2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
yok çok mersk ettk site yönetimine mail attırdık ismi instagramda brnzeyrn bitinr msj attk fln ama hatta nisandrnizün arkadaşı bursada o hastanrdeymiş gitti baktı sağolsun ama ulaşamadk oda geri grlmddi
Hadi ya tüh... umarım herşey yolundadır

Diş de olabilir canım kızımın ilk dişleri çıkarken söylediğin şekilde ishal olmuştu. Emiyorsa çok takma kafana yarına toparlar inşallah. Bir de yayla çorbası verebilirsin yarın pirinç de toparlar.

Belki bakıcı da benzer şekilde yaklaşmıştır canım ben bağırdığını zannetmiyorum, o anda kendini sana öyle ifade etmiştir, bende dediğin gibi yaklaşıyorum.
Yemek konusunda haklısın öğünü bende mama sandalyesinde yediriyorum gezerek yemek yok kesinlikle ama mesela gün içinde eline havuç karnabahar turşusu veriyorum bazen onlarda mama sandalyesine koymuyorum bir yandan onları dişleyip dişini kaçıyor bir yandan oynuyor. Yani bakıcınız öğününü öyle yediriyorsa bu büyük problem ama belki dediğim şeyi yapıyordur?

kızlar oğlum ishal olmuş dün 2 kere bugün 4 kere su gibi yapmış hatta bezden taşmış. maflor vereyim dedim kan yokmuş. ne yapmam lazım.
Çok geçmiş olsun bol yoğurt tarhana pirinç pilavı patates gibi nişasta içeren ürünler vermeli, meyve olarak elma ve muz, mandalina verilmemeli, yağ azaltılmalı canım.

liliyaa bot hayırlı olsun güle güle giysin Sena sultan :)
@nisandeniz +2 numara daha büyük bot alabilirsin şayet ayağı buçukluysa +2,5 numara
Canım ayağın tam numarasini bilmiyorum. Şu an 22 numara spor ayakkabısı giyiyor ama üç ay önce kocaman oluyordu. Sanki şimdi tam oluyor. Nasıl bu kadar hızlı büyüdü anlamadım. 25 numara alayim en iyisi

Birine hediye götürürüm o zaman :)
4 numara büyük al madem? 22 ye başladıysa maşallah. Kışın olmazsa baharda giyer. Oralar soğuktur yine o mevsimde. Vallahi çok iyi fiyat ya şaka gibi.
Ya bide sezon sonunda kıyafetler de baya ucuzluyor ya, stok nasıl yapsak seneye için? Kaç beden alsak? Alıp koyacak olan var mı?

Sallanan at konuşulmuş hiç aklımda yoktu. Az önce gaza gelip letgo dan aldım sıfır ayarında:) Mest oldu dıgıdık dıgıdık:) Kulaklarından çekince ses çıkıyor korkmasın diye göstermedik alışana kadar. 0-3 yaş uygun değil yazıyor ama bizim gözetimimizde sorun değil bence. 3-6 yaş arası kendi inip biniyormuş sanırım.

Yok canım şimdi ölçtüm. 20,5 giyiyor. Spor ayakkabinin içinde boşluk var demek ki. cırt cirtlari kapatinca cikmiyor ayağından

Ben söyledim ilk ben ben :))) markası ne hayırlı olsun:) Pilsan var aklımda sallanan kısmı çıkarınca tekerlekli oluyor

O nasıl biseymis çok merak ettim foto atarmisin:)

Bizimki aynen dediğin gibi ve hayırdan hic anlamıyor.aslinda anliyorda inadına yapıyor benim bu aralar yeni çözümüm yapmaması gereken bir şey olduğunda başka bir şey ile oyna annecim diyorum gerçekten bırakıyor ve başka bir şey ile oynuyor. Hayır olmaz dedikce sınır yapıyor çünkü. Hayır fobisi var oğlumda

Aynen dediğin gibi. Bi ara eşim ısrarla hayır kaan hayır hayır yükselen ses tonuyla alıştırmaya çalışıyordu en sonunda bunun işe yaramadığı konusunda onuda ikna ettim artik yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…