bende dün gece aynı şeyi eşime söyledim malesefBen bıktım artık. Bulaşığımı yikayamiyorum. Evi supuremiyorum. Ortalığı toplayamiyorum 2 dk sonra yine aynı çünkü. Banyo yapamıyorum. Yemek yapamıyorum. Sürekli dibinde yapışık. Uyurken biseyler yapardım beraber uyuduğumuz için o da yok artık. Evi bok götürünce kızımla oynamak da istemiyorum. Hava çok güzel güneşli dışarı cikasim gelmiyor.
Bıktım ya nereden gittim çocuk yaptım
Acaba birkaç gün annende mi kalsan? Ekmek elden su gölden iyi gelir sanki?Ben bıktım artık. Bulaşığımı yikayamiyorum. Evi supuremiyorum. Ortalığı toplayamiyorum 2 dk sonra yine aynı çünkü. Banyo yapamıyorum. Yemek yapamıyorum. Sürekli dibinde yapışık. Uyurken biseyler yapardım beraber uyuduğumuz için o da yok artık. Evi bok götürünce kızımla oynamak da istemiyorum. Hava çok güzel güneşli dışarı cikasim gelmiyor.
Bununla geçmiş olsun canımİyi canım sağol sorduğun için. İştahsızlık var biraz
Amin canım insallah..evet fiyatlar cok degisiyor gercekten..Canım benim arkadaşım Çankırıda 800e baktırıyor bir diğeri ıspartada 900e. Bu iş şehirden şehire çok değişiyor. Hanımefendi rakamı uygun bulduysa bence problem yok.
Allah sana bol bol iş rastlığı versin de bu ücretleri hiç zorlanmadan öde inşallah :)
Allahım delireceğim valla . Uyku düzeni yine mahvoldu. Gece 10 defa kalkıyor açlıktan olduğunu sanmıyorum emzik gibi kullanıyor. Sürekli orda uyumak istiyor yatirinca ağlıyor. Sabah 7 de kalkicam iş var. Çok yoruldum artık ne zaman geçecek bu günler
Oyy oyy oyybnm ki dün gündüz öğleden önxe 1 saat uyumuş sadece akşam 8 buçukta bayıldı 12de ben yattım oğlum kalktı saat 3 e kdr uyumadı3 te uyuduk 6.30 da kalktım işe gidiyorum
Canım hepimiz aynı durumdayız sakin..dun gece buyuk kizim oturdu agladi.yeter artik evde duzenim kalmadi heryer heryerde diye..bizim cadinin cogu esyasi onun odasinda.girer karistirir herseyini.dun bir patladi tam patladiBen bıktım artık. Bulaşığımı yikayamiyorum. Evi supuremiyorum. Ortalığı toplayamiyorum 2 dk sonra yine aynı çünkü. Banyo yapamıyorum. Yemek yapamıyorum. Sürekli dibinde yapışık. Uyurken biseyler yapardım beraber uyuduğumuz için o da yok artık. Evi bok götürünce kızımla oynamak da istemiyorum. Hava çok güzel güneşli dışarı cikasim gelmiyor.
bende dün gece aynı şeyi eşime söyledim malesefne güzel kızımız büyümüştü. Yeyip içip gezmek varken çocuk peşine düştük. Bir de 2 tane oldu dedim. Eşim söylediklerime çok üzüldü ama en çok anne yıpranıyor ne yazık ki. Gerçekten yaşlandığımı hissediyorum, gençlere özenerek bakıyorum artık. Beller incecik, bozulmamış. Bir de kendime bakıyorum memeler olmuş 95 beden, şişko, bakımsız... off off çok dertliyim ya
Bugun bdv ye bagladik topigi ..!Bir isyan da benden o zaman :) ancak "haklıyız ama alacağımız yok" malesef..
:)))Bugun bdv ye bagladik topigi ..!
Ben açıkça söylüyorum napim. Tabi kendi kendime. Çok sevimliler falan ama bunlar daha iyi günlerimiz. Okul hayatı başlayınca hele o zaman görecez. Geçenlerde görümcemi gördüm yolda, kuaförden geliyordu. Resmen bildiğin kıskandım onun o özgürlüğünü.bende dün gece aynı şeyi eşime söyledim malesefne güzel kızımız büyümüştü. Yeyip içip gezmek varken çocuk peşine düştük. Bir de 2 tane oldu dedim. Eşim söylediklerime çok üzüldü ama en çok anne yıpranıyor ne yazık ki. Gerçekten yaşlandığımı hissediyorum, gençlere özenerek bakıyorum artık. Beller incecik, bozulmamış. Bir de kendime bakıyorum memeler olmuş 95 beden, şişko, bakımsız... off off çok dertliyim ya
Yok kalamam canım ya. Misafirleri oluyor rahat edemem. Arada annem geliyor sağolsun, hatta kalıyor bile. Ama onun da kendine göre işleri var. Gelemediği günler daha çok.Acaba birkaç gün annende mi kalsan? Ekmek elden su gölden iyi gelir sanki?
ay canım benim.. Evet ayrı odası olsa iyi olur sonuçta genç kız oldu. Tabi inşallah imkanlariniz el verir.Amin canım insallah..evet fiyatlar cok degisiyor gercekten..
Rabbim gani gani sabır versin bizlere cok zor..
Oyy oyy oyycok zor ya cokkkk..hem calis hem ev hem cocuk koca ....liste uzayip gidiyor
Canım hepimiz aynı durumdayız sakin..dun gece buyuk kizim oturdu agladi.yeter artik evde duzenim kalmadi heryer heryerde diye..bizim cadinin cogu esyasi onun odasinda.girer karistirir herseyini.dun bir patladi tam patladiacil 3+1ev bulup cikmam lazim.80 cmlik boyuyla butun duzeni degistirdi cadı..gececek bugunlerde napalim :/
öyle napalım :)Bir isyan da benden o zaman :) ancak "haklıyız ama alacağımız yok" malesef..
Ayy alemsin ya valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)Ben bıktım artık. Bulaşığımı yikayamiyorum. Evi supuremiyorum. Ortalığı toplayamiyorum 2 dk sonra yine aynı çünkü. Banyo yapamıyorum. Yemek yapamıyorum. Sürekli dibinde yapışık. Uyurken biseyler yapardım beraber uyuduğumuz için o da yok artık. Evi bok götürünce kızımla oynamak da istemiyorum. Hava çok güzel güneşli dışarı cikasim gelmiyor.
Çok haklısın canım Allah korusun onlara bişey olsa ölürüz acımızdan. Allah isteyen herkese nasip etsin olanları da bagislasin.bn yakındığım zaman hemen 2 yıl arayıpta zor bulduğum aklıma geliyor. 4 yıldr bebek isteyen ve kavuşamayan arkadaşım geliyor. defalarca tüp bebek yaptırıp tutmayan senelerini buna harcayanlar geliyor. engelli çocuğuolup canını dişine takıp gül gibi bakan ama her gece yastığa kafasını koyduğunda bn öldüğümde yavrum ne olacak beni ondan önce yanına alma diye dua eden evlat acısını bile yaşamayı göze alan anneler geliyor. yavrumun canına bişey olsa Rabbim al eski özgürlüğün dese ister miyim imkanı yok. Allah ım hepsini esirgesin. bize de güç kuvvet versin. iyi ki varlar bin şükür
canım ya:)Ayy alemsin ya valla güldürdün beni Allah da seni güldürsün :)
Bende bugün isyanlardayım, dün gece büyük oğlum rahatsızlandı midem bulanıyor diye uyandı durdu o kalktıkça bebek de kalktı ağladı durdu eşim büyüğe ben küçüğe yat kalk yat kalk sersem olduk eşim işe geç kaldı ben de salak gibi dolaşıyorum ikisini toparlayıp büyük oğlumu doktora götürüp muayene ettirmek istiyorum topladigim bütün odalar dağılmış yine, her adım başında ayağıma bir araba batıyor bugün kendim için tek hedefim banyo yapabilmek :) Hepimiz aynı durumdayız bunu görmek az da olsa bana moral veriyor ama :)
Diş mı çıkaracak acaba var mı belirti[/QUOTE
Hep dis diyorum ama hala 8 dişteyiz. Bakmaya çalışıyorum açmıyor ağzını. Inşallah diştir umut e diyorum:)
İyi ki terazi olmuş çok güzel bir burç:) teraziler gerçekten süslenmeyi güzel giyinmeyi çok severler. Kararsız olması kötü olmuş ben de çok kararsızım çok :)
Canım Allah yardımcın olsun. Çalışınca çok zor, bizde 1 haftadır 5ten önce uyumuyoruz. Eşim hariç hepimiz hala hastayız. 5 e kadar eşimle ayağımızda sallıyoruz ikisini de. Burunlar tıkalı, öksürük. Ben mahvaldum valla. Diyetle veremediğim kiloları bu şekilde veriyorum. Yine 67 oldum :) Ama resmen uykusuzluk bizi bitirdi. Birde 2si birden olunca çok yıprandık eşimle. Arada cinnet geçiresim geliyor.
bende cocukken babayla ayni evde ama babasiz buyudum. babasiz olmanin ne demek oldugunu biliyorum. hic sevmedi bizi babam. hic ilgilenmedi ve cok dayak yedik. kufur hakaret girla gitti evin icinde annem cok mutsuzdu ama bizi gezmeden yemeden icmeden hic mahrum birakmadi. nasil dayanmis nasil katlanmis anlayamiyorum. ben cocuklarimin babalarindan uzak ve mahrum buyumelerini istemiyorum. hatta evlenip baska cocuk yapip benimkilerden uzaklasmasini da istemem. bu yuzden diyorum ki ona daha kucuk bir sehre gidelim. oda istanbulda cok yogun calisiyor ayni evdeyken bile cocuklari goremiyordu ayri eve cikti sanki cok ilgilenebilecekmis gibi istanbulda yasayalim diyor. ben ise baslayinca ne olacak 12 saat anne baba yok. 8 saat uyku. 1 saat ihtiyac 3 saatlik annecilik babacilik oynariz artik.
ya benim kizda surekli miy miy miy. yerken uyurken oynarken Allahim kafayi yiyecem. surekli acilarin cocugu modunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?