2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben bıktım artık. Bulaşığımı yikayamiyorum. Evi supuremiyorum. Ortalığı toplayamiyorum 2 dk sonra yine aynı çünkü. Banyo yapamıyorum. Yemek yapamıyorum. Sürekli dibinde yapışık. Uyurken biseyler yapardım beraber uyuduğumuz için o da yok artık. Evi bok götürünce kızımla oynamak da istemiyorum. Hava çok güzel güneşli dışarı cikasim gelmiyor.
Bıktım ya nereden gittim çocuk yaptım

bende dün gece aynı şeyi eşime söyledim malesef ne güzel kızımız büyümüştü. Yeyip içip gezmek varken çocuk peşine düştük. Bir de 2 tane oldu dedim. Eşim söylediklerime çok üzüldü ama en çok anne yıpranıyor ne yazık ki. Gerçekten yaşlandığımı hissediyorum, gençlere özenerek bakıyorum artık. Beller incecik, bozulmamış. Bir de kendime bakıyorum memeler olmuş 95 beden, şişko, bakımsız... off off çok dertliyim ya

Acaba birkaç gün annende mi kalsan? Ekmek elden su gölden iyi gelir sanki?

Amin canım insallah..evet fiyatlar cok degisiyor gercekten..

Rabbim gani gani sabır versin bizlere cok zor..

bnm ki dün gündüz öğleden önxe 1 saat uyumuş sadece akşam 8 buçukta bayıldı 12de ben yattım oğlum kalktı saat 3 e kdr uyumadı 3 te uyuduk 6.30 da kalktım işe gidiyorum
Oyy oyy oyy cok zor ya cokkkk..hem calis hem ev hem cocuk koca ....liste uzayip gidiyor

Canım hepimiz aynı durumdayız sakin..dun gece buyuk kizim oturdu agladi.yeter artik evde duzenim kalmadi heryer heryerde diye..bizim cadinin cogu esyasi onun odasinda.girer karistirir herseyini.dun bir patladi tam patladi acil 3+1ev bulup cikmam lazim.80 cmlik boyuyla butun duzeni degistirdi cadı..gececek bugunlerde napalim :/

Bir isyan da benden o zaman :) ancak "haklıyız ama alacağımız yok" malesef..
Bugun bdv ye bagladik topigi ..!

Ben açıkça söylüyorum napim. Tabi kendi kendime. Çok sevimliler falan ama bunlar daha iyi günlerimiz. Okul hayatı başlayınca hele o zaman görecez. Geçenlerde görümcemi gördüm yolda, kuaförden geliyordu. Resmen bildiğin kıskandım onun o özgürlüğünü.
Şimdi diyeceksiniz ki niye yaptın bu çocuğu madem öyle. Yazık o çocuğa dimi. Yaşım geçiyordu yapayim dursun dedim:)))
Ne bileyim ya değişik şeyler. Anneme söylüyorum böyle o da çok üzülüyor küstü bide haklı olarak. Allah seni affetsin diyor.

Acaba birkaç gün annende mi kalsan? Ekmek elden su gölden iyi gelir sanki?
Yok kalamam canım ya. Misafirleri oluyor rahat edemem. Arada annem geliyor sağolsun, hatta kalıyor bile. Ama onun da kendine göre işleri var. Gelemediği günler daha çok.

ay canım benim.. Evet ayrı odası olsa iyi olur sonuçta genç kız oldu. Tabi inşallah imkanlariniz el verir.
Allah canlarina sağlık versin bakmakla yükümlüyüz bu canlara.

bn yakındığım zaman hemen 2 yıl arayıpta zor bulduğum aklıma geliyor. 4 yıldr bebek isteyen ve kavuşamayan arkadaşım geliyor. defalarca tüp bebek yaptırıp tutmayan senelerini buna harcayanlar geliyor. engelli çocuğuolup canını dişine takıp gül gibi bakan ama her gece yastığa kafasını koyduğunda bn öldüğümde yavrum ne olacak beni ondan önce yanına alma diye dua eden evlat acısını bile yaşamayı göze alan anneler geliyor. yavrumun canına bişey olsa Rabbim al eski özgürlüğün dese ister miyim imkanı yok. Allah ım hepsini esirgesin. bize de güç kuvvet versin. iyi ki varlar bin şükür

Ayy alemsin ya valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)

Bende bugün isyanlardayım, dün gece büyük oğlum rahatsızlandı midem bulanıyor diye uyandı durdu o kalktıkça bebek de kalktı ağladı durdu eşim büyüğe ben küçüğe yat kalk yat kalk sersem olduk eşim işe geç kaldı ben de salak gibi dolaşıyorum ikisini toparlayıp büyük oğlumu doktora götürüp muayene ettirmek istiyorum topladigim bütün odalar dağılmış yine, her adım başında ayağıma bir araba batıyor bugün kendim için tek hedefim banyo yapabilmek :) Hepimiz aynı durumdayız bunu görmek az da olsa bana moral veriyor ama :)

Çok haklısın canım Allah korusun onlara bişey olsa ölürüz acımızdan. Allah isteyen herkese nasip etsin olanları da bagislasin.

canım ya:)
çok geçmiş olsun inşallah üşütmüştür sadece. umarım hedefini gerçekleştirirsin:)) ben de kızım uyansın dışarı çıkmak istiyorum. tabi 2'de kalksa, yemekti hazirlanmaydı akşamı bulmazsa iyi. Güneşi kaçıracaz yoksa:/

Allah yardımcınız olsun bende oturdum ağladım gece. Hâlâ da ruh halim düzelmedi

Acıların çocuğu modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…