2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben benimkinin akrep olmasına bağlıyordum da demek ki mizaçları böyle çirkef :))

Kızlar sizce ikinci bir bebek arabası almam gerekir mi bebek dogunca dısarı cıkınca nasıl olacak yesoka90 canım senın kızların arası azdı sen nasıl yaptın
Britax römer travel sistem bebek arabamız vardı büyük kızım katiyen binmedi hep kanguruda ve kucakta duruyordu. Kardeşi doğunca onu bindirdik sonra büyük kızımın bastonları sevdiğini tesadüf üzerine keşfettim baston aldım biraz büyüyünce ufaklıkta binmek istemez oldu britax a, ona da baby2go pinna plus aldım. Şimdi ikisi de arabasında az da olsa duruyor yürürken filan çok iyi oldu. İkinci bebek arabası şart. Ayrıca kanguru yoksa kanguru da edinmelisin. İkisi ile tek dışarı çıkacak olursan biri kanguruda biri bebek arabasında ancak zapt ediliyor.

Dönemsel ve normal benim ufaklıkta başına vurmaya başladı büyük kızım da yapmıştı aynı dönemde sakin karşılamak lazım

Kanguru kullanıyorum canım Solomombaby almıstım hamile kalınca kullanmayı bıraktım ama tabi tek cocukta bile cok lazım oluyordu. Kızım 10 aylık olana kadar asla ama asla bebek arabasına bınmedi bir kere bile durmadı içinde. Hep bebek arabasını yanımıza alıyorduk ama kucakta gıdıp kucakta geliyorduk. Kanguru cok işimize yaradı. Bakalım kardeşi arabayı sevecek mi sevmeyecek mi bilemiyorum bir de o da sevmezse bosuna almıs olmak istemiyorum.Solomombabynın yenı dogam aparatı var ama daha ilk aylarda nasıl kanguruda tasırım korkarım sanırım kızımı 4 aydan sonra koydum. İki bebek arabasını zaten yalnız cıkarken kullanamam nasıl yapsam bilemedim kafam karıştı @yesoka

Bebek arabanız travel sistem mi?

Bebek arabanız travel sistem mi?
İlk aldığımız benettoydu travel sistem kızım hiç binmeyince elden cıkardık çift yonlu daha hafif bir araba aldık cunku yanımızda tasımaktan baska bir işe yaramıyordu bari hafifini tasıyalım dedik Sımdı kızım buna biniyor. Ayrıca soo baby puset almıstık. Acaba soo baby pusetın arabasını da mı alsam litewings di sanırım adı onunla beraber kullanırım.

İki yaş sendromu 16 ayda başlayabilir diyorlar ama bizimki de 12.ayda başladı sanki

İki yaş sendromu 16 ayda başlayabilir diyorlar ama bizimki de 12.ayda başladı sanki
Seytan kulagına kursun bızımkınde belirti yok henuz :) komsunun oglu 4 ay buyuk onda baya baya baslamıs vurma istediğini elde edemeyince aglama..Ben de öğrenmesin diye bir araya getirememeye karar verdim ama işe yarar mı bılmem

Canım engelleme var mı? Mesela birşeye elini attı elinden nasıl alıyorsun veya bir şeyi elleme nasıl diyorsun?
Instagram'da pedagogrumeysa var tavsiye ederim bir bak istersen. Hatta soru Sor.

Sllepynin sitesinde indirim var kizlar
5 paket istedigin boy bebek bezi. bir paket 10 lu bakim ortusu. 3×50 islak mendil. 1 tane 90 lik islak mendil bir kutuda cep mendili 125 tl
Son 5 saati kalms

Ben de eşime ebebekten molfiks al deneyelim dedim 2 paket almış inşallah pişik yapmaz da bir nebze daha uygun olur primadan. Yılbaşında tekrar zam gelecekmiş acaba biraz prima mı stoklasam

Bebek doğduğunda illa ki puseti taşıyacak bir araca ihtiyacınız olacak, alabilirsiniz mantıklı gibi. Ama bence aceleci davranma. Şimdiden çok erken doğuma yakın kızının tavrına göre hareket etmek daha makul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…