Kızlar bişey oldu sizinle paylaşmadan edemicem. Dün görümcem geldi bana ayaküstü. Ben de alışverişten gelmiştim. Girişte yerde poşetler duruyordu. İçeri girdi kızımı sevmeye. Kızım dışarda birini gördüğü zaman yapışır beni de götür diye ağlar. O yüzden mutfağa geçtik kızım gidişini görmesin diye. İkimizi mutfakta bıraktı kapıya yöneldi ben de arkasından baktım ne gördüm biliyor musunuz? Yerde duran poşetin içine bakıp öyle çıktı evden..! Ne denir buna, ben hiç bir sıfatı yeterli bulmuyorum çünkü.
Kızına kocaman maşaallah canım bence çok iyi yiyor bayağı iyi :))) hiç endişelenme aynen devam hatta daha az yemek isterse de normal karşıla sadece sabah çorba öğünü yerine yoğurt koyabilirsin menüye malum anne sütü alımı azaldı kalsiyum için :)
Çok geçmiş olsun cnm ben de bgn gözümü açabldim okula gttm ateşlendim fln fena bi hafta yaşadık çocuklar ben kırıldık hastalıktan.neyse ki haftasonu pzt ye iyileşrsnz inşallah
Zamanla bırakmamız gerekecek sanırım. Aksam hafıf olsun rahat uyusun dıye dusunuyorum ama bıraz daha besleyıcı bir seyler yedırsem ıyı olacak sagol canım:)
Geçmiş olsun canım doğru diyorsun istirahat önemli.
Benim kızlar da şıkım oyunu(şıkıdımdan ötürü adı öyle kaldı) açıp oynuyorlar ufaklık kopardı bizi bu akşam kahkahaya boğulduk çok haklısın çok tatlı oluyorlar bol bol videoya çekmek lazım :))
Kızlar bişey oldu sizinle paylaşmadan edemicem. Dün görümcem geldi bana ayaküstü. Ben de alışverişten gelmiştim. Girişte yerde poşetler duruyordu. İçeri girdi kızımı sevmeye. Kızım dışarda birini gördüğü zaman yapışır beni de götür diye ağlar. O yüzden mutfağa geçtik kızım gidişini görmesin diye. İkimizi mutfakta bıraktı kapıya yöneldi ben de arkasından baktım ne gördüm biliyor musunuz? Yerde duran poşetin içine bakıp öyle çıktı evden..! Ne denir buna, ben hiç bir sıfatı yeterli bulmuyorum çünkü.