2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah sorunsuz ilk 3 ayı atlatırız şuan evdeyim ve hiç hareket etmiyorum doktor hareket etmemem konusunda uyardı...hareketli bir yapım var....zor duruyorum durduğum yerde...

Keseyi gördün mü canım? 8 Mart'ta bebeği görmek için çağırdı beni doktor. Cumartesi günü 6.2 mm idi :) Benim doktor da hiçbir sakınca yok dedi kendiliğinden eşimin yanında :))
geçen pazartesi gittim keseyi gördük ozaman 5 mm di bende pazartesi gideceğim cnm ama umarım duyabilirm kalp atışını günler de geçmiyor resmen

bizimki şiddetlenecek mi dersin? öğürme falan yok çok şükür bende ama böyle ara ara yokluyor bulantı. daha da kötülemez inşallah. bir iki haftaya tamamen geçeceği umudu ile yaşıyorum ben :)
Canm suan 8+3 teyiz bugüne kadr hep yoklardi bulantı brden ögürürdm ama dünden beri kusuyorum . Yememde çok iyiydi iki haftadır ama iki gündür yiyemiyorum acim ama yiynce migdem kötü oluyo normalde maden suyu hiç icmem ondan medet ummaya başladım iciyorum biraz olsun faydası oluyor. İki gündür ayva bile dindirmiyo bulantiyi

Bende de tamamen ayni

Allah yardımcımız olsun. inşallah bu kadarla kalır da daha hepten kötülemez ..

İnşallah sorunsuz ilk 3 ayı atlatırız şuan evdeyim ve hiç hareket etmiyorum doktor hareket etmemem konusunda uyardı...hareketli bir yapım var....zor duruyorum durduğum yerde...

Bu drlarında ortası yok ilk haftalarda gittiğim dr wc hariç kalkma dedi heyet raporu verdi şimdikide yatmanın kanıtlanan bilimsel faydası yok diyo işe gidebilirsin dedi anlamdım bu işten bişi

Aynen canm aç migde daha çok bulaniyor . Bn sabah doğru düzgün bise yemedm br parça ekmek ve peynir brde pekmez ictm onuda su kattm şerbet şeklinde ictm öğlende patates yedm hastanms yumurta girmk bile istemiyorum. Aklıma geldikçe migdm bulaniyo. Ya esim evde yok iki gündür o olunca zorla yediriyor zatn yokluğunu fırsat biliyorum sanırm . Bilse azcik yediğimi çok kızar umarm geçer kendime nazar ettm bn öküz gbi yiyorum diye diye.

Merhaba arkadaslar
Gecen yil mart ayindan beri bugunu bekledim 0.2 amh 9.35 fsh ile normal yoldan hamile kalman imkansiz mucize hemen tup bebek yapalim diyen doktorlara inat beta hcgye gore ve kendi yaptigim teste gore gebelik var dendi ve hic bir ek tedavi uygulamadim buna gore hersey yolunda giderse tahmini dogum tarihi 30 ekim ve benim dogum tarihim eger ayni gune denk gelirse benim 30. Yas hediyem minigim olucak benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim.

Hepimiz başlarda iyiydik güzel yiyoduk cnm eşim baskı yapmasa yarım yumurtada yiyemicem gözümde büyüyor uzaga koyduruyorum kokusunu duymamak için. gitmiş ta bugn dağ köylerinden almış yumurta doğal olsun diye bebişlerimiz ii olsunlar yeterki

Hoşgeldin Allah kucagına almayı nasip etsin drlar dan iyi bilen Rabbimiz var bir sağlıkçı olarak diyorum bunu tamm drlar da gerekli şart sağolsunlar ama bazen bu konuda olamaz die kesin konusuyorlar... Biz burda mucize bi bebek gördük beta hcg 1500 2000 lerde ve düzenli artmayıp aksine gerilerken kalp atısı duyuldu düşükle sonuclansada ne kadar ama resmen mucizeydi düşecek dediler kalp atısı duyuldu herşey Allahdan 2 düşüğüm var bu da düşecek gözüyle bakıodum başlarda kanama kahverengi oldu gene ilerde ne göreceğimizi Rabbim bilir ama bgn 8+5 iz bgnmüze çok şükür çok uzattım kısacası Hayat kerametlerle dolu

Kızlar doktorum geçen hafta kalp atışını duyulunca tahlillerin yapılması gerekiyor birdahaki geldiginde yapacağız dedi ne tahlili oluyor bunlar acaba kan şeker guatr falan gibi mi ? yaptıran var mı ?

Kızlar doktorum geçen hafta kalp atışını duyulunca tahlillerin yapılması gerekiyor birdahaki geldiginde yapacağız dedi ne tahlili oluyor bunlar acaba kan şeker guatr falan gibi mi ? yaptıran var mı ?

Kalp atısı duyan herkese yapılıyor canımcım tsh şeker toksoplazma rubella v. S

Şu son üç gündür çikolata istiyor canım .. az az yiyorum .. kafein olduğu için sakıncalı diyorlar.. kahve çay stopladım zaten

İyi akşamlar kızlar size birşey sorcam. 21 martta annemin mr randevusu var bu zamana kadar her zaman yanında bende içeri girdim kulakları az duyduğu için ona yardımcı oluyordum. Şuan içeri kadar giremem ama mr yakınlarında dursam ya da mr dan çıktıktan sonra yanında olsam bi sıkıntı olur mu acaba 21 Mart'ta 12+2 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…