayım bugün ama geçer yarına inşallah geçer geçmesi lazım yani birine baktım da ikinci mi kaldı ya vallahi beceremem ikisini birden iyice kafayı yerim galiba
bu bıcırıklar biraz büyüsün de 2.yi düşünürüz hatta yine aynı anda yaparız ki aynı anda doğurup yine bir topikte fırtlatalım cümbür cemaat

Estağfurullah canım burası bunun için var.
Herşey daha güzel olacak sizin için inşaallah. Bence iyi bile atlattın süreci.
Bende yalnızlığı hiç sevmem o yüzden bunalıyorum çok seni çok iyi anlıyorum eşimde olmasa çatacak kimsem yok :)

bu bıcırıklar biraz büyüsün de 2.yi düşünürüz hatta yine aynı anda yaparız ki aynı anda doğurup yine bir topikte fırtlatalım cümbür cemaat
Ben yoğum

Üç yaşına girmeden düşünemiyorum. Adet günümü takip etmeyi unutmuşum. Gecikti gibi geldi yemin ederim rüyalarıma girdi

Geçen yıl ben de bu durumdaydım ama sebebi kızım ondan başka hiçbir şeyle ilgilenmeme izin vermiyordu. Bisküviyle besleniyordum. Şimdi de lavaboya yaklaşırsam gelip bacaklarıma sarılıp çığlık çığlığa ağlıyor

Ben koç burcuyum ama bende çok kararsizim maalesef
Ben de Koç burcuyum. Kararlarım her zaman nettir. Çok kontrollü ve kontrolcüyüm. Ama keşke öyle olmasam. Akışına bırakabilsem, hayat nereye götürürse oraya gitsem, şarkı söylesem, dans etsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…