2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Peditus, nurofen ve aferin gibi soğuk algınlığı ilaçlarının çocuk formu demişti doktor bize verirken ama prospektüste bebekler için uygun olmadığı yazıyordu. 1 çay kaşığı demişti bize bir kaç kez verdim ama sonra calpolle devam etmiştim.

kuzu ya canı yanıyor burnu da bonus olmuş. allah yardım etsin

2-3 gündür iyi bizim masallah nazar değmesin . Geçen hafta çok fenaydı dis de yok ortada anlamadım valla dediğin gidi aksan olsun istemiyordum

Arkadaşlar kuzuların burnu tıkandığında gece yatarken cold mix kullanabilir miyiz zararı var mıdır?
Geçmiş olsun cnm size de ben de aynı tabri kullanıyorum uyku haram bana:) kar a bayılırm hiçbişe anlamadım,cold mix kullanablrsin ben çok aman aman memnun kalmıyorum öksrük yapıyo.çörek otu yağı 2 damlamasaj yapıyorum burun etrafına rahatlatyo bi nebze.

Ben de her şeyin faydalısını yaptım. Ona zararı olur diye sallamadım, 6 ay emzirdim, uyku eğitimi verdim, şeker tuz vermedim, yapay hiçbir şey vermedim ama çok yıprandım. Sabretmekten, dişimi sıkmaktan dişim kırıldı. O derece yani :/

İliadin sprey mi canım? Kızım da tıkalı ama 2 yaşından önce kullanmayın yazıyor
Damla canım , Kadir Tuğcu önerdiği için güvenip kullanıyorum yoksa dediğin gibi 2 yaş altına önerilmiyor

Allah yardımcınız olsun , resmen 2ye katlanmış Dağına göre kar ama çok tecrübeli ve bilinçli bir annesin maşallah

Bugün gerçekten de düne göre çok daha iyi.. İyi ki vermedim diyorum bende.. Dediğin gibi çok tıkansaydı acile götürürdüm orda hava verirlerdi..

Maalesef güven kalmadı , doktor ne diyorsa o diyip içimiz rahat edip ilacı kullanamıyoruz
Canim bence enfeksiyon olmadigi icin cigere inecek bir sey yok diye dusunup vermis olabilir.
Solunumunda bir sıkıntı yok ki canım bebek hiç emmese yiyip içemezse son çare verilir ama çocukta öyle bir sıkıntı yok şükürler olsun , enfeksiyon yoktan kasıt olay bakteriyel değil virütik yani antibiyotiklik bir durum yok ama virüsler de ciğere inebiliyor maalesef

Yürü bee

Arkadaşlar kuzuların burnu tıkandığında gece yatarken cold mix kullanabilir miyiz zararı var mıdır?
Bir zararı yok canım kullanabilirsin gönül rahatlığıyla

İyi akşamlar Kızlar , bebek daha iyi şükür keyfi yerine geliyor yavaş yavaş.. Öksürük zamanla geçecek sanırım ama hafifledi burun akıntısı da koyulaştı.. Serum fizyolojik soğuk buhar aspiratör ballı soğan turplu bal mandalina kekikli limon idare ediyoruz.. Böyle iyi giderse 2. Doktora götürmeyeceğim.. -loyalty genel durumu ağır değilse karışımlarla işi düzeltmeye çalışmak en mantıklısı çok geçmiş olsun

Çörek otu yağını bilmiyordum denerim onu da sağ ol canım. Şöyle mis gibi uyusalar bir gece de şaşırsak değil mi

Sağol canım, zencefilli karışımı verince daha çok öksürmeye başladı sanki normal mi acaba

5 gece 6 güne fiyatlar böyle. Bu otelleri bilen var mı arkadaşlarım
Gecen yil eftalia daydik canim.genel olarak temiz ve buyuk bir otel.ama yiyecek konusunda cok yeterli degil.hergun fix menu ve cesit yoktu.denize sifir diyor ama 500 metre vardir.ha ama denizin kiyisinda da havuzlar var ordan sifir oluyor tabi :))
Biz memnun kalmadik.denizi de asiri kayalik.yuzerken ayaklarim kocaman kayalara carpti durdu..
Harikasın sen canım bravo valla :)
kolay gelsin canım çok şükür iyiyiz biz de ufaklık elinden öper :))
Bende onu operim kocaman :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…