2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yalnız mide bulantısı yüz lekeleri vs bunların genetikle alakası yok canım. Bulantın yokmuş süper ama annende oldu diye sende leke olacak diye bişey yok
Canım öğrendiğim hafta başladı lekeler. Tabii insan sadece annesine çekmiyor. Hepimiz ailelerimizin genetik olarak kopyasıyız.

Kızlar doktorum bana Decavit Pronatal diye bir vitamin yazmıştı, ben de bunu folik asit sandım. Elimdeki kutu bitince başlarım dedim ama öyle değilmiş. Hamilelere ve emzirenlere özel vitamin ve mineraller içeriyormuş. Kılavuzunu okudum, gerçekten bayağı kapsamlı ve çok ucuz. Size de tavsiye ederim.

Canim 6 ve 8. Hafta arasi bende bulanti vardi sadece. 8. Haftadan sonra bhcg yukselmesi ile siddetleniyor. Umarim seninki hep boyle sakin olur.
bizimki şiddetlenecek mi dersin? öğürme falan yok çok şükür bende ama böyle ara ara yokluyor bulantı. daha da kötülemez inşallah. bir iki haftaya tamamen geçeceği umudu ile yaşıyorum ben :)

Saol canım. Tüm aile de hasta olunca korkuyorum. Haklısın bol bol uyku lazım ama evde akşam işten gelince beni bütün gün özlemiş bi kızım var 10dan önce uyuyamayınca böyle oluyo sanırım
karanfil tut ağzında canım em yutmadan. çevredeki mikropları almıyormuşsun. tv haberlerde gördüm.

bizimki şiddetlenecek mi dersin? öğürme falan yok çok şükür bende ama böyle ara ara yokluyor bulantı. daha da kötülemez inşallah. bir iki haftaya tamamen geçeceği umudu ile yaşıyorum ben :)
Valla ben de o umutla yasiyordum dune kadar ama 16. Haftayi duyunca acele etmiyim dedim. En azindan 12. Haftadan sonra azalacakmis ona da şükür

Güzel hamişlerim, ne yazık ki az önce çok üzücü bir haber aldım. Her şeye rağmen dikkatli olmak adına sizlerle de paylaşmak istedim. Bir tanıdığım 8 aylık hamileyken grip olduğu için doktora gitmiş. Doktorda buna nasıl yazdıysa antibiyotik yazmış. Kızcağızda içmiş antibiyotiği bir kaç gün sonra bebeğin hareket etmediğini fark edip annesiyle paylaşmış. Doktora gittikleri esnada kanaması başlamış ve bayılmış. Doğuma almışlar hemen ve ne yazık ki ölü doğmuş yavrucak. Aman güzel anneler her içtiğimiz ilacı doktor verdi nasılsa diyerek içmeyelim biraz araştıralım. Hastalandığımızda da serum bile yerken aman ha bir kaç kez uyarıp kendi doktorlarımızdan da teyit alalım. Tedbir bizden takdir Allah'tan tabi ki. Ama yinede önlemlerimizi alalım. Çok üzüldüm duyunca

Valla ben de o umutla yasiyordum dune kadar ama 16. Haftayi duyunca acele etmiyim dedim. En azindan 12. Haftadan sonra azalacakmis ona da şükür
kişiden kişiye de çok değişiyor ya ona da güveniyorum ben :) benim kuzenim 12. haftaya gelmeden bir anda kesiliverdi ki günde 3-4 kez çıkartırdı. bizim de 12. hafta olmadan tamamen biter inşallah :)

kişiden kişiye de çok değişiyor ya ona da güveniyorum ben :) benim kuzenim 12. haftaya gelmeden bir anda kesiliverdi ki günde 3-4 kez çıkartırdı. bizim de 12. hafta olmadan tamamen biter inşallah :)
Ya evet bizim temizlikci de ikiz olmasina ragmen bulantilari cok kisa sürmüş ama ikisi de erkekmis :) bu arada bugun az mesela. Bazi gunler çoğalıyor bende.

Canım gripte çoook tehlikeliymiş yani belki antibiyotik kadar zararlı grip son aylarda Grips olanları erken doğuma alıyorlar diye biliyorum. Bebeğin kalbi duruyormuş ...

Ya canım ben de çok üzüldüm. Allah sabır versin evladını kaybedenlere
Ama antibiyotik direkt bebek öldüren bir şey değil. Arkadaşım hamileliğinde üç kez kullanmak zorunda kaldı. Doktorlar fayda zarar ilişkisini düşünerek ilaç veriyor zaten.

Artık antibiyotik miydi yoksa hayırlı olan bumuydu bilemiyorum. Fakat kullanılması gereken ve hiç kullanılmaması gereken antibiyotikler var gebelikte. Olayın tam aslınıda bilmiyorum ama ilaç konusunda dikkatli olunması lazım. Allah sabır versin annesine ailesine

ya bi kere alsam hep alasım gelecek bidaha. her gün ara ara bir yokluyor çünkü muhakkak. dayanıyorum yine ama işte hep erken yatıyorum akşamdan bir şey anlamıyorum
Bendw senin gibiyim zor dayanıyom baş ağrısından ölüyorum izin ve raporuu şimdiden kullanmıyorum ki daha sonra çok ihtiyacım olabilir(((

Ben öğreneli 16 gün oldu tık yok bizde. Eşim istiyor ama benim canım istemiyor. Zaten kasık ağrılarım ve halsizliğim var. Bilmiyorum böyle nasıl olacak zerre canım istemiyor.
kendime gün arkadaşı buldum sonunda :) aynı görünüyor doğum tarihimiz cnm rabbim kucağmıza almayı da nasip eder inşallh... al benden de okdr tık yok ve cnm hiç istemiyor. dr haftada max 2 olabilir dedi, olmaz diyeydi iyiydi

Keseyi gördün mü canım? 8 Mart'ta bebeği görmek için çağırdı beni doktor. Cumartesi günü 6.2 mm idi :) Benim doktor da hiçbir sakınca yok dedi kendiliğinden eşimin yanında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…