2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bi 15 dk anca oturuo arabada sonra yürüyo arabasını sürüyo zapt edemezsek kucak alıyoruz kagurumuz var aslında ama artık aktif kullanamıyorum ergonomik olmasına rapmen belimi ağrıtıo doğumdan sonra bi bel ağrısı kaldı bende. öyle öyle idare ediyoruz yemek yerken bende arabasına koyuyorum mama sandalyesi yerine.

Dogru biraz bekleyeyim bakalım:)

Kızlar sizce ikinci bir bebek arabası almam gerekir mi bebek dogunca dısarı cıkınca nasıl olacak yesoka90 canım senın kızların arası azdı sen nasıl yaptın
2 bebek arabasını kim sürcrk bncr ya ikiz arabası lazm büyük arabada oturuosa ya da biri kanguru biri araba ya da bmm oğlan gibi hiç oturmuosa küçüğü büyüğün arabasına büyük tabanvay :)

Aynı biz de böyleyiz ama eşim sığmıyor yatağa o nedenle o başka odada yatıyor. Biz de yatağın tek tarafını minderle kapatıp kızımla karman çorman uyumaya çalışıyoruz

Canım ben de almıştım ama içmedi similac devam sütü. Bildiğim kadarıyla çok ısınmaması gerekiyor bu tür devam sütlerinin. Ben de bazen kahvaltıda birkaç kaşık içiriyorum başka türlü biberonla filan kabul etmiyor. İrmikli muzlu muhallebi iyi fikir ama piştikten sonra hafif soğuyunca karıştırmak gerekiyor sanırım.

Canım engelleme var mı? Mesela birşeye elini attı elinden nasıl alıyorsun veya bir şeyi elleme nasıl diyorsun?
Instagram'da pedagogrumeysa var tavsiye ederim bir bak istersen. Hatta soru Sor.
bizimkide istediğüni alamayınca deli gibi ağlıo :) bnm de gülesim gelio o an.
hayırı hiç anlamıyo ztn bana parmak sallıo hayır die yine karıştırcaksa karıştırıo anneanne babaanne bakınca böyle oluo aman ağlamasn aman ağlamasn die her istediğüni yapıolar sonuç anneyi iplemeyen bebe

Ben de eşime ebebekten molfiks al deneyelim dedim 2 paket almış inşallah pişik yapmaz da bir nebze daha uygun olur primadan. Yılbaşında tekrar zam gelecekmiş acaba biraz prima mı stoklasam
ebebekte prima premium 4 numara 91 kuruşa fln geliodu evdr 120 adet bez var ama 156 lı bidaha aldm indirimli die herkes 5 numaraya geçtik diince fazlasını almadm bnm oğlan zayıf die 4 ii oluo 5 çok büyüktğr die düşünüyorum

@nisandeniz muhallebi pişip ılıdıktan sonra toz şeklinde devam sütünü içine koyup karıştırıyoduk sanırım bn hipp i içmeyinfe öyle de denemiştim zamanında onu da yememişti. şimdi sütle yapıyorum onu da yemio bnm ki muhallebi sevmiyo sanırım

Kızım da yapıyor canım ve benim gözlemim şu şekilde. Eğer öyle yaptığımda istediğini yaparsam bu durum tekrar ediyor hem de artarak. Kesin bir dille olmaz, tehlikeli, bunu almana izin veremem filan gibi şeyler söylersem birkaç dakika ağlıyor ve sonra vazgeçiyor. Ağlayarak, olay çıkararak dediğini yaptırmasına izin vermemeye karar verdim artık yoksa durum kötüleşiyor gibime geldi benim.

Sanırım benimki de kalem delisi ama bi tahta çok iyi oldu yazıyor çiziyor siliyor kalemlere saldırmıyor artik

Selam kızlar, hastalara çok geçmiş olsun hastalara bizi de katın.. 2 gündür modum comolokko Baba oğul hastalar ve nazlılar.. sadece yemek ve bilumum karışımlar yapıyorum iyileşsinler diye, umarım bana da bulaşmaz , Uykusuzum yorgunum evimi b.k götürüyor okunacak quizler ve hazırlanması gereken ders notları var bebenin ve babanın sümüğünde boğuluyorum imdaaattt

Peki hayır derken sesini yikseltiyormusun. Ben genelde aynı tonda söylüyorum nedenini acikliyorum dikkatini baska seye vermeye çalışıyorum. eşim hayır kaan hayır kaan yapmaya devam ettikçe ses tonunu yükseltiyor ben de sinirleniyorum bu sefer . Sesini yukselttiginde onu yapmaması gerektiğini anlamıyor diye . Tartışmalar hep cocuk üzerine görüldüğü üzere:)

Aynı biz de böyleyiz ama eşim sığmıyor yatağa o nedenle o başka odada yatıyor. Biz de yatağın tek tarafını minderle kapatıp kızımla karman çorman uyumaya çalışıyoruz
Yatağın bir tarafını duvara yaslar ve duvarı şilte ile kapayıp güvenli hale getirirseniz eşin de yatağa sığabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…