2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ama canım çayı da çookk istiyor .. şöyle demli çay içsem ohhh mis gibi

Herkese günaydın bir sorum olacaktı size kalp atışını duyan herkesin miğdesi bulanıyor mu bende bulantı yok sadece sabahları çok az öğürme geliyor çok korkuyorum
Canim benim.ucuncu gebeligim masallah diyim.hic mkdem bulunmadi hicbirinde bebegin sagligiyla alakali bir durum degil o bukanmiyo iste neden uzuyosun kendini keyfini cikarsana

Arkadaslar biri gripten veya antibiyotikten ölen bebekten bahsetmis. Bence bu tip evham sebebi konuları burada paylasmayin. Herbirimizin bebeği birer mucize. Allah verebilir alabilir. Simdi bunu okuyan insanlar grip olma endişesi yaşayacaklar ve emin olun endişe duyan herkes grip olacak ve sonra da bebekleri icin kaygilanmaya baslayacaklar.
Huzur bir annenin sahip olabileceği ve bebegine aktarabilecegi en guzel sey şuan ve bu memlekette. Kimsenin bu huzuru bozmaya hakki yok bence.

Canim o ileriki aylar icin dimi dr sordum bana suan vitamine gerek yok folik asit yeter dedi ki ben bebekde emziriyorum

Valla diline saglik suan hic yeri degil bikactir bende bazinseyleri okuyorum.cok fazla yemek paylasiliyo.mesela yapamayan bulamayan alamayan olabikir oan cok.cani cekebiir bence bunlarada dikkat edelim

Aynı benm eşim valla gtmis köy yumurtası almış nerde onu yiyen :) yiyecek günlerde gelir elbet.

Kızlar doktorum geçen hafta kalp atışını duyulunca tahlillerin yapılması gerekiyor birdahaki geldiginde yapacağız dedi ne tahlili oluyor bunlar acaba kan şeker guatr falan gibi mi ? yaptıran var mı ?
Ben yarin sabah saglij ocagina gidip.kan vercem idrari yapmiyolarmis onuda özelde yaptiririm

Günaydın annecıkler Nasılsıniz bakalım yogun iş temposundan surekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde oluyo kalp atışı duygular mı kese gorduler mi bulantılar gectımı hep boyle sorular iste umarım hepiniz ıyısınızdır.... benim bu aralar kasılma ve şişlik pek hat safhada okadar birsey hee bu arada bebışinin cinsiyeti hakkında icine dogan annışlerımız varmı bazen malum olurmuş ya ondan sordum :))

Iceri girmezen sıkıntı olmaz cnm

Hosgeldin canim mucizenle saglikli bi gebelik gecirip afiyetle kucagina alirsin inseallah hayirli olsun

Hosgeldin canim mucizenle saglikli bi gebelik gecirip afiyetle kucagina alirsin inseallah hayirli olsun

günaydın canım, şuana kadar hep erkek geçiyordu içimden ama nedense birden kız hissetmeye başladım. hayırlısı, sağlıklı olsun da ne olursa olsun :)

günaydın kızlar, her gece saat 3 - 3.30 gibi uyanmaya başladım. o kadar dinç uyanıyorum ki sabah olmuş olsa kalkıp işe gideceğim o kadar. sonra zorlayarak 4 civarları ancak dalıyorum sabah bidaha alarm sesine zor kalkıyorum. kurulu saat gibi geceyarısı uyananlar var mı?
erken yatıyorum acaba uykumu alıyorum da bünye kendiliğinden mi kaldırıyor acaba?

Gunaydinlar. Asermelerim karmaşıktı. Kalp atisi 138 idi ilki. Ve daha once yedigim seylerden simdi midem kalkiyor bu minvalde erkek deniyor. Tanıdığım herkes erkek olacağıni hissettigini söyledi. Ben hala nötrüm. Ilk çocuğum, sağlıkla gelsin. Her sekilde sevicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…