2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sizin gibi yatak kaplı bir yatak odası hayalimiz keşke çok büyük bir yatak alsaymışız diyoruz hep ama söylediğin gibi de yapabilirim mantıklı
Bizim de yatak standart yataklardan 10 cm geniş gerçekten fark ediyordu üçümüz yatarken haklısın :) şiddetle tavsiye ederim ben daha öncesinde boydan boya yapmadığıma üzülüyorum evet odanın şekli göze hitap etmiyor ama çok iyi oldu :)))

bir yandan anneni düşünüp gelmesi güzel bir şey benim kv hic teklif bile etmiyor ayda 1 Hsonu geliyor seviyor gidiyor. Ama dediğin gibi gelse kalsa anneme iyi olur ama bana olmaz benim kv de herşeye karışmayı seviyor bilirkişilik var biraz ben zorlanirdim açıkçası. Oglum alışık mi ona kalabiliyormu uyutabiliyrmu oğlunu?

Ben chicco'yu mağazada denedim. Daha sıfır, içinde çocuk yok ve tekerlekler dönmüyordu :/

Bizde bizimkimi ağır geliyor acaba dedikaldığımızda sorun yoktu ama şimdi zorlanıyor. Neyse artık yürümeye de başladı pek oturası yok bakalım bebek arabasını ittire ittire geziyor bu aralar :)

Benimki de yürümüyor, gerilme :) illa ki yürür. Ancak yürüyünce dışarıda ve parkta daha rahat oluyor o kesin.

Aynen oyleymis.normalde çıkardık arabada oturmak istemez kucak ister kollarımız kopardı.2 hafta sonudur çıkıyoruz oda yürüyor mızmızlanmıyor .eşimde iyimis boyle diyor:)

Bende aynı durumu görümcelerin 4 çocuğunda yaşadım. Artik gelmeleri zulüm oluyordu bana. Hayırdan hic anlamıyorlardı ne varsa iniyorlardı aşağı. Buzdolabı süslerine kadar kutulayıp kaldırıyordum

Ben de blw ile beslemeye başladım, katı yiyor çok şükür ama muhallebiye bayılıyor. Bir sürü bebek bisküvisi yapıp buzluğa atmıştım. İki tane bisküviyi devam sütüyle ezdim, içine muz ekledim, yedi çok şükür. Gece yatmadan çok pratik oldu. Bir de öyle dene istersen. Bisküvi karışımını vitmadan almıştım.

Aynen canım. Yoğun bir muhallebi yapıp devam sütüyle seyreltirim. Yeter ki biraz vitamin alsın, hasta olmasın

valla bi gelmeyle diğer gelme arasında aylar geçtiği için unutuyo çocuk haliyle. ama alışır bi kaç güne mecburen

Orda biraz da annenin tutumu önemli canım gittikleri heryerde çocuklar neler yaparsa yapsın ses çıkarmayan izleyen anneler var ve maaleaef ki iyi bişey yaptıklarını sanıyorlar zamanla hayırdan anlamayan her kafasına eseni yapan çocuklar ne duruma geliyor hepimiz örneklerini görüyoruz hepimizin çevresinde var.Maalesef çevreyi de etkiliyor bu durum ben misal arkadaşıma iki haftadır bahaneler uyduruyorum çocuk aşığı bi tipim ama onlar gittikten sonra onun çocuklarının yaptıklarını toplayıp temizlememiz 2 saat sürüyor eşim de söylenmeye başladı artık 2 çocukla bize zor oluyor boya kalemlerini sakladık hep kendi cebine koyup getirmiş kızı hemde keçeli boyamış halıyı duvarı oğlumun hareketli köpeğini bide biz görünce ama benim annem hiç kızmıyor ben evde istediğimi yapıyorum heryeri boyuyorum diyor annesi de evi satacağız boyasın istediği yeri demez mi :)) Annem de kızmaya başladı bu ara, kızım bitek onun çocuğu yok hiç terbiye vermemiş o eziyeti çekme her gittiklerinde pert oluyorsun diyor, arkadaşım aradı, yarın dışarda buluşalım kahve içmeye dedim, napiyim gerçekten evi temizleyecek halim gücüm hiç yok :)

Bakıcı ile ilgili annenin içinde şüphe olsa gitmezdi canım, panik olma inşaallah herşey yolunda gider.
Evet canım annem tam not verdi bakicimiza :)) bide anneler hisseder simdi konustum Arven gayet guzel oynuyormus hic aglamadi arkanizdan dedi.biraz rahatladim :*

Bu konuda bende sana katiliyorum canim.benimde kizkardesimin cocuklari oyle.yazin bi gelirler tam gelirler .annemin ev benim ev talan olur.durdan hayirdan kesinlikle anlamiyorlar.onlar giďince annem bastan asagi temizlik yapiyor halilar yikanmaya gidiyor vs.egitim cookkk onemli.tamam kendi evimizde yapsin etsin rahat etsin ama disari ciktigimizda olmuyor maalesef.bu yuzden evde de kural olmasi muhim

Çok doğru canım çocuklar evde öğrendiğini dışarda uyguluyor Allah can sağlığı versin ancak şimdiki çocuklar çok zor, Allah yardımcımız olsun kimse arkamızdan gitseler de kurtulsak diye beklemesin inşallah :)

Ayyy amin insallah..en cok korktugum seylerden biri..benimkine kesinlikle taviz vermiyorum hayır dedigim zaman hayır

Canım bizimkiler 4 ü daha baya kullanır bence.
Geçen gün dışarı çıkarken bez almayı unutmuşum. Avm de marketten almak zorunda kaldım. E tabi indirimde olmayınca prima ya da goon almak yerine molfix külot bez aldım. Prima gibi kokulu değil en azından. Goon gibi yumuşak dokulu değil ama. Ben sevdim molfixle devam edilebilirim. Ayrıca bedeni daha büyük gibi geldi. Daha uzun süre 4le devam edebiliriz böylece. Pişik vs olmadı. Benim evde koca paket prima kaldı zor zamanda kullanmak için ayırdım primayı.

Peki Molfix kalın mı ? Cırtlı olanlar çok kalındı.
Primayi az bişey stok yaptım. O bitince Molfix külot bezle devam edecem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…