2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben söyledim ilk ben ben :))) markası ne hayırlı olsun:) Pilsan var aklımda sallanan kısmı çıkarınca tekerlekli oluyor
Bir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))

Eklentiler

• 20190104_224047.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 80
  • 20190104_224114.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 74
Viccoda beden dene canım şu anda ayağına hangi numara oluyorsa iki numara büyük al 25 büyük olabilir 24 olur tahminim

Seneye için 24-36 ay tam olur büyük kızım için stok yapacağım ufaklığınkiler hazır :)

İkisi de kendisi inip biniyor benim kısa zamanda Erolda öğrenir tahminim :) hayırlı olsun

Selam hanımlar çok uzun süre giremedim ne var ne yok :)
Benim kuzu 14 ay 10 günlük oldu yalnız ben çok büyük bir hata yaptım veee TV ye alıştırdım temizlik yemek yaparken ( yarından itibaren bol aktivite yapmaya çalışacağım var mı önerileriniz ? Valla herkes günlük rutin yazsa çok mutlu olurum :))) birde uykumu eğitimi veren var mı ?

Ben söyledim ilk ben ben :))) markası ne hayırlı olsun:) Pilsan var aklımda sallanan kısmı çıkarınca tekerlekli oluyor

Bizde de aynısından var :) letgo dan aldım kutulu değil kuzum ama iki tane benzer şey var biri e bebekte bir marka 179 tl sanırım biri de Jokerde indirimde 279tl ben 120tl ye aldım ikinci el.

Bende kesinlikle ceza yok.sadece yapmamasi gerekenler icin hayir var.bu sadece esyalar konusunda degil

Kızım çoğu zaman hayır dediğim zaman yapmıyor. Hatta yasaklı birşeye dokununca kendi kendine cısss deyip parmak sallıyor kimse uyarmadan:)) bazen de inatlasiyor tabi.
Aynen benimki de hayir olan alanlari biliyor ve parmak salliyor :)))

Cookk guzel canım gule gule giysin kuzucuk

Evet canım tamda oyle yasak degil kural sadece :) bizimde herseyi yerinde yaomaya calisiyoruz uyumak haric bi turlu besinginde yatmadi sipa :) bakiciya gelince de konustuk bu aksam.aslaaa sesimi yukseltmedim sana anlatirken o sekilde konustum dedi.herseyini onu incitmeden yapiyorum istersen kamera koydur icin rahat olsun dedi

Aynn konustuk canım sesini yukseltmemis.zaten hayirdan anliyo masallah ikiletmiyor dedi.yemegi ogunlerde mama sandalyesinde yediriyor sadece atistirmaliklari eline veriyor salona gidip koltuklara suruyor.ben buna musade etmiyorum.yada eline verdigim zaman arkasinda dolaniyorum yere oturtiyorum vs

Hayirli olsun canim en kisa zamanda bnde alacagim bi at gule gule kullansin kuzucuk :)))

Yerimmm cok tatli masallah :)

Maşallah canım bakıcın çok iyi hep iyi okur inşallah. Benim annem de yarın gidiyo memlekete. Ben de bakıcı bulmaya çalışıcam. Sen istanbulda mıydın ve nasıl buldun bakıcıyı?

Dün gece ruyamda kızımın öldüğünü gördüm ruyamda anneme ağlıyordum onu geri istiyorum diye. Gözleri kapalı halde gördüm ya nefes almıyordu ... Çok korkunçtu uyandım nasıl ağladım annee diye dakikalarca. Kızım yanımda uyuyor olmasa bas bas bağıracaktim. Anlamına baktım da neyse ki iyi şeyler söylüyor. Psikolojik de olabilirmiş.
Off çok kötüydü

ayyy canım benim içim acıdı. Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin evlatlarımıza. ömrüne ömür katıldı derler,iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…