2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biz gecen sene sideye gitmiştik. Denizi cok dalgalıydı asırı hem de. Side kemer buralarda saat 11 e kadar denize girdiniz girdiniz sonrası bebekle cok zor.Onun dısında ben de begenmıstım aslında
bizde belek e gittiğimizde dalga çoktu. hep açıkta yüzmüştük iskeleden kıyıdan dalga var diye girilmiyordu. kvler izmirde bizim egeye bayılıyorum

havuz daha kirli bence

Planladığımız gibi otele gidebilirsek çocuk havuzuna sokarım :) bakalım kucağımıza alıp denize de sokarız soğuk olmazsa, koruruz artık elimizden geldiğince..
Ben büyük havuza soktum. Koltuk altlarından tutuyoruz, yüzüyor :) Havuza girmeden önce birkaç dakika yüzenleri izlettik. Sonra kendisi başladı elleriyle ayaklarını çırpmaya. Ama çocuğu havuza sok, çıkar, kurula, giydir, kremle, güneşten koru derlen ben hiç yüzemedim ve hiç keyif almadım

havuz daha kirli bence
Geçen yaz tatile giderken doktorumuza kontrole gittik, havuz yok denize bol bol sokun dedi Alanyada kardeşime gittik deniz çok dalgalaydı, kardeşimin sitesi butik siteydi sakin ve huzurlu çocuk havuzu vss ayriydi ve çok temizdi öğlen olmadan kimse girmeden havuza da hergün bol bol girdi oynadı çocuklar ikisi de, denize sokmamin imkânı yoktu çünkü şükür hasta da olmadılar ama imkân olsa denize sokmak çok daha sağlıklı.

Arkadaşlar sleepy külot bez çıkarmış ama henüz satışa çıkmamış sadece internet sitesinde varmış indirimli olarak sonra daha yüksek fiyattan satılacakmış bilginize. Ben denemeyi düşünüyorum

Biz de çocuk yokken hep dediğin şekilde giderdik ama bu yaz hiç enerjim yoktu o nedenle otele gittik ve memnun kaldım. Çok büyük tatil köyleri değil de ufak olanları tercih etmek mantıklı bence. Deniz-oda arası çok uzak olmamalı bence bir de yemekleri güzel olmalı. Gittiğimiz yerde güzel bir bebek büfesi vardı ve sürekli açıktı o işime yaramıştı. Bir de denizden çıkınca veya kaka yapınca filan hemen odaya gidip gelebiliyorduk. Kurban bayramına denk gelmişti ona rağmen görece küçük bir tatil köyü olduğundan aşırı kalabalık değildi, ağaçların arasına hamaklar, şezlonglar filan dinlendiriciydi. Bu sene çok pahalı gelmese yine tercih ederdim.

Gecen sene otıum sideye gitmiştik inanılmaz bir dalga vardı kemer de de oyleymiş o yıl. Bir tanıdıgımızın bahsetmiştim her sene cok dalgalı olur oralara ya agustosun 15ınden sonra gıdeceksın ya da saat 11 e kadar denız işini bitireceksin demişti ben de bu sene alanyaya gıderiz diye dusundum ama dogum yaza denk gelıyor pek mumkun olmaz sanırım

Bize doktoru Akdenizi tavsiye etti canım. Kucuk oldugu için sormustum denize girebilir mi diye Akdeniz acık deniz daha temiz olur gidebilir demişti

Oh oh iyi külot bez çıkaran markalar çoğalıyor süper denemek lazım :)
Şimdi baktım da indirimli hali bile primayla aynı :/ ??
Canbebe de külot çıkarmış

Son düzenleme:
Neresiydi bu dediğin yer?

Biz gecen sene sideye gitmiştik. Denizi cok dalgalıydı asırı hem de. Side kemer buralarda saat 11 e kadar denize girdiniz girdiniz sonrası bebekle cok zor.Onun dısında ben de begenmıstım aslında
Ben de kemer ve sideyi iyi bilirim aynen dediğin gibi 11 e kadar güzel sonra hep dalgalıdır. Aslında benim gördüğüm antalya genel olarak öyle kaş/kalkan tarafı hariç.

Biz gecen sene side otıum eco cluba 4 gece 2800e gitmiştik. Su an 2800 e anlasmıs olması ustelık 1 hafta super
Aynen bence de. Bi de biz çifte vatandaşız pasaportla daha uyguna geliyor tatil. Yılbaşından sonra fiyatlar değişir diye ben de hemen seçip rezervasyon yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…