Herkese günaydın bir sorum olacaktı size kalp atışını duyan herkesin miğdesi bulanıyor mu bende bulantı yok sadece sabahları çok az öğürme geliyor çok korkuyorum
Canim benim.ucuncu gebeligim masallah diyim.hic mkdem bulunmadi hicbirinde bebegin sagligiyla alakali bir durum degil o bukanmiyo iste neden uzuyosun kendini keyfini cikarsana
Canim benim.ucuncu gebeligim masallah diyim.hic mkdem bulunmadi hicbirinde bebegin sagligiyla alakali bir durum degil o bukanmiyo iste neden uzuyosun kendini keyfini cikarsana
Arkadaslar biri gripten veya antibiyotikten ölen bebekten bahsetmis. Bence bu tip evham sebebi konuları burada paylasmayin. Herbirimizin bebeği birer mucize. Allah verebilir alabilir. Simdi bunu okuyan insanlar grip olma endişesi yaşayacaklar ve emin olun endişe duyan herkes grip olacak ve sonra da bebekleri icin kaygilanmaya baslayacaklar.
Huzur bir annenin sahip olabileceği ve bebegine aktarabilecegi en guzel sey şuan ve bu memlekette. Kimsenin bu huzuru bozmaya hakki yok bence.
Kızlar doktorum bana Decavit Pronatal diye bir vitamin yazmıştı, ben de bunu folik asit sandım. Elimdeki kutu bitince başlarım dedim ama öyle değilmiş. Hamilelere ve emzirenlere özel vitamin ve mineraller içeriyormuş. Kılavuzunu okudum, gerçekten bayağı kapsamlı ve çok ucuz. Size de tavsiye ederim.
Arkadaslar biri gripten veya antibiyotikten ölen bebekten bahsetmis. Bence bu tip evham sebebi konuları burada paylasmayin. Herbirimizin bebeği birer mucize. Allah verebilir alabilir. Simdi bunu okuyan insanlar grip olma endişesi yaşayacaklar ve emin olun endişe duyan herkes grip olacak ve sonra da bebekleri icin kaygilanmaya baslayacaklar.
Huzur bir annenin sahip olabileceği ve bebegine aktarabilecegi en guzel sey şuan ve bu memlekette. Kimsenin bu huzuru bozmaya hakki yok bence.
Valla diline saglik suan hic yeri degil bikactir bende bazinseyleri okuyorum.cok fazla yemek paylasiliyo.mesela yapamayan bulamayan alamayan olabikir oan cok.cani cekebiir bence bunlarada dikkat edelim
Hepimiz başlarda iyiydik güzel yiyoduk cnm eşim baskı yapmasa yarım yumurtada yiyemicem gözümde büyüyor uzaga koyduruyorum kokusunu duymamak için. gitmiş ta bugn dağ köylerinden almış yumurta doğal olsun diye bebişlerimiz ii olsunlar yeterki
Kızlar doktorum geçen hafta kalp atışını duyulunca tahlillerin yapılması gerekiyor birdahaki geldiginde yapacağız dedi ne tahlili oluyor bunlar acaba kan şeker guatr falan gibi mi ? yaptıran var mı ?
Günaydın annecıkler Nasılsıniz bakalım yogun iş temposundan surekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde oluyo kalp atışı duygular mı kese gorduler mi bulantılar gectımı hep boyle sorular iste umarım hepiniz ıyısınızdır.... benim bu aralar kasılma ve şişlik pek hat safhada okadar birsey hee bu arada bebışinin cinsiyeti hakkında icine dogan annışlerımız varmı bazen malum olurmuş ya ondan sordum :))
İyi akşamlar kızlar size birşey sorcam. 21 martta annemin mr randevusu var bu zamana kadar her zaman yanında bende içeri girdim kulakları az duyduğu için ona yardımcı oluyordum. Şuan içeri kadar giremem ama mr yakınlarında dursam ya da mr dan çıktıktan sonra yanında olsam bi sıkıntı olur mu acaba 21 Mart'ta 12+2 olcam
Merhaba arkadaslar
Gecen yil mart ayindan beri bugunu bekledim 0.2 amh 9.35 fsh ile normal yoldan hamile kalman imkansiz mucize hemen tup bebek yapalim diyen doktorlara inat beta hcgye gore ve kendi yaptigim teste gore gebelik var dendi ve hic bir ek tedavi uygulamadim buna gore hersey yolunda giderse tahmini dogum tarihi 30 ekim ve benim dogum tarihim eger ayni gune denk gelirse benim 30. Yas hediyem minigim olucak benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim.
Merhaba arkadaslar
Gecen yil mart ayindan beri bugunu bekledim 0.2 amh 9.35 fsh ile normal yoldan hamile kalman imkansiz mucize hemen tup bebek yapalim diyen doktorlara inat beta hcgye gore ve kendi yaptigim teste gore gebelik var dendi ve hic bir ek tedavi uygulamadim buna gore hersey yolunda giderse tahmini dogum tarihi 30 ekim ve benim dogum tarihim eger ayni gune denk gelirse benim 30. Yas hediyem minigim olucak benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim.
Günaydın annecıkler Nasılsıniz bakalım yogun iş temposundan surekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde oluyo kalp atışı duygular mı kese gorduler mi bulantılar gectımı hep boyle sorular iste umarım hepiniz ıyısınızdır.... benim bu aralar kasılma ve şişlik pek hat safhada okadar birsey hee bu arada bebışinin cinsiyeti hakkında icine dogan annışlerımız varmı bazen malum olurmuş ya ondan sordum :))
günaydın kızlar, her gece saat 3 - 3.30 gibi uyanmaya başladım. o kadar dinç uyanıyorum ki sabah olmuş olsa kalkıp işe gideceğim o kadar. sonra zorlayarak 4 civarları ancak dalıyorum sabah bidaha alarm sesine zor kalkıyorum. kurulu saat gibi geceyarısı uyananlar var mı?
erken yatıyorum acaba uykumu alıyorum da bünye kendiliğinden mi kaldırıyor acaba?
Gunaydinlar. Asermelerim karmaşıktı. Kalp atisi 138 idi ilki. Ve daha once yedigim seylerden simdi midem kalkiyor bu minvalde erkek deniyor. Tanıdığım herkes erkek olacağıni hissettigini söyledi. Ben hala nötrüm. Ilk çocuğum, sağlıkla gelsin. Her sekilde sevicem.