2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oh oh iyi külot bez çıkaran markalar çoğalıyor süper denemek lazım :)
Şimdi baktım da indirimli hali bile primayla aynı :/ ??
Canbebe de külot çıkarmış
Canım sleepy içeriği çok iyi görünüyor, natural bambuymuş malzemesi. Prima içeriğinde pamuk yok o bakımdan sleepy daha kaliteli olabilir diye düşünüyorum. En uzun gece kampanyasında uygundu fiyat 0.9 a geliyordu ama şimdi baktım da biraz artmış fiyat yine de 3+3 kampanyası var 3 paket külot bez, 3 paket bağlamalı bez toplam 120 tl diyor tanesi o şekilde 0.83 krş oluyor ama karışık tabi. Sadece külot bez olarak bakarsak prima ile aynı evet.

Bence deniz havuzdan daha iyi bebek için. Biz bu yaz anamur da babamların yazlığında tatil yaptık. Ağustos ayında kızım 10 aylıkken. Denizi acayip tuzlu Akdenizin en ucu malum. Kızım çok sevmişti denizi her gün soktum denize. Hatta kafasını denize sokup çıkarıyodum genzini ağzını yüzünü açsın diye

Benim eşim de benim kafadan olduğundan bu hususta çok iyi anlaşıyoruz. Eşim çocukla otel rahat olmaz zor olur yemeklerine mahkum oluruz doğru düzgün yemek yiyemeyiz diyor. Bizim kızlar da aşırı seçici olduğundan bende tereddüt ediyorum :/

Evet bende rahat meslekteyim çok haklısın eşim de benim kadar rahat olsa keşke :) misal geçen salı gittim önümüzdeki 4 hafta boşum o da boş olsa iyi olurdu sadece bu hafta Uludağ kaçamağı yapabileceğiz gibi duruyor.
Kıbrısa Nisan mayıs gibi gideyim diyorum pişmeden iyice malum tesettürlüyüm yaz sıcağında buharlaşırım orda. Siz ne zaman gitmiştiniz nasıldı hava?

Neresiydi orası canım?
Bende eşim de kalabalığı sevmiyoruz bahsettiğin gibi bi yer iş görebilir.

Ben de kemer ve sideyi iyi bilirim aynen dediğin gibi 11 e kadar güzel sonra hep dalgalıdır. Aslında benim gördüğüm antalya genel olarak öyle kaş/kalkan tarafı hariç.
Kaş hariç dalgalı bence de ben bayağı gittim oralara Fethiyeden sonra değişiyor deniz bir tek kaş daha normal kalıyor ama denize girmek için favorim kesinlikle ege. Sörfçü değilim :)

Canım otel seçimi önemli. Aslında yemekler çok çeşitli ve güzel oluyor ama fiyasko olan yerler de vardır tabi. Bebek dostu oteller varmış bide onlara uygun yemekler falan..

Biz Ağustos başı gittik, aşırı sıcaktı.

Yaa maşallah. Karadeniz’in suyu havuz gibi olduğundan biz alışkın değiliz. Ben Akdeniz’de kafamı suya sokmuyorum :) Kızım şimdi grip oldu. Ne güzel olur orada kafasını suya sokup çıkarsak :)

Yaa maşallah. Karadeniz’in suyu havuz gibi olduğundan biz alışkın değiliz. Ben Akdeniz’de kafamı suya sokmuyorum :) Kızım şimdi grip oldu. Ne güzel olur orada kafasını suya sokup çıkarsak :)
Demi ya tüm mikroplar ölürdü, ağzı yüzü açılır rahatlardı bebiş :)
Ben yaklaşık 10 senedir anamur a gidiyorum her yaz. O kadar alışmışımki tuzlu suya çok normal geliyo bana. Bu yaz Marmarada da giriyoruz arada denize havuz gibi geliyo su. Ben hiç hasta olduğumu bilmem en son sanırım orta okulda olmuştum ki şimdi 30 yaşındayım. Bunu her snee tuzlu denize girmeme bağlıyorum, tabi saçma da olabilir

Normalde bizde öyle farklı yerleri gezmeyi severiz 2 gun orda 3gun burda filan ama artık çocukla zor sanirim

Bende kıbrisi tavsiye ederim. Geçen sene oğlumla çok rahat ettik yine gelelim dedik. Kaya artemiste kaldık çok güzeldi gitmeyi düşünenlere tavsiye :)

Baktım ama fiyatlar çok uçuk geldi bana geçen yaz gittiğimiz yerin fiyatı 3 katına çıkmış nasıl iş anlamadım. Böyle giderse otele tatili yalan olur ev kiralarız diye düşünüyorum.

Şimdi aklıma geldi antalyada alı bey resort u çok övüyorlar çocuklu aile icin cok idealmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…