2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bebek arabasında duruyorlarsa olabilir bizimki durmaz :)

Canım bu grip değil mi? Gripse gribin ilacı yok kendiliğinden iyileşir diyor. Öksürük için ise limonlu bal. Ventolin cigere inmeyi kolaylaştırırmış. Yastığına cold-mix damlat. Bide serum fizyolojik burna. Soğan suyu.

Yazın kaçamak yapabilirseniz çok iyi gelir gerçekten inşaallah ayarlayabilirsin :)

Canım çok çok geçmiş olsun. Bir doktora daha danışmakta fayda olur tabi. Cold mix kullanıyor musun?

Burada tipi var heryer bembeyaz kar muhteşem yrn tatil çk büyük ihtimal :) ama yaz planlarınız da çok güzel onu da özledik be:)
mercimek_16 çok geçmiş olsun cnm iliadin damla kullanıyomusun buhar bide,baska pek bişe verme,kızım 4 gündr fena ateşlydi bgn toparladı derken nezleye çevrdi tekrar benm de uykuszluktan gözlerim iltihaplandı damla kullanmaya basladım maalesef öyle zor geçti günler.bal limon tarçın yumuşatıyo bu arada.tarçın çk az olucak bi fiske.inşallh çbk atlatır minikos

Oh ne ballısınız biz herseyi kendmz yaptgımız için,herseyimiz koşturmaca.çok rahat oluyodr eminim sizin için.oğlum emzirirken ya da mutfakta iş yaparken fln bişe istedimi birazdan geliyorum hmn geliyorum dediğim için ben de ona hadi yemeğe hadi giyinmeye fln dynce birazdan dyo zmnla yarışıyoruz sürekli:)

Bizde yoldayız annemlere gidiyoruz inşallah kızlar hasta olmadan atlatırız şu tatili.
Iyi eglenceler canım iyi tatiller :)

Burda da yagdi canim baya.simdi de dona cekti.yarin okullarimiz tatil

Kaş hariç dalgalı bence de ben bayağı gittim oralara Fethiyeden sonra değişiyor deniz bir tek kaş daha normal kalıyor ama denize girmek için favorim kesinlikle ege. Sörfçü değilim :)
Benim de favorim ege her zaman. Marmaris koylarına bayılıyorum sessiz sakin akvaryum gibi yüz yüzebildiğin kadar mis bu arada dışarıda lapa lapa kar yağarken tatil konuşmak da ayrı güzel. An itibariyle kızım uyumuş olduğundan biraz kar keyfi yapayım dedim

Eklentiler

• FB3EFACF-A909-407A-9BF7-60D41EC7C138.webp
    154,4 KB · Görüntüleme: 75

Harika görünüyor:)))) ankara nin en çok kar manzarasını özlüyorum çankaya oran tarafımı orası?

Çok geçmiş olsun canım bence ilaçları kullan ciğere inerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabilir.

Bombamı patlatıyorum şu karşıdaki sağdaki bina bnm eski evim 6 ay öncki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…