2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun

+1 bugün okula gidemedim , babasından oğluna şimdi de bana bulaştı sırayla yıkılıyoruz bakalım, çok geçmiş olsun

ActiFryda yaptıklarımdan veriyorum az yağda kızartılmış mücver de veriyorum.. Benimki de öyle eline ver yesin mutlu oluyor , çatala kaşığa en ufak ilgisi yok ve birinin yedirmesinden de pek hoşlanmıyor

Geçenlerde akşam 9.30 uyuttum sonra emmeye 6 da kalktı ben şok oldum. Uykuyu alarak uyandım deliksiz bir kac saat çok iyi geldi. Keşke hep öyle uyusa :)
Keşke benim olsaaa Kem gözlü Şevket gibi Kaan’ın uyku düzenini alt üst edermişim Allah korusun şakası bir yana inşallah hep böyle devam eder

Bir ara saat başından da sık kalkıyordu emmeye şimdi 2 saatte bire düştü oo iyiymiş diyorum şu halime

Arkadaslarım bebekleri kac saat arayla beslıyorsunuz ara ana ogun farketmez kac saatte bir bir seyler yıyorlar.Kızım hıc acıktıgını belli etmiyor. Gunde 4 kez yedırıyorum. Bazen bır ogunu yemıyor 3 ogun yıyor hatta.Gece yatmadan da anne sutu alıyor 100 cc. Bazen gece uyandığında 60 cc daha alıyor.Sabah bir yumurta 1 kucuk kase corba birkac zeytin. Corba bazen tarhana bazen yayla corbası. Oglen 4 tane kofte yiyor yanında bazen yarım kase corba içiyor bazen yarım muz yıyor. Aksam bir kase corba içiyor.Sonra 100 cc Sut içirip uyutuyorum. Az mı oluyor bılmıyorum. Ama bunları bıle zor yedırıyorum.Demek ki yetiyor mu yoksa zorlasam alısır mı bılemedim. Gercı cok sey denedim cesıtlı ama sadece bunları yedi.

+1 bugün okula gidemedim , babasından oğluna şimdi de bana bulaştı sırayla yıkılıyoruz bakalım, çok geçmiş olsun
Size de çok geçmiş olsun canım. Biz bugün daha iyi gibiyiz ama burun-geniz akıntısı devam ediyor inşallah hepimiz atlatırız en kısa zamanda.

maşallah daha ne olsun. bizimki sabah omlet,pekmezli bisküvi 1 tane.oglen sebze çorbası, akşam yoğurt,uykudan önce 210cc mama aralarda emiyor, gece uyandıkça emiyor

maşallah daha ne olsun. bizimki sabah omlet,pekmezli bisküvi 1 tane.oglen sebze çorbası, akşam yoğurt,uykudan önce 210cc mama aralarda emiyor, gece uyandıkça emiyor
Valla kendı agzıma lokma koyamaz oldum sanki kızım ac kalmıs gıbı hıssedıyorum.Anne sutu asırı tok tutuyor ama ben hamileliğimden dolayı sutum azaldıgı için gunduzleri veremıyorum.Yatarken 100 cc bir de bazen geceleri 60 cc veriyorum. Fazlası cıkmıyor artık.Anne sutu azaldıgından beri yemeye basladı ondan once 1 yumurta bıle yediremiyordum

Bence gayet iyi gibi yedikleri yeterlidir sanırım. 4 köfte çok hatta büyüklüğü ne kadar bilmiyorum ama 1-2 tane ancak yer benim kızım. Kahvaltıda 1 bazen daha az yumurta, 2-3 zeytin, 2-3 dilim salatalık, 1 yemek kaşığı kadar labne veya 1 dilim peynir; öğlen bizim yediklerimizden 1 kase kadar yiyor veya 1 kase yoğurt-muz ; öğleden sonra meyve ve akşam da yine bizim yediklerimizden ufak bir tabak kadar yiyor. Aralarda emiyor genelde bu şekilde bizim menüler.

Kofteler buyuk degıl canım 5 litrelik su kapagının buyuklugunde ve inceliğinde.Aslında anne sutunu azalttıgımız için endişeleniyorum doymaz mı dıye

Kızlar bişey oldu sizinle paylaşmadan edemicem. Dün görümcem geldi bana ayaküstü. Ben de alışverişten gelmiştim. Girişte yerde poşetler duruyordu. İçeri girdi kızımı sevmeye. Kızım dışarda birini gördüğü zaman yapışır beni de götür diye ağlar. O yüzden mutfağa geçtik kızım gidişini görmesin diye. İkimizi mutfakta bıraktı kapıya yöneldi ben de arkasından baktım ne gördüm biliyor musunuz? Yerde duran poşetin içine bakıp öyle çıktı evden..! Ne denir buna, ben hiç bir sıfatı yeterli bulmuyorum çünkü.

Anlamadım desem? Uykusuzluktan idrak kabiliyetim iyice azaldı sanırım :-//

Kofteler buyuk degıl canım 5 litrelik su kapagının buyuklugunde ve inceliğinde.Aslında anne sutunu azalttıgımız için endişeleniyorum doymaz mı dıye
Bence az değil yedikleri ama içine sinmiyorsa akşam yemeği miktarını artırabilirsin belki canım veya sütün hamilelikten dolayı azaldıysa devam sütü takviyesi yapabilirsin?

Bence az değil yedikleri ama içine sinmiyorsa akşam yemeği miktarını artırabilirsin belki canım veya sütün hamilelikten dolayı azaldıysa devam sütü takviyesi yapabilirsin?
Devam sutu (hipp ve sma denedim) ve diğer sut turlerının hıcbırıni kabul etmedi etmıyor sadece anne sutu istiyor canım. Yemek de bunları zor yedırıyorum zaten saatler suruyor bunları yemesı ama yıne de içim rahat etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…