2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yok ben uyanmiyorum son zamanlarda tuvalet hariç. Ama tuvalete 2 3 kez kalkıyorum.

Ona bir şüphem yok, ki yazımda da belirttim verende Allah alanda. Burada ne yazık ki bir sürü düşük yapan güzel anneler oldu. oturup hep birlikte onlara da üzldük. Ona da evham yaptık ya başımıza gelirse diye. Ki veren de o alanda. Çok mide bulantısından yahut bulanmamasından evhamlanan güzel annelerde var. Annelik bu zaten hayatımız boyunca evham yapmayacak mıyız yavrularımız için? Onlar için hep en iyisini istemeyecek miyiz? Benim niyetim kimseyi evhamlandırmak değil, aksine sadece antibiyotik kullanımının ne kadar zarar verebileceğini söyledim. Ne yazık ki antibiyotik dozacı yüksek geldiği için bi anne evladını kaybetmiş. Ben sadece bilinçli olmak adına sizlerle de paylaştım..

Valla diline saglik suan hic yeri degil bikactir bende bazinseyleri okuyorum.cok fazla yemek paylasiliyo.mesela yapamayan bulamayan alamayan olabikir oan cok.cani cekebiir bence bunlarada dikkat edelim

Sizlerede cevap niteliğinde olmuştur sanırım yazdıklarım. Neresi yeri olabilir anlattığım şeyin? Sadece benim bile bu kadar bilgim yoktu antibiyotik ile alakalı doktor verdi deyip kullanırdık belki de. Ama dediğim gibi dozacından dolayı kötü sonuçlara rastlanmış. Allah kimselere nasip etmesin.

günaydın canım, şuana kadar hep erkek geçiyordu içimden ama nedense birden kız hissetmeye başladım. hayırlısı, sağlıklı olsun da ne olursa olsun :)

Bende hep kız hissediyordum, fakat bende erkek hissetmeye başladım nedense :) Dediğiniz gibi sağlıklı, hayırlı bir evlat olsunlar da hiç fark etmez :)

Herkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye

Günaydın kızlarrrr, birkaç gündür akşam yemekleri bana eziyet Allah razı olsun kayın validem bana çok yakın her akşam yemeği onda yiyoruz ama ne yersem yiyim yatana kadar hatta yattıktan sonra bile mide bulantısı ve hazımsızlık çekiyorum.Sizde yemeklerde durum nedir?

Canım sen hiç korkma devlet dışında başka bir doktora git Beta HCG tekrar baktır mutlaka başka bir doktordan fikir al ama söyle söyliyim eğer geç döllenme olduysa bebek daha gözükmeyebilir.ben tam gününde gitmesine rağmen 7+1 de gördüm bebeğimi 15 günde bir çağırdı hep benide kendini strese sokma canım başka doktordan fikir al

Daha erken mi diyorsun canım? ben zaten geç yumurtladım reglimin 17. gününde ne zaman döllendi bilmiyorum. Boş gebelik olunca kese büyümez değil mi? Doktor hiç olumsuz konuşmadı 10 gün sonra gel bebeği görelim dedi ama ben çok kötü oldum.

gönlümden kız geciyor canimda surekli eksi seyler cekiyor ama cin takvimine göre erkek Ister kiz ister erkek olsun Rabbim hepimimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin ve sorunsuz bi hamilelik

Aynen hem sabah hem aksam bulantim oluyor. Bir kac kez cikardim. Safra cikinca sakinlesiyor gibi mide. Bitek aksam ayva yemistim cikmadi durdu. Dun de hicbisey yememistim aksam az bisi yemek yedim o durdu midemde. Bu sabah esim beni üzdü biraz buz gibi ter döktüm. Bulantim gecti nedense

Canım ultrasonda 4+4 görünüyor demişsin 4 gün önceki yani bugün 5+1 gibi. Görünmemesi normal ben 5+3'te gittim sadece keseyi gördüm kalp atışı ve bebek için gitmem gerekiyor fakat ben 8 haftalık olmasını bekliyorum. Sen doktorun dediği gibi 10 gün sonra tekrar git istersen. Yada kendi doktoruna bi kaç gün sonra bir daha görün. 10 gün ilk muayene geçerli oluyor zaten. Herhangi bir ücrette ödemezsin.

geç döllenme olduysa gününden geriden gelir o yüzden sakın strese girme kendini üzmek bebişe zarar unutma.içini ferah tut daha erkendir ama çok kafana takıldıysa git başka bir doktora için rahat etsin canım

Günaydın kızlar. İnternette bebek bakımı, hastane çantası hazırlama, hamilelikte beslenmeyle ilgili çok güzel videolar var. İzlemenizi tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Özeldeki doktorumu aradım şimdi. Bebeğin görünmemesi normal sen ayın 8 'inde gel kese güzel büyümüş dedi. Ondan sonra tahlillerini yaptırırsın dedi.

Anladım canım ya zaten 8-12 haftaları arasında en bulantılı dönem yazıyor işte sanırım ondan inşallah kolayca kısa sürüp geçip gider

Özeldeki doktorumu aradım şimdi. Bebeğin görünmemesi normal sen ayın 8 'inde gel kese güzel büyümüş dedi. Ondan sonra tahlillerini yaptırırsın dedi.
Bak işte sen evham yaptın korkma canım herşey güzel gidiyor işte Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah

Günaydın hanımlar. Bizde de durumlar iyiye gidiyo sanki. Midem daha iyi bu aralar. Yemekleri az az da olsa yiyebiliyorum artık. Sadece hem kızım hem ben ufak bi soğuk algınlığı geçirdik. Kuzucum çabuk atlattı ama bende hala kırgınlık var. Dikkat edin valla hiç çekilmiyor.miniş bebeğim de büyüyo şükür. 10. haftada. Dörtte biri bitti bile. Biraz daha büyüsünler,gerçekten çok keyifli bi dönem hamilelik. İnşaallah sizin de çabucak geçer bu yiyememe durumları.

edosko canım Ekim anneleri buradayız :) benim sat 14 ocak. Senin ne zaman. Doğum aynı güne denk gelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…