2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım uludagda nereye gidiyorsunuz ?

Bizimki komsunun ogluyla bir iki oynadı ama o cocuk da oyle vurma huyu var kızım ogrensın istemedim. Bi de annesi cok bagırıyor kızıyor cocuga kızım da etkılensın istemiyorum.İstanbulda cok var ailelerle beraber katılabılecegı etkınlıkler oyunlar bızım cocuklara gore. bursada da vardır illa ki ama yerini öğrenmek lazım

Dümdüz deniz arayan bütçe sorunu olan arkadaşlara Didim Altınkum u öneririm. Ama beş yıldızlı otel bir iki tane var. Ben de ultra herşey dahilciyim ondan çok kefil olamam:) Bizim yazlık orada.
Kuşadası denizi kötü ama otelleri güzel ve diğerlerine göre ucuzdur.
Çeşme ılıca denizi temiz kumlu sıcak ancak tabi ki dalgalı:)
Antalya tam bir derya boydan boya her ilçe farklı. Ben hiç denize girmeyip otel tatili yaptım. Konyaaltında bir oteldi. Demek memnun kalmamışım hatırlamıyorum:)
Fethiye denizi ve doğası güzeldir hem gezelim hem görelim olur. Kayaköy yuvarlak çay saklıkent var. Otelleri de hem lüks hem de pansiyon şeklinde her bütçeye uygun.

Son düzenleme:
İzmir’de olan var mıydı?
Tebesssüm cafe var. Bebek dostu diye geçiyor: menüleri hep el yapımı çeşit çeşit hem de. En güzel yanı çocuğu oyun odalarına bırakıyorsun çayını kahveni höpürdetiyorsun. Fiyatlar da çok çok uygun. Oyun grupları var ama 18aydan başlıyor. Zaten odalarda çocuk olduğundan kendi kendilerine bedavadan grup oluyorlar:) Oyun gruplu bu tarz kafeler bakabilirsiniz gruba üye olmak şart değil buradakinde.
Bir de Karşıyaka evrensel müzesi var. İçinde hareketli hayvan maketleri, arabalar, uçaklar, çiftlik maketleri vs var. Bizimki iyi vakit geçirdi. Böyle müzelere gidilebilir.
Cuma tez izlemem var. Cumartesi akvaryum a gideceğiz:) Farklı şehirlerdeki gibi devasa değil minikmiş ama açılmış.

Marmarisi unutmuşum. Denizi biraz soğuk bana göre ama doğası insanı otel kalitesi olarak yine çok iyi. Yabancı turist çok fazla. Etkinlikleri de çok oluyor.

Ben de bi taraflarına nasıl deniz suyu kaçırrım dye ugraşıyorum :)) yaksın şifadır ne güzel.daldırıp çıkarıyorum.havuz tam bi leş bence..

Canım otel seçimi önemli. Aslında yemekler çok çeşitli ve güzel oluyor ama fiyasko olan yerler de vardır tabi. Bebek dostu oteller varmış bide onlara uygun yemekler falan..
Bizim kızlar bebek yemeği yemiyor ah yeseler keşke bana şöyle sossuz löp et çıkaran otel lazım antrikot bonfile filan onu da göremedim adamlar da haklı onları çıkarsa otel batar :) ya da çıkaranı bulsam maddi olarak biz batarız çünkü fiyat ona göre olur :)) belki yaza değişir mıymıylıkları 4-5 gün deneme amaçlı gitmekte fayda var aslında.. Sen rezervasyon yaptırınca oteli söylersin canım.

Normalde bizde öyle farklı yerleri gezmeyi severiz 2 gun orda 3gun burda filan ama artık çocukla zor sanirim
Bana da zor olur gibi geliyor eşim de diyor ki o kadar yolu gittikten sonra gezmek zor gelmez aksine onların da haşatı çıkar bizi rahat bırakırlar otelde filan hep onlarla ilgilenmemiz gerekir ama gezince bebek arabasında dururlar diyor bende karşı tez üretemedim :))

Canım uludagda nereye gidiyorsunuz ?
Benim tüm sülalem bursada ailem inegölde canım şimdiye kadar bir defa kaldık maliye misafirhanesinde(eşim maliyede çalışıyor) . Şimdi de bir gece kalalım diyoruz in çık olmasın diye. Uludağda çok seçenek yok, ben otelde kalacak olsam kayak merkezi olduğu için kervansaray'ı tercih ederim. Nitekim maliye çakılıdır yer yoktur kesin bize kervansaray yolları görünüyor :)

Söylerim tabi canım eşim çok rahat davranıyor bu gidişle ocağa sarkacak. Biz aslında öyle bi otele gittik löp et çıkıyordu biZimkiler tabakları kule yapıp yerdi ertesi sene gene gidecektik otel batmış:)) Mirside diye bi oteldi rahmetli. Canım çocuklarla daha önce deneyimlediyseniz gezmeli tatili idare edebiliyorsan bozma ben kendime güvenmiyorum zor bi çocuk zaten

Kızlar o degıl de acaba bizim cocuklara boza versek iyi olur mu ya da kötü:) Dun aksam canım cekti aldık bugun kıza da mı versem diye dusunuyorum

Ben de küvet tavsiye ederim banyo tarafında oluyor suyun sıcaklığını ayarliyorsun evinin konforunda her bütçeye uygun çimmek için birebir
Allah iyiliğini versin canım sesli guldum valla

Tamam canım bende bakayım oraya somestrda kacariz belki bizde :))

Kızlar o degıl de acaba bizim cocuklara boza versek iyi olur mu ya da kötü:) Dun aksam canım cekti aldık bugun kıza da mı versem diye dusunuyorum
Ben verdim canım çok da sevdi. Arkadaşlara da sormuştum genel kanı aşırıya kaçılmadığı sürece güzel bir besin olduğu yönünde.

Ben verdim canım çok da sevdi. Arkadaşlara da sormuştum genel kanı aşırıya kaçılmadığı sürece güzel bir besin olduğu yönünde.
Cok tesekkurler canım ben de vereyım bakalım inşallah sever benımkı de zaten her gun verılecek bir sey degıl bız ıctıkce azıcık ona da verırım severse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…