- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Eki Görüntüle 2221969
Kızlar bugün bunu aldım. Çok model kalmamış çok olsaydı tek tek denerdim içimde kalmazdı ama neyse. Nasıl?
İlk giyince yalpaladı ama sonra alıştı. Allah'ım ya büyümüş de ayakkabı giyiyor ne büyük mutluluk :)
Sagol canım :))Güle güle giysin çok güzel:)))
Bir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))Ben söyledim ilk ben ben :))) markası ne hayırlı olsun:) Pilsan var aklımda sallanan kısmı çıkarınca tekerlekli oluyor
Boyle canım cok şirin 45 tlydi yanlış hatırlamıyorsam pili de değişiyor saat pili :)O nasıl biseymis çok merak ettim foto atarmisin:)
Cok tatlış ya yerim maşallah:)Benim gözüm de bu atın kuzusunda ebebekte gormustum cok şirindi:)Bir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))
Viccoda beden dene canım şu anda ayağına hangi numara oluyorsa iki numara büyük al 25 büyük olabilir 24 olur tahminimCanım ayağın tam numarasini bilmiyorum. Şu an 22 numara spor ayakkabısı giyiyor ama üç ay önce kocaman oluyordu. Sanki şimdi tam oluyor. Nasıl bu kadar hızlı büyüdü anlamadım. 25 numara alayim en iyisi
Seneye için 24-36 ay tam olur büyük kızım için stok yapacağım ufaklığınkiler hazır :)4 numara büyük al madem? 22 ye başladıysa maşallah. Kışın olmazsa baharda giyer. Oralar soğuktur yine o mevsimde. Vallahi çok iyi fiyat ya şaka gibi.
Ya bide sezon sonunda kıyafetler de baya ucuzluyor ya, stok nasıl yapsak seneye için? Kaç beden alsak? Alıp koyacak olan var mı?
İkisi de kendisi inip biniyor benim kısa zamanda Erolda öğrenir tahminim :) hayırlı olsunSallanan at konuşulmuş hiç aklımda yoktu. Az önce gaza gelip letgo dan aldım sıfır ayarında:) Mest oldu dıgıdık dıgıdık:) Kulaklarından çekince ses çıkıyor korkmasın diye göstermedik alışana kadar. 0-3 yaş uygun değil yazıyor ama bizim gözetimimizde sorun değil bence. 3-6 yaş arası kendi inip biniyormuş sanırım.
Çok tatlı kuzum maşallahBir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))
Ben söyledim ilk ben ben :))) markası ne hayırlı olsun:) Pilsan var aklımda sallanan kısmı çıkarınca tekerlekli oluyor
Bizde de aynısından var :) letgo dan aldım kutulu değil kuzum ama iki tane benzer şey var biri e bebekte bir marka 179 tl sanırım biri de Jokerde indirimde 279tl ben 120tl ye aldım ikinci el.Bir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))
Bende kesinlikle ceza yok.sadece yapmamasi gerekenler icin hayir var.bu sadece esyalar konusunda degilCanım iki yaşına kadar temel güven dönemi olduğu için her istediğini yapmak gerekiyor (akıl ve mantık çerçevesinde) . Asla ceza uygulanmaz. Hatta Avrupa’da çocuk eğitiminde de artık ödül-ceza yöntemi de geride bırakılıyor. “Beni ödülle cezalandırma” isimli bir kitap bile basıldı Türkiye’de
Aynen benimki de hayir olan alanlari biliyor ve parmak salliyor :)))Kızım çoğu zaman hayır dediğim zaman yapmıyor. Hatta yasaklı birşeye dokununca kendi kendine cısss deyip parmak sallıyor kimse uyarmadan:)) bazen de inatlasiyor tabi.
Cookk guzel canım gule gule giysin kuzucukEki Görüntüle 2221969
Kızlar bugün bunu aldım. Çok model kalmamış çok olsaydı tek tek denerdim içimde kalmazdı ama neyse. Nasıl?
İlk giyince yalpaladı ama sonra alıştı. Allah'ım ya büyümüş de ayakkabı giyiyor ne büyük mutluluk :)
Evet canım tamda oyle yasak degil kural sadece :) bizimde herseyi yerinde yaomaya calisiyoruz uyumak haric bi turlu besinginde yatmadi sipa :) bakiciya gelince de konustuk bu aksam.aslaaa sesimi yukseltmedim sana anlatirken o sekilde konustum dedi.herseyini onu incitmeden yapiyorum istersen kamera koydur icin rahat olsun dediEowynn_arwn canım bakıcı belki panikleyip öyle tepki vermiş olabilir ben de bir kaç kez panikleyip sesimi yükseltmiştim kızım şaşırıp kaldı tabi anladığından değil de şaşırdığından yapmadı sanırım Ama istersen söyle yine de yani yanlış bir şey yaptığında kızmayalım uyaralım açıklayalım sesimizi yükseltmeyelim filan diyebilirsin bence.
Ben kızımı mutfakta özgürce yemek yiyebileceği şekilde alıştırmıştım bakıcı abla da o şekilde yapıyor, genellikle mama sandalyesinde yese de etrafa atıyor, döküyor veya elinde yiyerek dolanıyor filan halı örtüsü var zaten yemekten sonra uyuduğunda filan toparlıyoruz mecburen. Diğer odalara yemek götürmüyor. Bir de odasında oyun oynatıyor yani orası oyun alanı, oturma odası oturmak için, alt değiştirme için beşiğin alt değiştirme kısmını kullanıyor. Ben her yerde değiştirirdim mesela ama bakıcı abla hepsinin yerini öğrensin o şekilde daha iyi olur filan dedi. Ben de artık öyle yapıyorum altını değiştirirken uslu uslu beklemeye başladı eskisi gibi kaçmaya çalışmıyorYasak koymak değil de kural koymak gibi birşey oluyor bu galiba doğru mu bilmiyorum ama işe yarıyor gibi.
Aynn konustuk canım sesini yukseltmemis.zaten hayirdan anliyo masallah ikiletmiyor dedi.yemegi ogunlerde mama sandalyesinde yediriyor sadece atistirmaliklari eline veriyor salona gidip koltuklara suruyor.ben buna musade etmiyorum.yada eline verdigim zaman arkasinda dolaniyorum yere oturtiyorum vsBelki bakıcı da benzer şekilde yaklaşmıştır canım ben bağırdığını zannetmiyorum, o anda kendini sana öyle ifade etmiştir, bende dediğin gibi yaklaşıyorum.
Yemek konusunda haklısın öğünü bende mama sandalyesinde yediriyorum gezerek yemek yok kesinlikle ama mesela gün içinde eline havuç karnabahar turşusu veriyorum bazen onlarda mama sandalyesine koymuyorum bir yandan onları dişleyip dişini kaçıyor bir yandan oynuyor. Yani bakıcınız öğününü öyle yediriyorsa bu büyük problem ama belki dediğim şeyi yapıyordur?
Hayirli olsun canim en kisa zamanda bnde alacagim bi atSallanan at konuşulmuş hiç aklımda yoktu. Az önce gaza gelip letgo dan aldım sıfır ayarında:) Mest oldu dıgıdık dıgıdık:) Kulaklarından çekince ses çıkıyor korkmasın diye göstermedik alışana kadar. 0-3 yaş uygun değil yazıyor ama bizim gözetimimizde sorun değil bence. 3-6 yaş arası kendi inip biniyormuş sanırım.
Yerimmm cok tatli masallah :)Bir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))
Maşallah canım bakıcın çok iyi hep iyi okur inşallah. Benim annem de yarın gidiyo memlekete. Ben de bakıcı bulmaya çalışıcam. Sen istanbulda mıydın ve nasıl buldun bakıcıyı?Eowynn_arwn canım bakıcı belki panikleyip öyle tepki vermiş olabilir ben de bir kaç kez panikleyip sesimi yükseltmiştim kızım şaşırıp kaldı tabi anladığından değil de şaşırdığından yapmadı sanırım Ama istersen söyle yine de yani yanlış bir şey yaptığında kızmayalım uyaralım açıklayalım sesimizi yükseltmeyelim filan diyebilirsin bence.
Ben kızımı mutfakta özgürce yemek yiyebileceği şekilde alıştırmıştım bakıcı abla da o şekilde yapıyor, genellikle mama sandalyesinde yese de etrafa atıyor, döküyor veya elinde yiyerek dolanıyor filan halı örtüsü var zaten yemekten sonra uyuduğunda filan toparlıyoruz mecburen. Diğer odalara yemek götürmüyor. Bir de odasında oyun oynatıyor yani orası oyun alanı, oturma odası oturmak için, alt değiştirme için beşiğin alt değiştirme kısmını kullanıyor. Ben her yerde değiştirirdim mesela ama bakıcı abla hepsinin yerini öğrensin o şekilde daha iyi olur filan dedi. Ben de artık öyle yapıyorum altını değiştirirken uslu uslu beklemeye başladı eskisi gibi kaçmaya çalışmıyorYasak koymak değil de kural koymak gibi birşey oluyor bu galiba doğru mu bilmiyorum ama işe yarıyor gibi.
Boyle canım cok şirin 45 tlydi yanlış hatırlamıyorsam pili de değişiyor saat pili :)
abooo tatlılığa bak maşallah yaa çok şeker :)Bir ata binme yada atın tüylerini yeme macerası da bizden gelsin o zaman :))
Benim kız şu anda 24-36 giyiyor seneye kaç olur sence?Seneye için 24-36 ay tam olur büyük kızım için stok yapacağım ufaklığınkiler hazır :)
haşlama patates verdm yemedi pilav çok sevio pilav yapayım bari. muz seviyo. makarna tarhana çok sever dün bi lokma sokamadm ağzınaGeçmiş olsun canim. Muz haşlama patates iyi gelir diye biliyorum. Ama neden oldu acaba
ayyy canım benim içim acıdı. Rabbim sağlıklı, uzun ömürler versin evlatlarımıza. ömrüne ömür katıldı derler,iyi düşün.Dün gece ruyamda kızımın öldüğünü gördümruyamda anneme ağlıyordum onu geri istiyorum diye. Gözleri kapalı halde gördüm ya nefes almıyordu ... Çok korkunçtu uyandım nasıl ağladım annee diye dakikalarca. Kızım yanımda uyuyor olmasa bas bas bağıracaktim. Anlamına baktım da neyse ki iyi şeyler söylüyor. Psikolojik de olabilirmiş.
Off çok kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?