Biz gecen sene sideye gitmiştik. Denizi cok dalgalıydı asırı hem de. Side kemer buralarda saat 11 e kadar denize girdiniz girdiniz sonrası bebekle cok zor.Onun dısında ben de begenmıstım aslında
Rüzgara göre değişir zaten denizin durumu canım. Ama ben bebeği Akdeniz’de denize sokmam henüz. Çünkü daha pek bir şey bilmiyor. Genzine su kaçabilir, oynarken gözlerine sıçrayabilir. Çok tuzlu olduğu için çocuğu yakar. En güzeli havuz. Bu yaz kızım havuzda çok güzle yüzdü :)
bizde gezmeli tatil sevmeyenlerdeniz. bn özel sektördeyim tatil sürem kısıtlı. otele bi atıyoruz kapağı ohhh tek dert saat kaçta ne yesem. denize mi havuza mı girsem. tam dinlenmece. animasyon ekibi eğlenceliyse daha güzel geçiyor vakit. oyunlar fln
Planladığımız gibi otele gidebilirsek çocuk havuzuna sokarım :) bakalım kucağımıza alıp denize de sokarız soğuk olmazsa, koruruz artık elimizden geldiğince..
Ben büyük havuza soktum. Koltuk altlarından tutuyoruz, yüzüyor :) Havuza girmeden önce birkaç dakika yüzenleri izlettik. Sonra kendisi başladı elleriyle ayaklarını çırpmaya. Ama çocuğu havuza sok, çıkar, kurula, giydir, kremle, güneşten koru derlen ben hiç yüzemedim ve hiç keyif almadım
Geçen yaz tatile giderken doktorumuza kontrole gittik, havuz yok denize bol bol sokun dedi Alanyada kardeşime gittik deniz çok dalgalaydı, kardeşimin sitesi butik siteydi sakin ve huzurlu çocuk havuzu vss ayriydi ve çok temizdi öğlen olmadan kimse girmeden havuza da hergün bol bol girdi oynadı çocuklar ikisi de, denize sokmamin imkânı yoktu çünkü şükür hasta da olmadılar ama imkân olsa denize sokmak çok daha sağlıklı.
Arkadaşlar sleepy külot bez çıkarmış ama henüz satışa çıkmamış sadece internet sitesinde varmış indirimli olarak sonra daha yüksek fiyattan satılacakmış bilginize. Ben denemeyi düşünüyorum
Baktım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana geçen yaz gittiğimiz yerin fiyatı 3 katına çıkmış nasıl iş anlamadım. Böyle giderse otele tatili yalan olur ev kiralarız diye düşünüyorum.
Ben hiç rezervasyonla tatile gitmedim hep üç gün bir yerde iki gün bir yerde şeklinde geziyoruz tatillerde hem yeni yerler görmüş hem de sıkılmamış oluyoruz. Otel tatili bana çok sıkıcı olur gibi geliyor. Sizler memnun kaldınız mı? Memnun kalıp kalmadığınız yönler neler?
Biz de çocuk yokken hep dediğin şekilde giderdik ama bu yaz hiç enerjim yoktu o nedenle otele gittik ve memnun kaldım. Çok büyük tatil köyleri değil de ufak olanları tercih etmek mantıklı bence. Deniz-oda arası çok uzak olmamalı bence bir de yemekleri güzel olmalı. Gittiğimiz yerde güzel bir bebek büfesi vardı ve sürekli açıktı o işime yaramıştı. Bir de denizden çıkınca veya kaka yapınca filan hemen odaya gidip gelebiliyorduk. Kurban bayramına denk gelmişti ona rağmen görece küçük bir tatil köyü olduğundan aşırı kalabalık değildi, ağaçların arasına hamaklar, şezlonglar filan dinlendiriciydi. Bu sene çok pahalı gelmese yine tercih ederdim.
Baktım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana geçen yaz gittiğimiz yerin fiyatı 3 katına çıkmış nasıl iş anlamadım. Böyle giderse otele tatili yalan olur ev kiralarız diye düşünüyorum.
Evet canım yazin inanilmaz pahali oluyor.bizde genelde side manavgat taraflarina gidiyoruz.denizsuyu sicakligi ideal oluyor.ben soguk su sevmiyorum.gecen sene de ordaydik.ama nedense domestic
nun dedigi gibi cok dalgaliydi denizi ilk defa boyle bisiyle karsilastik ?!
Gecen sene otıum sideye gitmiştik inanılmaz bir dalga vardı kemer de de oyleymiş o yıl. Bir tanıdıgımızın bahsetmiştim her sene cok dalgalı olur oralara ya agustosun 15ınden sonra gıdeceksın ya da saat 11 e kadar denız işini bitireceksin demişti ben de bu sene alanyaya gıderiz diye dusundum ama dogum yaza denk gelıyor pek mumkun olmaz sanırım
Allah allah .. Benim en sevdiğim yer Side oldu bende soğuk su sevmem su çok sıcaktı gittiğimiz sene. Hatta bebeğim üşümez diye yine orayı düşünüyordum şaşırdım
Rüzgara göre değişir zaten denizin durumu canım. Ama ben bebeği Akdeniz’de denize sokmam henüz. Çünkü daha pek bir şey bilmiyor. Genzine su kaçabilir, oynarken gözlerine sıçrayabilir. Çok tuzlu olduğu için çocuğu yakar. En güzeli havuz. Bu yaz kızım havuzda çok güzle yüzdü :)
Gecen sene ben bile el ayak hastalıgı oldum havuzdan ustelikte iyi bir oteli her turlu onlem vardı tertemızdı ama bir kişi de bile virus varsa olay bitiyor
Arkadaşlar sleepy külot bez çıkarmış ama henüz satışa çıkmamış sadece internet sitesinde varmış indirimli olarak sonra daha yüksek fiyattan satılacakmış bilginize. Ben denemeyi düşünüyorum
Oh oh iyi külot bez çıkaran markalar çoğalıyor süper denemek lazım :)
Şimdi baktım da indirimli hali bile primayla aynı :/ ??
Canbebe de külot çıkarmış
Biz de çocuk yokken hep dediğin şekilde giderdik ama bu yaz hiç enerjim yoktu o nedenle otele gittik ve memnun kaldım. Çok büyük tatil köyleri değil de ufak olanları tercih etmek mantıklı bence. Deniz-oda arası çok uzak olmamalı bence bir de yemekleri güzel olmalı. Gittiğimiz yerde güzel bir bebek büfesi vardı ve sürekli açıktı o işime yaramıştı. Bir de denizden çıkınca veya kaka yapınca filan hemen odaya gidip gelebiliyorduk. Kurban bayramına denk gelmişti ona rağmen görece küçük bir tatil köyü olduğundan aşırı kalabalık değildi, ağaçların arasına hamaklar, şezlonglar filan dinlendiriciydi. Bu sene çok pahalı gelmese yine tercih ederdim.
Biz gecen sene sideye gitmiştik. Denizi cok dalgalıydı asırı hem de. Side kemer buralarda saat 11 e kadar denize girdiniz girdiniz sonrası bebekle cok zor.Onun dısında ben de begenmıstım aslında
Ben de kemer ve sideyi iyi bilirim aynen dediğin gibi 11 e kadar güzel sonra hep dalgalıdır. Aslında benim gördüğüm antalya genel olarak öyle kaş/kalkan tarafı hariç.
Aynen bence de. Bi de biz çifte vatandaşız pasaportla daha uyguna geliyor tatil. Yılbaşından sonra fiyatlar değişir diye ben de hemen seçip rezervasyon yaptırmak istiyorum