2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Günaydını kızlar iyi ddilekleriniz icin teşekkür ederim, düşük nedeni bozuk kese gani genetik olarak bozukluk varmış ilk gebeliklerin çoğunda olabilecek biseymis. Sadece süreci kolay atlatmak istiyorum

Geçmiş olsun canım hayırlısı Allahdan Rabbim ne nasip ederse onu yaşıyoruz bnmde ilk gebeliğim bölw sonlandı eğerherşey kesinleşirse ilaçla düşğrme derim direk küetaj ol

ya bi kere alsam hep alasım gelecek bidaha. her gün ara ara bir yokluyor çünkü muhakkak. dayanıyorum yine ama işte hep erken yatıyorum akşamdan bir şey anlamıyorum

Anlıyorum seni kendmde gece 4. 5 kere uyanıyorum da cok zor biliyorum yani dra böle dedim direk gece cok kalkıyorum uykusuz işte calısamasam dedim ilaçların yan etkileride var tabi bnm progestan o yzden verdi sağolsun

Bn varım test yaptırdığım ikinci günden beri kahverengi Akıntım var Şu an bayağı azaldı ama hala devam ediyor Hatta haftada bir pembe lekelenme yokluyor Ben de Progestan kullanıyorum merak etme bazılarında böyle oluyormuş Biz de bugün 8 hafta 5 günlüğüz

Doktor bize �lk üç ay yasak dedi Biz beklemedeyiz canım kardeş kardeş geçiniyoruz

Güya genlerde. Bnde öleyim annemn olmamıs ablamn olmadı ama bnm v en kız kardeşimin oldu

Günaydını kızlar iyi ddilekleriniz icin teşekkür ederim, düşük nedeni bozuk kese gani genetik olarak bozukluk varmış ilk gebeliklerin çoğunda olabilecek biseymis. Sadece süreci kolay atlatmak istiyorum
Cnm inş. Kolayca anlatırsın istediğinde tekrar gebe kalırsın inş. Allah yardımcın olsun

Kahverengi lekelenmeler bende de oldu eger fazla ayakta kalırsam hala devam ediyor ara ara.progestan içiyorum rabbim hayırlısıyla bu zor zamanlarımızı anlatmaya ve kucağımıza almaya yardımcı olsun

ilk haftalar kasıklarım çok batıyodu bende uyuyamıodum dönerken geriniyodum heralde acıyla uyabıyodum şimdi hafifledi canım sata göre 8+3 ultrasona göre 7+3 teyim

Hanımlar evli olmadığım için konuya dahil olamıyacağım ne işin var o zaman diye düşünülmesin sizden bi konuda destek istiyorum görme engelli alfabesi olan Braille eğitimi için kampanyama desten verirseniz çok sevinirim .✒
Ankara Büyükşehir Belediyesi : Gören gözlerimiz onları görmezden gelmesin , Braille 'i yayalım. - Kampanyayı İmzala!
https://www.change.org/p/ankara-büy...elmesin-braille-i-yayalım?recruiter=552468965

Herkese günaydın bir sorum olacaktı size kalp atışını duyan herkesin miğdesi bulanıyor mu bende bulantı yok sadece sabahları çok az öğürme geliyor çok korkuyorum

Herkese günaydın bir sorum olacaktı size kalp atışını duyan herkesin miğdesi bulanıyor mu bende bulantı yok sadece sabahları çok az öğürme geliyor çok korkuyorum

benim de aynen öyle..Herkesin midesi bulanacak diye bi şart yok canım endişelenme..
Ben bir de çok halsizim. Sanki hasta olucakmışım gibi kırgınlık var üstümde..Muhemelen gündüz işyerinde dinlenemediğim için.

Canim 6 ve 8. Hafta arasi bende bulanti vardi sadece. 8. Haftadan sonra bhcg yukselmesi ile siddetleniyor. Umarim seninki hep boyle sakin olur.

Kalp atışlarını duysam rahatlıycamda henüz randevuma var o yüzden çok evhamlıyım

Yalnız mide bulantısı yüz lekeleri vs bunların genetikle alakası yok canım. Bulantın yokmuş süper ama annende oldu diye sende leke olacak diye bişey yok

Canim Dr dun vucudun bebegin yeni hucrelerini uretmek icin normalin cok kati enerji sarfediyor. Kendini yorgun hissetmen normal dedi. Bende yumurtalik sancisi da oluyor zaman zaman bunlar da normalmis hep.
Ama uyku onemli.

Canim Dr dun vucudun bebegin yeni hucrelerini uretmek icin normalin cok kati enerji sarfediyor. Kendini yorgun hissetmen normal dedi. Bende yumurtalik sancisi da oluyor zaman zaman bunlar da normalmis hep.
Ama uyku onemli.

Saol canım. Tüm aile de hasta olunca korkuyorum. Haklısın bol bol uyku lazım ama evde akşam işten gelince beni bütün gün özlemiş bi kızım var 10dan önce uyuyamayınca böyle oluyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…