- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
valla bi gelmeyle diğer gelme arasında aylar geçtiği için unutuyo çocuk haliyle. ama alışır bi kaç güne mecburen
Orda biraz da annenin tutumu önemli canım gittikleri heryerde çocuklar neler yaparsa yapsın ses çıkarmayan izleyen anneler var ve maaleaef ki iyi bişey yaptıklarını sanıyorlar zamanla hayırdan anlamayan her kafasına eseni yapan çocuklar ne duruma geliyor hepimiz örneklerini görüyoruz hepimizin çevresinde var.Maalesef çevreyi de etkiliyor bu durum ben misal arkadaşıma iki haftadır bahaneler uyduruyorum çocuk aşığı bi tipim ama onlar gittikten sonra onun çocuklarının yaptıklarını toplayıp temizlememiz 2 saat sürüyor eşim de söylenmeye başladı artık 2 çocukla bize zor oluyor boya kalemlerini sakladık hep kendi cebine koyup getirmiş kızı hemde keçeli boyamış halıyı duvarı oğlumun hareketli köpeğini bide biz görünce ama benim annem hiç kızmıyor ben evde istediğimi yapıyorum heryeri boyuyorum diyor annesi de evi satacağız boyasın istediği yeri demez mi :)) Annem de kızmaya başladı bu ara, kızım bitek onun çocuğu yok hiç terbiye vermemiş o eziyeti çekme her gittiklerinde pert oluyorsun diyor, arkadaşım aradı, yarın dışarda buluşalım kahve içmeye dedim, napiyim gerçekten evi temizleyecek halim gücüm hiç yok :)
Yaz tatili için erken rezervasyon yaptıran var mı?
Biz gecen sene gıttıgımızde bu sene için erken rezervasyon yaptırırsak belli bir ucret karsılıgı tarıhlerı istediğimiz gibi değiştirebileceğimiz soylemişlerdi.Cok mantıklı gelmişti bize cunku eşimin işi dolayısıyla bizim de belli olmuyor izin tarihleri. Ama bu sene dogum yaza geldiği için gidemeyiz sanırım inşallah seneye ikinci bebiş yurumeye baslamadan gıderiz:) bu arada bursada bızım cocuklara gore bıldıgın bır oyun evi kapalı mekan oyun parkı var mı. Benım bıldıklerım hep 3 yas ustu diyorlar. Kızımı goturmek istiyorum ama bulamadım malesefBen bankada çalıştığım için erken rezervasyon işi bizim için hayal
biz gecen sene babamlarla gitmistik cok guzel gecti.simdi erken rezerve yaptiralim yine beraber gidelim diyor.bakalim iyice detayli konusmadik henuz.siz yaptirdiniz mi peki ?Yaz tatili için erken rezervasyon yaptıran var mı?
Hayır aslında biblolari eklemek farklı bir durum şu an herşeyi merak ediyorlar yeni öğreniyorlar öğrenince bu merak giderilecek ve artık o tarz şeyler ilgisini çekmecek onda sorun yok bence.Ama eşyalarına veya eve zarar verecek şeyler yaptığında ki bunu öğrenince dışarıda da uyguluyorlar, buna izin vermemek gerekiyor meselâ makas alıp oyuncaklarını eşyaları kesmek istediği zaman (ki o arkadaşımın kızı makas alıp benim bebeğin üç tane bezini kesip ortalara saçmış annesi hiç oralı bile olmadı :) kalem alıp koltukları halıları boyayacagi zaman yanlış bir davranış olduğu için buna izin vermemek gibi yapılmayacak şeyleri öğrenmeye başlayabilirler ama daha çok küçükler merakla bişeyi ellemek istemeleri çok normal o farklı bir durum.Seni çok iyi anlıyorum. Ben de oğlum öyle olacak diye korkuyorum bazen hayır olmaz dan hic anlamıyor bütün biblolari kaldırdım gittiğimizde yerde kapıcam bakalımNasil alıştırmak lazım acaba. Kuzenimin oğlu hic bir şeye dokunmaz ama kuzenim baya otoriter ben kızamıyorum öyle
Ben hiç rezervasyonla tatile gitmedim hep üç gün bir yerde iki gün bir yerde şeklinde geziyoruz tatillerde hem yeni yerler görmüş hem de sıkılmamış oluyoruz. Otel tatili bana çok sıkıcı olur gibi geliyor. Sizler memnun kaldınız mı? Memnun kalıp kalmadığınız yönler neler?Yaz tatili için erken rezervasyon yaptıran var mı?
Biz de geçen sene annemlerin yAzlığa gittik çocukla ilgilenecek alternatif birileri olunca rahat oluyor cidden. Bu sene herşey dahil otel istiyorum kuzenim yaptırmış Alanya 6 gece 7 gün 2800 e anlaşmışlar o dedi şimdiden yaptırın diye ben de araştırmaya başladım. Yanıma annemi de almak istiyorum eşim ben oğlum annem. Ama fiyatları öğrenmedik daha ne gittik ne aradık tur u. Çok pahalıysa annemi almam. Yazın 7-8 binlere çıkacakmış fiyatlar. E tabi herşey zamlı artık. Önerisi olan var mı diye soracaktım.. siz nereyi düşünüyorsunuz ben daha neresi olacağını da seçemedim :) daha önce gittiğim yerlerden en çok Didim ve sideyi beğenmiştimbiz gecen sene babamlarla gitmistik cok guzel gecti.simdi erken rezerve yaptiralim yine beraber gidelim diyor.bakalim iyice detayli konusmadik henuz.siz yaptirdiniz mi peki ?
canım aynı eşim gibi düşünüyorsun.. ben evlenmeden otel tatili yaptım annemlerle hep. Evlenince eşim otelden sıkılıyorum dedi ve aynı senin dediğin gibi yaptık. Ama şimdi çocuk var otel daha rahat olur diye eşimi ikna ettim ve otel bakıyoruz. Çocukla zaten bi geçen sene tatil yaptık o da annemlerin yazlıktı rahat oldu. Bakalım bu sene memnun kalacak mıyız..Ben hiç rezervasyonla tatile gitmedim hep üç gün bir yerde iki gün bir yerde şeklinde geziyoruz tatillerde hem yeni yerler görmüş hem de sıkılmamış oluyoruz. Otel tatili bana çok sıkıcı olur gibi geliyor. Sizler memnun kaldınız mı? Memnun kalıp kalmadığınız yönler neler?
Biz gecen sene sideye gitmiştik. Denizi cok dalgalıydı asırı hem de. Side kemer buralarda saat 11 e kadar denize girdiniz girdiniz sonrası bebekle cok zor.Onun dısında ben de begenmıstım aslındaBiz de geçen sene annemlerin yAzlığa gittik çocukla ilgilenecek alternatif birileri olunca rahat oluyor cidden. Bu sene herşey dahil otel istiyorum kuzenim yaptırmış Alanya 6 gece 7 gün 2800 e anlaşmışlar o dedi şimdiden yaptırın diye ben de araştırmaya başladım. Yanıma annemi de almak istiyorum eşim ben oğlum annem. Ama fiyatları öğrenmedik daha ne gittik ne aradık tur u. Çok pahalıysa annemi almam. Yazın 7-8 binlere çıkacakmış fiyatlar. E tabi herşey zamlı artık. Önerisi olan var mı diye soracaktım.. siz nereyi düşünüyorsunuz ben daha neresi olacağını da seçemedim :) daha önce gittiğim yerlerden en çok Didim ve sideyi beğenmiştim
Cocuklarla en rahatı en stressizi otel tatili olur bence:)Gecen sene biz cok rahat ettık:)Ben hiç rezervasyonla tatile gitmedim hep üç gün bir yerde iki gün bir yerde şeklinde geziyoruz tatillerde hem yeni yerler görmüş hem de sıkılmamış oluyoruz. Otel tatili bana çok sıkıcı olur gibi geliyor. Sizler memnun kaldınız mı? Memnun kalıp kalmadığınız yönler neler?
Ben de hep Ege ve Akdeniz’i gezdim. Genelde apart ya da küçük otellerde kaldık. Amaç hep yeni yerler görmekti.Ben hiç rezervasyonla tatile gitmedim hep üç gün bir yerde iki gün bir yerde şeklinde geziyoruz tatillerde hem yeni yerler görmüş hem de sıkılmamış oluyoruz. Otel tatili bana çok sıkıcı olur gibi geliyor. Sizler memnun kaldınız mı? Memnun kalıp kalmadığınız yönler neler?
Evet canım yazin inanilmaz pahali oluyor.bizde genelde side manavgat taraflarina gidiyoruz.denizsuyu sicakligi ideal oluyor.ben soguk su sevmiyorum.gecen sene de ordaydik.ama nedenseBiz de geçen sene annemlerin yAzlığa gittik çocukla ilgilenecek alternatif birileri olunca rahat oluyor cidden. Bu sene herşey dahil otel istiyorum kuzenim yaptırmış Alanya 6 gece 7 gün 2800 e anlaşmışlar o dedi şimdiden yaptırın diye ben de araştırmaya başladım. Yanıma annemi de almak istiyorum eşim ben oğlum annem. Ama fiyatları öğrenmedik daha ne gittik ne aradık tur u. Çok pahalıysa annemi almam. Yazın 7-8 binlere çıkacakmış fiyatlar. E tabi herşey zamlı artık. Önerisi olan var mı diye soracaktım.. siz nereyi düşünüyorsunuz ben daha neresi olacağını da seçemedim :) daha önce gittiğim yerlerden en çok Didim ve sideyi beğenmiştim
Ben 2011 de Side ye gittim hiç dalga yoktu Haziran ayında gitmiştik. Kemer de balayı yaptığımız yer yine çok güzeldi 2016 da gittik. Demek ki her zaman aynı olmuyorBiz gecen sene sideye gitmiştik. Denizi cok dalgalıydı asırı hem de. Side kemer buralarda saat 11 e kadar denize girdiniz girdiniz sonrası bebekle cok zor.Onun dısında ben de begenmıstım aslında
Evet ben de 2016 Ağustosta Antalya sahil ilçelerini gezdim. Alanya aşırı dalgalıydı, denize hiç girmedik. Kemer süt limandı, çok güzeldi.Ben 2011 de Side ye gittim hiç dalga yoktu Haziran ayında gitmiştik. Kemer de balayı yaptığımız yer yine çok güzeldi 2016 da gittik. Demek ki her zaman aynı olmuyor
Allah allah .. Benim en sevdiğim yer Side oldu bende soğuk su sevmem su çok sıcaktı gittiğimiz sene. Hatta bebeğim üşümez diye yine orayı düşünüyordum şaşırdımEvet canım yazin inanilmaz pahali oluyor.bizde genelde side manavgat taraflarina gidiyoruz.denizsuyu sicakligi ideal oluyor.ben soguk su sevmiyorum.gecen sene de ordaydik.ama nedensedomestic nun dedigi gibi cok dalgaliydi denizi ilk defa boyle bisiyle karsilastik ?!
Aynen o sıralar memurlara da tatil yasağı vardı galiba o kadar sakin ve güzeldi ki..Evet ben de 2016 Ağustosta Antalya sahil ilçelerini gezdim. Alanya aşırı dalgalıydı, denize hiç girmedik. Kemer süt limandı, çok güzeldi.
Biz genelde temmuz gibi giderdik deniz sakin ve temiz olurdu canım.gecen yil gec kaldik eylulde gittik.belki de eylul ayinda dalgali oliyordur bilemedim /:Allah allah .. Benim en sevdiğim yer Side oldu bende soğuk su sevmem su çok sıcaktı gittiğimiz sene. Hatta bebeğim üşümez diye yine orayı düşünüyordum şaşırdım
Rüzgara göre değişir zaten denizin durumu canım. Ama ben bebeği Akdeniz’de denize sokmam henüz. Çünkü daha pek bir şey bilmiyor. Genzine su kaçabilir, oynarken gözlerine sıçrayabilir. Çok tuzlu olduğu için çocuğu yakar. En güzeli havuz. Bu yaz kızım havuzda çok güzle yüzdü :)Allah allah .. Benim en sevdiğim yer Side oldu bende soğuk su sevmem su çok sıcaktı gittiğimiz sene. Hatta bebeğim üşümez diye yine orayı düşünüyordum şaşırdım
Planladığımız gibi otele gidebilirsek çocuk havuzuna sokarım :) bakalım kucağımıza alıp denize de sokarız soğuk olmazsa, koruruz artık elimizden geldiğince..Rüzgara göre değişir zaten denizin durumu canım. Ama ben bebeği Akdeniz’de denize sokmam henüz. Çünkü daha pek bir şey bilmiyor. Genzine su kaçabilir, oynarken gözlerine sıçrayabilir. Çok tuzlu olduğu için çocuğu yakar. En güzeli havuz. Bu yaz kızım havuzda çok güzle yüzdü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?