2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Vermedim canım ilaçların hiç birini , daha çok göğüse indirecek ventolin Allah korusun , üstelik öyle nefes alamıyor da değil zor da olsa emiyor uyuyabiliyor çok şükür, iliadin başladım 3 gün önce bugün ara verdim yarın yine vereceğim çok tıkanırsa diye bende ballı soğan suyu verdim tabi kıyamet koptu tadı acı geldi , siyah turpu oyup içine kestane balı koydum yarın da onu yedireceğim.. Senin karışımı da deneyeyim yarın, teşekkür ederim tavsiyelerin için , size de çook geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım bence ilaçları kullan ciğere inerse daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabilir.
Canım verdiği ilaç (ventolin) bronşlarını genişletiyor o da hastalığın daha çok ciğere inmesine neden oluyor , grip anında vücut ciğerlere hastalık inmesin diye bronşları daraltıyor savunma olarak , sonuçta o da nefes darlığı yapıyor ama olması gereken bu.. Ventolin özellikle astım koah hastalarına bronşarı genişleyip daha rahat nefes alsın diye verilen bir ilaç sonuçta onlarda ciğere inecek bir mikrop yok bronşlar genişleyince ama bu ilacın grip tedavisinde kesinlikle yeri yok çok çok daralırsa da hava versiyonu kullanılıyor şurup olarak değil.. Diğer ilacın mekanizması hakkında bilgi sahibi değilim ondan yarın başka doktora da götüreceğim

Aynen öyle canım , o yüzden vermedim o ilaçları , dediğin gibi bal soğan serum fizyolojik burun aspiratörü cold mix bunlarla atlatmaya çalışıyoruz.. İçimiz rahat etsin diye yarın da devlet hastanesine götüreceğim

Tadı acı geliyo da iyi yapmışsın cnm,bizde durumlar çk kötü şuan oğlumda da basladı odalarından öksürük sesleri yükseliyo uyuyamıolar bak bu akşam verdklerimi sayimm ballı soğan fix oldu ztn,dediğim tarçınlı karışım,az önce ballı süt,kulağa sarımsak yağı ( genelde soğan damlatıyorum) serum fizyolojik,calpol,d vitamini.oğluma ekstra umca.tezgah bunlarla dolu şuan.oyyyy bu hastalıklar oyy.

Arkadaş video atmış yer gök kar bayıldım, darısı başımıza :)
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

Aynen katılıyorum :)
Oyyy kar süper yaaa insanın ruhunu dinlendiriyor başka diyarlara götürüyor..

Cold mix damlatıyorum geceleri yastığına iliadin de başladık , bugün en kötü günü oldu zirve yaptı hastalık , ama yine de emebiliyor az da olsa yemek yiyor..
Emebiliyorsa ventolin vermemen isabet olmuş canım benim büyük kızım su içemez hale geldiğinde ventolini hava yoluyla bir defa verdi doktoru. İnşaallah yarına zirvenin aşağısına doğru hızlı bir inişe geçer..

Aman yarabbi Allah senin de eşinin de çocukların da yardımcısı olsun.. Kar biraz daha devam etsin okullar tatil olsun da sende çocuklarla rahat rahat ilgilenebil inşaallah canım..

Şu ağacı pasta sandım bi an hindistan cevizli :)) ne güzel ya mis valla tadını çıkar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…