2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hasta olan kuzucuklarimiz hemencecik iyilessin insallah...
Bir hasta da benden abisi bağırsak enfeksiyonu olmuştu geçen hafta dr okuldan kapmıştır demişti o iyileşti şükür şimdi de bebek iki gündür balgamli gibi öksürüyor evde buhar veriyoruz iki saatte bir, ilaç vermeye gerek bişey yok, ateş yok çünkü dedi dr inşallah bununla atlatırız.Tüm hasta kuzulara geçmiş olsun..

Sağol canım bilgiler için orayı eledim:)

bende çk sakin biriyken bazen sinir harbi yaşıyorum 2. de oldu bu.uykuszluğa bağlıyorum.seninkinin uyku konusunda maşallahı var neyseki :)

Sevndim cnm iyiye gtmesine bak ne güzel en az ilaçla atlatıyosunuz.saol ayrıca:)

Geçmiş olsun cnm hastaneler tıklım tıklımmış bu ara. bununla atlatın geçsin gitsin inşallh

Çörek otu yağını bilmiyordum denerim onu da sağ ol canım. Şöyle mis gibi uyusalar bir gece de şaşırsak değil mi
2 gün önce aralksz 2 saat uyudu öylece oturuyo olmamı yadrgadım çnkü geçen hftadan beri grip kızım ağır geçiriyo bu sefer.ben de ateşliyim okula bile gdemedim bgn

Amin canım insallah.su salgin olayi bi bitmedi gitti.bende cocuklar degil eş hasta hep..daha 15 gun olmadi yine hastalanmis ates ve oksruk var.odum kopuyo cocuklara ve bana bulastircak diye

Sağol canım bilgiler için orayı eledim:)
Rica ederim canım :*

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun cnm hastaneler tıklım tıklımmış bu ara. bununla atlatın geçsin gitsin inşallh
Evet ben özele gittiğim halde doluydu bronşit zatürre burda ilk havasını verelim rahatlatalım dedi doktorumuz yok dedim çocuk burda daha kötü olur eve gidelim evde sterilizator var zaten evde temiz temiz hava veriyorum çocuğa.Sağol canım.

2 gün önce aralksz 2 saat uyudu öylece oturuyo olmamı yadrgadım çnkü geçen hftadan beri grip kızım ağır geçiriyo bu sefer.ben de ateşliyim okula bile gdemedim bgn
Çok geçmiş olsun canım ben de fenayım bugün boğazım yanıyor, burnum çeşme gibi ve acayip bir baş ağrısı var. Her seferinde farklı bir grip virüsü ile karşılaşıyoruz yetti artık ya bu ara çok üst üste geldi kar yağdı güya yine aynı :-/

Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…