2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Senin marka neydi? Ben Joie alacam diye gittim ama orda beğenip bunu aldım. Kraft ile ilgili çok şikayet okudum şimdi ya moralim bozuldu inşallah sorun çıkarmaz. 1000 lira para verdim bide söylemesi ayıp.
Maclaren techno xt kullanıyoruz canım çok memnunum ben. Şuan fiyatı baya uçmuş ama yaz döneminde çok iyi bir kampanya denk gelmişti ve 1280 e almıştık.

Maclaren techno xt kullanıyoruz canım çok memnunum ben. Şuan fiyatı baya uçmuş ama yaz döneminde çok iyi bir kampanya denk gelmişti ve 1280 e almıştık.
İyiymiş fiyatı gerçekten. Bu marka da çok iyi, onu da not etmiştim ama gittiğim ebebek'te sadece 1 modeli vardı. Almadım. Güle güle kullanın

Anladım canım.Evde silebilirsin ama dışarda bu durum seni zorlar.Siz ne kadar güzel eğlenceli duvarları boyayarak büyümüşsünüz ama maalesef ki şimdiki çocuklar durdan sustan pek anlamıyor yapılmaması gereken şeylerle yapılması gerekenleri akılları ermeye başladıktan itibaren bilmeleri gerekiyor sonra önü alınmaz bir duruma geliniyor, dışarda hergün anne babasının yapma dediği zararlı tehlikeli şeyleri yapan yerlerde ağlayarak yuvarlanan çocuklar görüyoruz maalesef ki Bu durumun senin konunla alakası yok yanlış anlama demek istediğim herşeyi yapsın mutlu olsun evet bende öyle düşünüyorum ama arkadaşımın çocuklarının her gelişinde bize çıkardığı eziyeti benimkiler başkasına yapsın istemem, bizim arkadaş toplantılarımız çok sık oluyor netice de çocuk bu öğrendiğini heryerde uyguluyor benim evim burda duvarları boyayım yada başkasının evi yapmamalıyım diye düşünmüyor :) Başta dediğim gibi yine de herkesin kendi bileceği iş tabii ki çocuk yetiştirmek eğitmek büyütmek.

Denedim canım onları ama duvardan cıkmıyor
agubugu baby duvara statik olarak yapışan panoları var ben onlardan almayı düşünüyorum. carioca baby kalem aldım, üzerinde ne kadar sağlıksız madde içermez dese de içim rahat etmedi.agzina sokuyor, biraz daha büyümesini bekleyeceğim

Bizde de durum aynı canım en zor kısmı o oluyor haklısın. Bir de bizimkinde bir atar kendini yerden yere atma çabaları :)))
Bnm kız da müdahaleden nefret ettgi için dışarda ordan diil bu tarafa gdyoruz bile desem çıldırıyo atıyo kendni kimse karışmasın alsın başını gitsin derdi o,abisi de öyleydi tek çocukta peşinde koşturuyosun da 2. De olmuyo o yüzden bayadr gtmiyoruz avm ye.

kızlar 2aydir oğlumda bir sinir var bazen tırsıyorum. istediği olmayınca ihhh ihh diyip eliyle vuruyor ya da eline geçeni fırlatıyor. sıkılınca kulaklarını cekistiriyor.simdi de kendini sıkıyor. normal mi bu kadarı. bu neyin siniri anlamıyorum

Evet sonra önünü alamıyosun katılıyorum peygamber efendmzin bi kıssası var bununla ilgli çok öten etrafa rahatsızlık veren tavukları ahir zmnda annesinin babasının dur demediği çocuklara benzetmiş bi yerde okumştum bulamadım tam halini.

Bızımkı kutur kutur kırdı pastel boyları dısıyle sımdı baktım panoya mantıklıymıs bır denemek lazım:)

Son düzenleme:
Benim kız da aynı burası karanlık burası sıcak soguk demiyor yeter ki özgür olsun alıp basını gıdıyor

Kızlar sizce ikinci bir bebek arabası almam gerekir mi bebek dogunca dısarı cıkınca nasıl olacak yesoka90 canım senın kızların arası azdı sen nasıl yaptın

Bizim kıza ocean portakallı ballı balık yaglı multivitamin almıstık her gun bir cay kasıgı verıyorum az da olsa iştahına iyi geldi canım bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…