2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Allah yardımcın olsun canim

Benim kızım da yürümüyor hala. Doktor söylemişti zaten boyu uzun geç yürür demişti haklı galiba denge kurması zorlaşıyormuş boy uzadıkça.
Evet canım fizik kuralı sonuçta yere ne kadar yakın denge o kadar iyi. Boy meselesi etkiliyor yapı da etkiliyor bence.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcın olsun canım..

Inşallah uyanmaz sabahları. Kv annen dinlensin diyemi geliyor

i
Inşallah uyanmaz sabahları. Kv annen dinlensin diyemi geliyor
evet hem bebeği özlüyolar hem de annem bşraz dinlensin diye geliyolar bu 3. gelmeleri. normalde farklı şehirlerde oturuyoruz. bu sefee kple birlikte gelmişler ve tam 1 ay kalcaklarmış

2+1 bit kdr evimizde ne halt edicez 1 ay bakalım. bide kv herşeye karışan bi tip. sabretmesi çok güç bi insan. evi yöneten hep kendisi olmuş. kimsenin fikrine saygısı yok. hep kendi dediği doğru geri kalan herkesin fikri yanlış ve yapılmamalı.

2 bebek arabasını kim sürcrk bncr ya ikiz arabası lazm büyük arabada oturuosa ya da biri kanguru biri araba ya da bmm oğlan gibi hiç oturmuosa küçüğü büyüğün arabasına büyük tabanvay :)
Muhtemelen boyle olacak canım kucuk kanguruda buyuk arabada ya da kucuk arabada buyuk tabanvay:)

4plus kullanıyoruz biz de molfiks 5 aldık inşallah iyi gelir de oradan devam ederim. Bır kac gun bakayım olmazsa yılbası olmadan prima stoklayayım:)

Katılıyorum

Oyy geçmis olsun canım ya allah yardımcıniz olsun

Çok bilmiş insana tahammül zordur ama hiç gelmeseler çok daha fazla koyardı emin ol. Hele bir de yemeğini filan da pişirirse ekmek elden su gölden ohhh :)

Yatağın bir tarafını duvara yaslar ve duvarı şilte ile kapayıp güvenli hale getirirseniz eşin de yatağa sığabilir :))
Sizin gibi yatak kaplı bir yatak odası hayalimiz keşke çok büyük bir yatak alsaymışız diyoruz hep ama söylediğin gibi de yapabilirim mantıklı

Canım engelleme var mı? Mesela birşeye elini attı elinden nasıl alıyorsun veya bir şeyi elleme nasıl diyorsun?
Instagram'da pedagogrumeysa var tavsiye ederim bir bak istersen. Hatta soru Sor.
eğer çöpü falan ellerse anı şekilde atlayıp alıyorum, kızıyorum ama onun dışında zararsız yerleri açıyor, karıştırıyor, dağıtıyor... bir bakayım dediğine, elde olmuyor kızmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…