2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay valla canım hic sorma ?!

Gecmis olsun canım..

Ahahahah hiç acıma kuzum hepsine catir catir ... :))))

bende çk sakin biriyken bazen sinir harbi yaşıyorum 2. de oldu bu.uykuszluğa bağlıyorum.seninkinin uyku konusunda maşallahı var neyseki :)
Dişimi uyku eğitimi sırasında kırdım canım :) Buna da şükür. Ben de çok sabırlı biriyim ama artık kendimi o kadar zorlamaya karar verdim.

Arkadaşlar kızartma türü şeyler veriyor musunuz kuzulara? Ben hiç vermiyordum ama bakıcı abla bugün kabak mücver yaptı ve kızımın çok hoşuna gitti eline alıp ısıra ısıra yedi hmm hmm diyerek tabi ben şok

Ben de çok severim ama çok yağlı oluyor. O yüzden karışımın içine yağ katıp waffle makinesinde pişiriyorum ben.Tost makinesinde de yapılabilir.

Ben veriyorum.
Kabak mücveri, krep gibi şeyler yapıyorum. Patates kızartması da veriyorum valla.

Ben de çok severim ama çok yağlı oluyor. O yüzden karışımın içine yağ katıp waffle makinesinde pişiriyorum ben.Tost makinesinde de yapılabilir.
Kızgın yağda kızarttıktan sonra biraz da havlu kağıdın üzerinde yağını emdirdikten sonra verdik ama yine de baya yağlı oluyor tost makinesi daha iyi bir fikir bence de.

ben artık uyku konusunda umitsizim. düzelmiyor, iyiye bile gitmiyor.10da uyuyor zar zor ,12de kalkıyor emiyor,2de kalkıyor emiyor sonrası şanslı isem 2 saat ya da saat başı uyanıyor.7de kesin kalkış. her uyandığında emiyor.bir yandan iyi kucağımda sallamıyorum ama bu kadar emerken nasıl uykusu düzelecek ?önceden gecede 1 ya da 2 defa emerdi ama ağlama krizleri olurdu. şimdi ağlamıyor şükür öyle ama hep memede... uyku milli piyango ikramiyesi gibi oldu, fakirin ümidi...

Ben de pert durumdayım kızlar. Dolunay uzun suredir geceleri sık sık uyanıyor.Kolumu oksayarak ya ahımı yuzune koyup uykuya dalıyor uyanınca da tabi yanında olmamı istiyor beraber uyuyoruz onda sıkıntı yok. Ama gozlerını kapatmıyor sadece kolumu oksayıp gozu acık yatakta oradan oraya donuyor.Acaba yeri mi rahat değil. Bazen de aglıyor nınnı soyluyorum susuyor. Diş geliyor ama yeri rahat değil diye de korkuyorum. Buyuyen beşiğinden düşer diye korktum park yatagında kendi yatmadı.Kendi yatagımız yuksek orada yatırmayı goze alamam.Ben de yerde tek kişilik yatakla yer yatagı yaptım. Her yanını yastıkla kapladım.Cok guvenli ama acaba rahat mı değil bilemiyorum

Ben de kızımı 9 da uyutmaya baslıyorum sanslıysam 10 da uyumus oluyor. Daha erken yatırsam bu sefer daha gec dalıyor.Tam bir paradoks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…