2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım valla oğlan sabah kusmaya başladı hemen doktora gittik öğlen sonu, bağırsak enfeksiyonu olmuş okuldan virüs kapmıştır dedi dr akşama kadar bişey yiyip içemedigi için serum takılması lazım dedi 3 saate yakın hastanede vakit geçirdik eve geldik yeni uyudular ama eşim de ikimiz de pert olduk Allah başka dert vermesin ne diyim ama çok yorucu bu hayat, büyüklere söylesem ne var 2 çocukta bizim 5 taneydi diyip duruyorlar he he tamam siz çok becerikli muhteşem insanlarsınız benden bi cacık olmaz diyesim geliyor ama susup oturuyorum.

jenny48 ben de dün akşam eski kıyafetlerini hurçlara yerleştirdim. Çok küçük geldi kıyafetler gözüme. Gerçekten bu kadar küçük müydü diye düşündüm ve başka çocuğum olmayacağı aklıma geldi oturup ağladım. Dünden beri yasta gibiyim. Sanki hiç olmayacak çocuğumun yasını tutuyorum

Canım ya geçmiş olsun tekrar...
Karşılaştırıyorlar ya böyle, la havle..

Hava soğuk degil mi? Nasil çıkarıyorsum?

Hava soğuk degil mi? Nasil çıkarıyorsum?
Sıkıca giydiriyorum sarip sarmalıyorum arabasına bağlıyorum hergün çıkıyoruz yağmur olmazsa tabi.Bazen de oto koltuğuna bağlıyorum arabayla geziyoruz haftaici avm ler sakin oluyor alıştık yani yağmur dışında Istanbulda gündüz hava almaya engel soğuk olmuyor.

Ben de Koç burcuyum. Kararlarım her zaman nettir. Çok kontrollü ve kontrolcüyüm. Ama keşke öyle olmasam. Akışına bırakabilsem, hayat nereye götürürse oraya gitsem, şarkı söylesem, dans etsem :)

Bende kontrollü ve kontrolcuyum ama hiç sevmiyorum bu huyunu. Keşke rahat gamsız biri olsaydım diyorum hep

Çok geçmiş olsun canim

Ne güzel. Biz anca Hsonu çıkarabiliyoruz

Nasipse olur inşallah

Ne güzel. Biz anca Hsonu çıkarabiliyoruz
Sağol canim.

Çalışıyorsan haftasonu cikabilmeniz normal.Ben çalışmıyorum haftaici zaman bol, bana da yürüyüş oluyor hamilelikti doğum emzirme tatlı aşkı hareketsizlik vss birsuru sey birleşti son aylarda kilo aldım gündüz yürüyüşleri ikimize de iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…