2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Batar tabi benim halkım insanı orda et bırakmaz(bizde bulsak eşim ve kızlar gömer:)) Eşim gezmeli olmasa bile ev kiralayalım diyor ille de havuz diyorsan villa kiralayalım diyor adam otel düşmanı :)

Batar tabi benim halkım insanı orda et bırakmaz(bizde bulsak eşim ve kızlar gömer:)) Eşim gezmeli olmasa bile ev kiralayalım diyor ille de havuz diyorsan villa kiralayalım diyor adam otel düşmanı :)
Evet canım Ruslar Almanlar kuş kadar yedi biZimkiler resmen yemekhaneyi yedi :)

Ahahh benim eşim de etçi kız da oyle oldu bana farketmez ama eşim tek basına batırabilir ev kiralamak iyi fikir aslında belki Eylül sonu gibi biz de dusunelim. Bir ara hemen kiralık diye bir siteydi sanırım oradan bakmıstım ben siz nasıl yapıyorsunuz bu kiralık ev işini

Ben sebzeciyim eşim etçi kızlar da aynen etçi :)))
Eşim gideceğimiz yerdeki emlakçıları buluyor arıyor canım bir de sahibindende günlük kiralık diye bakıyor onlar da ellerindekini söylüyorlar, bazen de misafirhanelerde kaldık mesela bebekler yokken konyada öğretmen evinde kaldık(iki tane var eski değil yeni olanı) suit odası vardı çok güzeldi ve fiyat inanılmaz uygundu(ben YÖK personeli olduğum için daha da ucuz)
Ya da sarımsaklıda marmariste maliye kampı var böyle yerler de bütçesini sarsacak kişiler için güzel seçenekler.

Evet canım haklısın uygun oluyor baya ama benim eşim polis ve polis evleri o kadar dolu oluyor ki.. İyi yerlerde cok luks kamplar da var ama cok dolu. Örneğin gecen sene larada vardı luks bir otelde ama full emniyet muduru emniyet amiri yakınları vs. dolu oluyor. Polis evleri desen yine aynı sekilde yazlık yerlerde olanlar bizim izin belli olana kadar doluyor.Hem eşim hem babam polis bir turlu bize sıra gelmedi kamp olayında

Oyyy bu işler fena işte benim ablam maliyede memur eniştem uzman eşim müfettiş eşime kapıları açıyorlar, ablamlarda dediğin gibi daha sıkıntı oluyor böyle yerlere gitmesi, büyük haksızlık.
O zaman temizi kiralık ev bakmak canım hem istersen yanına bir aile daha alabilirsin. Ben şimdi konuşulunca baktım da olmadı bir villa kiralayalım annemler ablamlar hep birlikte takılalım diye düşündüm :)

Ben de belki annemler gelir diye dusundum o yuzden bu ev işi aklıma yattı. Bazılarında o villaya özel havuz da var baktıklarımdan bazıları yazlık tarzı ortak havuz. Eger annemler gelirse cok cok iyi olur iki bebekle basedemem bu sene sanırım. Ama seneye yine otel bakacağım en rahatı o gelıyor gene bana:)

Polyanna82 liliyaa yesoka90 Eowynn_arwn Cok tesekkürler kızlar eşim daha iyi oldu ama bebek kötü malesef öksürüyor burnu tıkalı doktora götürdük bugün cigerleri temiz enfeksiyon yok ama hafif balgamı var cigerlere inmemesi icin ventolin ve muconex verdi Kadir Tugcu makaleleri saydırıyor bu ilaçlara o yüzden icim hic rahat degil devlet hastanesine götüreceğim bir de..

Ben de ege yi çok severim çeşme tarafı favorim ama çocuklara soğuk oranın suyu işte.
evet yazın foçadaydık biz bana bile serin geliyo suyu. son gün oğlanı sokamadk hatta üşüyecek diye. akdenizin sıcak suyunu seviyorum aslında ama dalgasını sevmiyorum. marmarise gidesimiz var aslında ama bebekle uygun olur mu bilemedik. bide kv büyük rahatlık oluo bize. yazın o bakarken biz eşimle rahat rahat yüzdük

Canım cok gecmiş olsun enfeksiyon yoksa ciğerlere inmez sanırım. Ama yine de bir doktora daha danısıp ılacları kullan canım ne olur ne olmaz. İnşallah kuzucuk bir an once iyileşir

Marmarisi unutmuşum. Denizi biraz soğuk bana göre ama doğası insanı otel kalitesi olarak yine çok iyi. Yabancı turist çok fazla. Etkinlikleri de çok oluyor.

Bende marmarisi çok seviyorum:) hamileyken tui sensimar a gittik ilk ve son kez. Çocuksuz otel ama harika bir yerdi . Keşke çocukla alsalar diyoruz

Didimde palm wings otele gidiyorlar annemler çok memnunlar biz gitmedik hic. Çeşme ilicayi çok seviyorum ama otel sıkıntı orada. Ilica plajda sadece sheraton otel var o da baya pahalı.kusadasi antalya fethiye pek beğenmedim. Hareketli yerleri seviyorum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…