2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merak :)))) sinirlenme canım çok komik bence poşette ne görmeyi umuyordu acaba

Kızına kocaman maşaallah canım bence çok iyi yiyor bayağı iyi :))) hiç endişelenme aynen devam hatta daha az yemek isterse de normal karşıla sadece sabah çorba öğünü yerine yoğurt koyabilirsin menüye malum anne sütü alımı azaldı kalsiyum için :)
Kofteler buyuk degıl canım 5 litrelik su kapagının buyuklugunde ve inceliğinde.Aslında anne sutunu azalttıgımız için endişeleniyorum doymaz mı dıye

Çok geçmiş olsun cnm ben de bgn gözümü açabldim okula gttm ateşlendim fln fena bi hafta yaşadık çocuklar ben kırıldık hastalıktan.neyse ki haftasonu pzt ye iyileşrsnz inşallah
mercimek_16 kızlar ikinize de çok geçmiş olsun Allah şifa versin
benim de kızların burnu sümüklendi bununla geçer inşaallah :)

jenny48 cnm bu arada başkent ümitköy senin evin arkası,tijen hoca var bzm doktorumz aklında olsun inşallh gerek kalmz ama yeriniz bu açıdan da çk iyi.
Aa öyle mi çok sağol çok iyi oldu öğrendiğim lazım olabilir yine tıkanıp duruyor yarın götürebiliriz hafif hırıltı da var gibi çünkü.

Kızlar ya kızım oyun havasında oynuyor Annem öğretti. izlemek aşırı keyifli :)
Geçmiş olsun canım doğru diyorsun istirahat önemli.
Benim kızlar da şıkım oyunu(şıkıdımdan ötürü adı öyle kaldı) açıp oynuyorlar ufaklık kopardı bizi bu akşam kahkahaya boğulduk çok haklısın çok tatlı oluyorlar bol bol videoya çekmek lazım :))

Ahahaha sinsi gorumce :)))

Annneler göçüşte temalı haftamız bitsin lütfen,yeni yıl hepimize evlatlarımıza en basta sağlık,huzur mutluluk getrsin inşallah.
Aminn canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…