2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Meraklı Melahat desek sinirini bozma canım aman dış kapının dış mandalı diye dusun

+1 bugün okula gidemedim , babasından oğluna şimdi de bana bulaştı sırayla yıkılıyoruz bakalım, çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun cnm ben de bgn gözümü açabldim okula gttm ateşlendim fln fena bi hafta yaşadık çocuklar ben kırıldık hastalıktan.neyse ki haftasonu pzt ye iyileşrsnz inşallah

Maşallah cnm çok güzel yiyo,bnm kız her hafta diş çıkarıyo seri üretime geçti hastalık uykusuzluk ve yemiyo.azönce köfte yedrme cabalarım da boşa gtti elde var negatif

Kızlar ben de boğaz ağrısıyla uyandım. Okula gittim, bir de nöbetçiydim. Beş ders sonra fenalaştım, ateşim yükseldi, akşam gelince yattım, şimdi turp gibiyim. Hastayken dinlenmek ne kadar önemliymiş gerçekten. Eskiden hiç dinlenmezdim, sadece ilaçlarla geçer sanıyordum. Galiba yaşlanınca anlıyor insan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben üç saat arayla besliyorum. Bizim yediğimiz yemekleri yediriyorum. Salça kullanmıyorum, yazın buzluğa attığım domates ve biberleri kullanıyorum.
Sabah yarım yumurta ancak yiyor, üç zeytin, bir tatlı kaşığı labne, bir tatlı kaşığı pekmez.
Arada emziriyorum. Öğlen çorba, bulgur pilavı, yoğurt. Öğleden sonra çorba. Akşam kıymalı makarna, pilav kuru fasulye, börek bezelye gibi evde ne yemek pişerse yediriyorum. Tabi istedikçe emziriyorum. Şimdi böyle anlatınca çok gibi geliyor ama kuş kadar yiyor. Bir yemek kaşığı pilav ancak yiyor. Çorbayı da küçük yarım kase ancak içiyor.
Sizin menü de yeterli bence. Akşam daha doyurucu yedirebilirsin. Belki gece beslenmesini bırakır böylece

Zamanla bırakmamız gerekecek sanırım. Aksam hafıf olsun rahat uyusun dıye dusunuyorum ama bıraz daha besleyıcı bir seyler yedırsem ıyı olacak sagol canım:)

Keşke benim olsaaa Kem gözlü Şevket gibi Kaan’ın uyku düzenini alt üst edermişim Allah korusun şakası bir yana inşallah hep böyle devam eder

Yok ya nerdeee 1 gun ödüldu o ertesi gün düşündüm neyi nasıl yaptım ne yedi içti ki böyle oldu diye ama aynı sonucu elde edemedim :) ama akşam uyumadan 1 saat önce filan armut yediriyorum. Bir yandan oyun oynuyor geli0.gidip ısırıyor o biraz yok tutuyor sanki, pazarda elma gibi kahverengi armut satılıyor. Çok seviyor onu

Ilginç gerçekten

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…