2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Arkadaş video atmış yer gök kar bayıldım, darısı başımıza :)
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.

2 sene önce yılbaşında çok güzel kar yağmıştı yılbaşında eşimle balkonda fotoğraflarımız vardı kar manzaralı . O zaman hamileymişim ama farkında değilmişim :)

2 sene önce yılbaşında çok güzel kar yağmıştı yılbaşında eşimle balkonda fotoğraflarımız vardı kar manzaralı . O zaman hamileymişim ama farkında değilmişim :)
Evet harika bir kardı :) Samsun’a son 57 yılın en fazla karı yağmıştı. Bana da iki embriyo transfer edilmişti ve yollar kapalı olduğundan orada iki gün otelde kalmıştık :)

Aaaa öyle mi... çok mantıklı. Neden verdi ki doktor acaba ya :-/ bazen de prospektüste büyük çocuklar için uygun yazan ilacı bebeklere veriyorlar. İnsanın güveni zedeleniyor her şeyi anneler mi düşünecek nasıl bir şey bu anlamadım yani çocuğu iyi etmek için daha kötü olmasına sebep olmak gibi bişey :-/

Canim bence enfeksiyon olmadigi icin cigere inecek bir sey yok diye dusunup vermis olabilir.

Pazar günü acile wbc baktrmaya götrdüm neyse sonuç geldi tablo viral lehine dedim doktor lökositte artış olablr istersen demeye kalmadı yok dedim ben takip ederm antbyotiklik görünmüyo henüz dynce o da hmn bence de hmn baslamayalım dedi yani ben bişe demesem yazcktı çnkü insanların hala talebi bu yönde hmn geçsin gtsin öksürükse hmn kesilsin akıntysa dursun istyolar doktrlarda alışmış hmn kolaya kaçıp yazıyolar asist dedi,dedim söküyo şuan gerek yok peditus dedi o sonra nüksettryo dedim ki yaşadım kullanmıştım peditusu 1 hfta sonra daha şiddetli tekrar etmşti o zmndan beri bıraktım.en son dedim yanlış anlamayın bilmişlik gbi olmasın ama böyle böyle.adam geçmiş olsun dedi gülerek yolladı:)

Süpersin ya az kalmış doktora reçete yazacakmış :))

Çok iyi demişsin canım. Peditusun prospektüsünde 12 yaşın üstü için kullanılır yazıyor

Çok iyi demişsin canım. Peditusun prospektüsünde 12 yaşın üstü için kullanılır yazıyor
Walla şunu anladım genel olarak çocuk yetiştirirken,ailenin işine gelen ya da kolaya kaçtıgı durumlar çocuk için bilakis iyi olmuyo çoğu zmn.ilaç sektörü tam bi muamma hasta iyileşsin mantıgı onların işine gelmiyo takla attırıyolar.

napıyonuz çoluk çocuk nasıl inşallah
Kızım gece 2 den 5 e kadar uyumadı karlı ve uykusuz bir geceydi sabah bir baktım sol alt azı dişi de patlamış. Hepsi aynı anda geliyor sanırım ayvayı yedik bu aralar uyku haram bize burnu da tıkalı zaten. Akşam yaklaştıkça strese giriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…