Canm suan 8+3 teyiz bugüne kadr hep yoklardi bulantı brden ögürürdm ama dünden beri kusuyorum . Yememde çok iyiydi iki haftadır ama iki gündür yiyemiyorum acim ama yiynce migdem kötü oluyo normalde maden suyu hiç icmem ondan medet ummaya başladım iciyorum biraz olsun faydası oluyor. İki gündür ayva bile dindirmiyo bulantiyi
[/QUOTE
Canm suan 8+3 teyiz bugüne kadr hep yoklardi bulantı brden ögürürdm ama dünden beri kusuyorum . Yememde çok iyiydi iki haftadır ama iki gündür yiyemiyorum acim ama yiynce migdem kötü oluyo normalde maden suyu hiç icmem ondan medet ummaya başladım iciyorum biraz olsun faydası oluyor. İki gündür ayva bile dindirmiyo bulantiyi
Cnm ama aç kalısan dahs kötü olursun ben sabah ne yedimi diieim sana sabah eğer erkenden birazda olsa yersen gerisi gelio sabah ben bir tam 1 yarım salatalık bitirdim kurtarıcım bnm 6 >7 zeytin 1 tam buğday ekmek zorla yarım haslanmıs yumurta eşimde olmasa bunlarıda yiyemicem ama inan sonrası daha rahat. Oluyor gene bulanıyor ama aç olunca daha çok oluyor