2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Öyle demeeee çok zor evet ama onlar Allahın bize lütfu. Bende çok bunalıyorum bu aralar çok yoruldum hem fiziken hem psikolojik olarak. Inşallah geçer bu günlerde. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Öyle demeeee çok zor evet ama onlar Allahın bize lütfu. Bende çok bunalıyorum bu aralar çok yoruldum hem fiziken hem psikolojik olarak. Inşallah geçer bu günlerde. Allah yardımcımız olsun hepimizin
evet canım bakma öyle arada geliyorlar, çok seviyorum onu. amin canım amin...

Yok kalamam canım ya. Misafirleri oluyor rahat edemem. Arada annem geliyor sağolsun, hatta kalıyor bile. Ama onun da kendine göre işleri var. Gelemediği günler daha çok.

öyle napalım :)

Bu iş kişiden kişiye değişiyor sanırım ben hiç çocuğu olmayanlara veya bekarlara bakıp iç geçirmiyorum yaşıyor bu hayatı of filan demiyorum, aksine onların yaşamları yavan geliyor(sakın büyükburunlu anlamayın içten içe üzülüyorum şu hayattaki en büyük sevgiden mahrumlar diye) beklentim rutinden sıyrılmak onun için de kızların 3-4 yaşlarına gelmesi gerekiyor, bir an evvel o vakit gelsin istiyorum :)

Alemsin kız ben misafir filan dinlemem gider rahatıma bakarım :))) hatta annemi de koluma takıp fellik fellik gezerim.

PaytiPo canım bence de kendi düzenini kurmalısın artık. Kendine ev tutmuşsa bitirmiştir zaten kafasında. Babasiz buyumezler elbet bir araya gelirler. Sen mutlu ol ki çocukların da olsun. Kabullenmelisin sanki.

Büyük oğlum okula gidiyor hasta çocuklar varmış birkaç gündür anlatiyordu onlardan biseyler geçmiş olabilir küçüğü hergün dışarı çıkarıyorum zaten sarıp sarmaliyorum arabasiyla 1 saate yakın geziyoruz yada bağlıyorum oto koltuğuna arabayla geziyoruz yakın bir arkadaşım var ona uğruyoruz falan ama bugun yalan oldu gezme isi, güneş varsa hiç kaçırma derim :)

Değişiyordur evet. İçinde bulunduğun şartlar da önemli. Tabi kişilik meselesi biraz da. Allah uzun sağlıklı ömürler versin bocuklarına :)
Evimde daha rahatım ben ya :) annem gelsin ben evi temizleyim yemek yapayım. Sonra da gezelim ve bu hergun olsun lütfeeeen:))

Okula giden çocuklarda hastalık kacinilmaz oluyor maalesef :/
Çok iyi yapıyorsun gez tabi çok iyi geliyor hem anneye hem bebeğe. Bugün de böyle olsun :)
İnşallah çıkabiliriz ya :)

Okula giden çocuklarda hastalık kacinilmaz oluyor maalesef :/
Çok iyi yapıyorsun gez tabi çok iyi geliyor hem anneye hem bebeğe. Bugün de böyle olsun :)
İnşallah çıkabiliriz ya :)
Çorbasını hazırla, bebek uyanınca giydir yerleştir bağla arabasına çık dışarda parkta bahçede yedir benim böyle çok yapmışmışım vardır :)

Canım benim de öyle.
Ama genel temizlik ve ütü için duruma göre ayda 1 ya da 15 günde 1 temizlikçi geliyor. Sen de mi birini alsan? Eşin gelince bence halini anlat alın birini. Günlük bulaşık yemek işlerini öğle uykusundayken yapıyorum. Tuvalet banyo son mutfak işleri çamaşır da gece uykusunda. Genelde her yer dağınık. Yapacak birşey yok.

Amin canım inşaallah bir de dediğin gibi bence sen aslında tepkini yönlendiriyorsun derdin ufaklık değil daha ziyade yalnızlık. İnşaallah onun da bitmesine az kaldı :)
Herkes evinde daha rahattır herhalde bende evimde çok daha rahatım ama bunalsam giderdim herhalde en azından evimde yalnız kalacağıma orada gelen giden gün daha çabuk geçer.

ay canım benim.. Evet ayrı odası olsa iyi olur sonuçta genç kız oldu. Tabi inşallah imkanlariniz el verir.
Allah canlarina sağlık versin bakmakla yükümlüyüz bu canlara.
Kesinlikle canım..bide yillarin versigi rahatlik ve duzen vardi simdi heryer birbirine girdi.. Amin onlara bisi olmasinda evde bulunur duzende kurulur.ben birazda liseye yeni basladi adapte olamadi buna bagliyorum..

bugun bir psikologla gorustum. nur topu gibi yogun anksiyete orta siddette depresyon ve panik atak baslangicim var. oldumu sana 5 cocuk

Haklısın istanbul gbi bi yerde o kdr yoğun iş temposu bırak çocuga zmn ayırmayı normal adamı hasta eder,mutsuzsan aileni çocuklarını göremiyosan bütün bu işlerin anlamı kalırmı ki.işi,gttgi yerde de yapabileceği bi iş mi kurumsal bi firma mı özel sanırım? Ben şundan eminim ki bundan daha mutlu olmucak asla hatta pişman olucak ama yıllar geçiyo neye yarar öyle hissediorum.işin manevi boyutu bi yana maddi yönünü ele almalısınız sen bunları konşmaktan hoşlanmıyorum demiştin ama mecbursun cnm..bide şunu unutma çocuk anneden alır çoğu şeyi sen anne sevgsi almışsın ve sevgyle büyütüyosun en önemlisi bu.kızsan da bunalsan da çocuklar çok iyi biliyo onlar için parçalandgını,için bu konuda rahat olmalı

Ya bırakın ,bilmesek verdiğiniz emekleri,sevgiyle canla başla o canı korumaya çalıştıgınızı tmm dicem de, diyemem ki:) 1 kere bunu desen bile 100 kere iyi ki var diceksin.kendime not olsun aynı zmnda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…